Giriş Kayıt
Yohai Moshe

Yohai Moshe


Sesler

Yohai Moshe, sesler. Cennet (1982), Örtbas (1991), Every Time We Say Goodbye (1986), (2001) Gizemli Keşif (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Komedi Sesler 6.0 36

Diriliş
2008 Dram Sesler 6.3 3,101

Kız Almak
2004 Dram Sesler 7.0 380

Gizemli Keşif
2001 Dram Sesler 5.3 6,558
1999 Komedi Sesler    
1999 Macera Sesler 3.5 4,699
1994 Aksiyon Sesler 4.8 2,496
1993 Macera Sesler 4.9 182

Örtbas
1991 Aksiyon Sesler 4.3 968
1986 Aksiyon Sesler    
1986 Dram Sesler 5.9 1,826

Cennet
1982 Macera Sesler 4.9 2,047
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017