Giriş Kayıt
Tim Moshansky

Tim Moshansky


Tim Moshansky, Son Durak 5 (2011), Aliens vs. Predator: Requiem (2007), Boynuzlar (2013), Firewall (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Çeşitli    

Karanlığın Elli Tonu
2017 Dram Çeşitli 4.6 63,095

Uzay Yolu Sonsuzluk
2016 Aksiyon 0 7.1 187,521

Diriliş
2015 Macera 0 8.0 541,602
2015 Aksiyon 0 5.3 2,524

Grinin Elli Tonu
2015 Dram 0 4.1 255,089

Yedinci Oğul
2014 Aksiyon 0 5.5 62,503

Boynuzlar
2013 Dram 0 6.5 64,752

Şeytan Tohumu
2012 Korku 0 5.9 50,915

Geçmişin Sırları
2012 Dram 0 6.4 28,197
2012 Aksiyon 0 4.7 486
2012 Komedi 0    
2012 Komedi 0 7.1 1,940

İyi Olan Kazansın
2012 Aksiyon 0 6.3 159,328

Büyük Fırtına
2011 Aksiyon 0    
2011 Biyografi 0    
2011 Komedi 0 6.2 37,324
2011 Aksiyon 0    

Yansıma
2011 Dram 0 6.2 1,236

Son Durak 5
2011 Korku 0 5.9 91,442
2011 Aile 0    

Saftirik Greg'in Günlüğü 2: Rodrick Kuralları
2011 Komedi 0 6.6 21,089
2011 Komedi 0 6.3 1,226

Dünya İle Çarpışma
2011 Aksiyon 0 3.4 1,101
2010 Dram 0    
2010 Komedi 0    
2010 Aksiyon 0 5.2 3,518

Dövüşçülerin Kralı
2010 Aksiyon 0 3.1 3,609

Alacakaranlık Efsanesi: Yeni Ay
2009 Macera 0 4.7 235,015
2009 Aile 0 5.6 1,821

Yolcular
2008 Dram 0 5.9 30,234
2008 Komedi 0    

88 Dakika
2007 Suç 0 5.9 69,271

Özgürlük Savaşçısı
2007 Aksiyon 0 3.8 40,315

Aliens vs. Predator: Requiem
2007 Aksiyon 0 4.7 101,505

İyi Şanslar Chuck
2007 Komedi 0 5.6 78,278

Hayalet Sesler 2
2007 Dram 0 5.7 11,410

Lanetli Ada
2006 Korku 0 3.7 56,909
2006 Suç 0 5.8 51,825
2006 Macera 0 5.5 49,875

Geçmişin Peşinde
2005 Dram 0 6.7 5,778
2004 Komedi 0 6.3 6,983

Kor
2003 Aksiyon 0 5.5 82,133

Yüzleşme
2000 Aksiyon 0 5.1 28,666

Soygun
2000 Aksiyon 0 5.7 33,582

Çifte Tehlike
1999 Suç 0 6.4 61,220
1998 Aksiyon 0 3.7 2,147
1997 Dram 0 6.0 1,638
1996 Macera 0 5.7 4,289
1990 Aksiyon Çeşitli 7.1 754
Film Altyazıları
Thor: Ragnarok (20,784) Blade Runner 2049 (3,449) Jigsaw (2,482) Geostorm (2,278) Last Flag Flying (1,687) The Man from Earth: Holocene (1,484) Dunkirk (1,278) It (1,027) The Foreigner (997) Justice League (783)
Dizi Altyazıları
Vikings (11,549) Shameless (5,906) Black Mirror (5,770) Star Trek: Discovery (3,337) The Big Bang Theory (3,262) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,130) Supernatural (3,079) The X Files (2,103) The Gifted (1,931) The Blacklist (1,609)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018