Giriş Kayıt
Bob Mosher

Bob Mosher (57)


Senarist, Yapımcı

Bob Mosher, 18 Ocak 1915 ABD doğumlu senarist, yapımcı. Major Payne (1995), Leave It to Beaver (1997), Munster, Go Home! (1966), The Munsters (1964) gibi yapımlarla biliniyor.15 Aralık 1972 tarihinde (57 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 18 Ocak 1915
Ölüm Tarihi: 15 Aralık 1972
Doğum Yeri: ABD
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1997 Komedi Senarist 5.1 3,254
1995 Komedi Senarist 6.1 22,879
1970 55 Komedi Senarist    
1966 51 Komedi Yapımcı
Senarist
6.4 1,264
1964 Komedi Yapımcı
Senarist
7.9 8,397
Film Altyazıları
Assassin's Creed (8,495) Doctor Strange (6,891) Allied (6,475) Moana (4,907) John Wick: Chapter 2 (4,462) Lion (3,582) Arrival (3,242) Forushande (3,032) Split (2,295) Hacksaw Ridge (2,291)
Dizi Altyazıları
Taboo (10,515) Supernatural (4,747) The Expanse (4,367) Vikings (4,224) Suits (3,699) The Big Bang Theory (2,590) Sherlock (2,528) Arrow (2,089) Legion (2,024) Blindspot (1,983)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017