Giriş Kayıt
Bob Mosher

Bob Mosher (57)


Senarist, Yapımcı

Bob Mosher, 18 Ocak 1915 ABD doğumlu senarist, yapımcı. Major Payne (1995), Leave It to Beaver (1997), Munster, Go Home! (1966), The Munsters (1964) gibi yapımlarla biliniyor.15 Aralık 1972 tarihinde (57 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 18 Ocak 1915
Ölüm Tarihi: 15 Aralık 1972
Doğum Yeri: ABD
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1997 Komedi Senarist 5.1 3,254
1995 Komedi Senarist 6.1 23,227
1970 55 Komedi Senarist    
1966 51 Komedi Yapımcı
Senarist
6.4 1,264
1964 Komedi Yapımcı
Senarist
7.9 8,552
Film Altyazıları
Fifty Shades Darker (3,799) Silence (1,870) Personal Shopper (1,638) Gold (1,581) Split (1,092) La La Land (1,070) Get Out (727) The Age of Shadows (719) The Void (715) The Great Wall (713)
Dizi Altyazıları
Fargo (4,875) Supernatural (4,659) The Flash (4,485) Arrow (3,935) The Big Bang Theory (3,235) Better Call Saul (2,895) Gotham (1,532) Game of Thrones (1,516) Vikings (1,223) Into the Badlands (1,168)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017