Giriş Kayıt
Tim Moshansky

Tim Moshansky


Tim Moshansky, Son Durak 5 (2011), Aliens vs. Predator: Requiem (2007), Boynuzlar (2013), Firewall (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Karanlığın Elli Tonu
2017 Dram Çeşitli 4.6 57,355

Uzay Yolu Sonsuzluk
2016 Aksiyon 0 7.1 180,976

Diriliş
2015 Macera 0 8.0 525,328
2015 Aksiyon 0 5.3 2,524

Grinin Elli Tonu
2015 Dram 0 4.1 250,771

Yedinci Oğul
2014 Aksiyon 0 5.5 61,552

Boynuzlar
2013 Dram 0 6.5 63,426

Şeytan Tohumu
2012 Korku 0 5.9 50,338

Geçmişin Sırları
2012 Dram 0 6.4 27,910
2012 Aksiyon 0 4.7 486
2012 Komedi 0    
2012 Komedi 0    

İyi Olan Kazansın
2012 Aksiyon 0 6.3 157,609

Büyük Fırtına
2011 Aksiyon 0    
2011 Biyografi 0    
2011 Komedi 0 6.2 36,658
2011 Aksiyon 0    

Yansıma
2011 Dram 0 6.2 1,236

Son Durak 5
2011 Korku 0 5.9 90,130
2011 Aile 0    

Saftirik Greg'in Günlüğü 2: Rodrick Kuralları
2011 Komedi 0 6.6 20,966
2011 Komedi 0 6.3 1,226

Dünya İle Çarpışma
2011 Aksiyon 0 3.4 1,101
2010 Dram 0    
2010 Komedi 0    
2010 Aksiyon 0 5.2 3,518

Dövüşçülerin Kralı
2010 Aksiyon 0 3.1 3,609

Alacakaranlık Efsanesi: Yeni Ay
2009 Macera 0 4.6 232,886
2009 Aile 0 5.6 1,821

Yolcular
2008 Dram 0 5.9 29,860
2008 Komedi 0    

88 Dakika
2007 Suç 0 5.9 68,678

Özgürlük Savaşçısı
2007 Aksiyon 0 3.8 39,982

Aliens vs. Predator: Requiem
2007 Aksiyon 0 4.7 100,341

İyi Şanslar Chuck
2007 Komedi 0 5.6 77,677

Hayalet Sesler 2
2007 Dram 0 5.7 11,410

Lanetli Ada
2006 Korku 0 3.7 56,349
2006 Suç 0 5.8 51,825
2006 Macera 0 5.5 49,260

Geçmişin Peşinde
2005 Dram 0 6.7 5,778
2004 Komedi 0 6.3 6,983

Kor
2003 Aksiyon 0 5.5 81,407

Yüzleşme
2000 Aksiyon 0 5.1 28,666

Soygun
2000 Aksiyon 0 5.7 33,029

Çifte Tehlike
1999 Suç 0 6.4 60,421
1998 Aksiyon 0 3.7 2,147
1997 Dram 0 6.0 1,638
1996 Macera 0 5.7 4,289
1990 Aksiyon Çeşitli 7.1 754
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017