Giriş Kayıt
Bob Mosher

Bob Mosher (57)


Senarist, Yapımcı

Bob Mosher, 18 Ocak 1915 ABD doğumlu senarist, yapımcı. Major Payne (1995), Leave It to Beaver (1997), Munster, Go Home! (1966), The Munsters (1964) gibi yapımlarla biliniyor.15 Aralık 1972 tarihinde (57 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 18 Ocak 1915
Ölüm Tarihi: 15 Aralık 1972
Doğum Yeri: ABD
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1997 Komedi Senarist 5.1 3,254
1995 Komedi Senarist 6.2 24,068
1970 55 Komedi Senarist    
1966 51 Komedi Yapımcı
Senarist
6.4 1,343
1964 Komedi Yapımcı
Senarist
7.9 8,835
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017