Giriş Kayıt
Scott Mosher

Scott Mosher


Scott Mosher, Tetikçi (2006), Charlie'nin Melekleri (2000), Las Vegas 1 (2003), Zor Perşembe (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2007 Komedi 0 6.4 5,054

Cehennem Çiçeği
2006 Suç 0 5.6 65,423

Tetikçi
2006 Aksiyon 0 7.0 207,349
2006 Suç 0 5.9 3,980
2005 Komedi 0 5.7 1,207
2004 Dram 0 5.7 538

Çarpışma
2004 Dram 0 7.8 377,762

Örümcek Adam 2
2004 Aksiyon 0 7.3 448,952

Las Vegas 1
2003 Suç 0 7.5 23,707
2003 Macera 0 6.0 10,434
2003 Aksiyon 0 3.9 784
2001 Aksiyon 0 5.2 1,028

Charlie'nin Melekleri
2000 Aksiyon 0 5.5 152,263

BebekgenIuses
1999 Komedi 0 2.6 21,019
1998 Komedi 0 3.0 1,160
1998 Dram 0 6.5 493

Zor Perşembe
1998 Aksiyon 0 7.2 14,252

Hırs Oyunu
1998 Dram 0 5.8 98
1997 Suç 0    
1997 Komedi Çeşitli 2.7 3,332
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (113,115) Rick and Morty (4,769) The Strain (3,195) The Defenders (2,163) Preacher (2,142) Suits (1,830) The Last Ship (1,685) Mr. Mercedes (1,380) Fargo (1,157) Twin Peaks (1,012)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017