Giriş Kayıt
Scott Mosher

Scott Mosher


Scott Mosher, Tetikçi (2006), Charlie'nin Melekleri (2000), Las Vegas 1 (2003), Zor Perşembe (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2007 Komedi 0 6.4 5,054

Cehennem Çiçeği
2006 Suç 0 5.6 65,829

Tetikçi
2006 Aksiyon 0 7.0 209,796
2006 Suç 0 5.9 3,980
2005 Komedi 0 5.7 1,207
2004 Dram 0 5.7 538

Çarpışma
2004 Dram 0 7.8 381,235

Örümcek Adam 2
2004 Aksiyon 0 7.3 455,431

Las Vegas 1
2003 Suç 0 7.5 23,878
2003 Macera 0 6.0 10,434
2003 Aksiyon 0 3.9 784
2001 Aksiyon 0 5.2 1,048

Charlie'nin Melekleri
2000 Aksiyon 0 5.5 153,843

BebekgenIuses
1999 Komedi 0 2.6 21,019
1998 Komedi 0 3.0 1,160
1998 Dram 0 6.5 493

Zor Perşembe
1998 Aksiyon 0 7.2 14,252

Hırs Oyunu
1998 Dram 0 5.8 98
1997 Suç 0    
1997 Komedi Çeşitli 2.7 3,332
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (6,923) Dunkirk (4,659) Stronger (4,005) It (2,613) American Made (1,968) Loving Vincent (1,858) Mother! (1,832) Kingsman: The Golden Circle (1,790) Flatliners (1,492) The Foreigner (853)
Dizi Altyazıları
Vikings (14,650) Mr. Robot (6,996) Shameless (6,844) Game of Thrones (3,955) Peaky Blinders (2,762) Manhunt: Unabomber (2,652) Lucifer (1,997) Designated Survivor (1,863) The Big Bang Theory (1,625) Supernatural (1,596)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017