Giriş Kayıt
Tim Moshansky

Tim Moshansky


Tim Moshansky, Son Durak 5 (2011), Aliens vs. Predator: Requiem (2007), Boynuzlar (2013), Firewall (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Star Trek Sonsuzluk
2016 Aksiyon 0 7.1 175,799

Diriliş
2015 Macera 0 8.0 515,187
2015 Aksiyon 0 5.3 2,524

Grinin Elli Tonu
2015 Dram 0 4.1 248,216

Yedinci Oğul
2014 Aksiyon 0 5.5 60,964

Boynuzlar
2013 Dram 0 6.5 62,443

Şeytan Tohumu
2012 Korku 0 5.9 49,932

Geçmişin Sırları
2012 Dram 0 6.4 27,723
2012 Aksiyon 0 4.7 486
2012 Komedi 0    
2012 Komedi 0    

İyi Olan Kazansın
2012 Aksiyon 0 6.3 156,335

Büyük Fırtına
2011 Aksiyon 0    
2011 Biyografi 0    
2011 Komedi 0 6.2 36,658
2011 Aksiyon 0    

Yansıma
2011 Dram 0 6.2 1,236

Son Durak 5
2011 Korku 0 5.9 89,231
2011 Aile 0    

Dünya İle Çarpışma
2011 Aksiyon 0    

Saftirik Greg'in Günlüğü 2: Rodrick Kuralları
2011 Komedi 0 6.6 20,693
2011 Komedi 0 6.3 1,226
2010 Dram 0    
2010 Komedi 0    
2010 Aksiyon 0 5.2 3,518

Dövüşçülerin Kralı
2010 Aksiyon 0 3.1 3,609

Alacakaranlık Efsanesi: Yeni Ay
2009 Macera 0 4.6 231,462
2009 Aile 0 5.6 1,821

Yolcular
2008 Dram 0 5.9 29,609
2008 Komedi 0    

88 Dakika
2007 Suç 0 5.9 68,230

Özgürlük Savaşçısı
2007 Aksiyon 0 3.8 39,842

Aliens vs. Predator: Requiem
2007 Aksiyon 0 4.7 99,430

İyi Şanslar Chuck
2007 Komedi 0 5.6 77,318

Hayalet Sesler 2
2007 Dram 0 5.7 11,410

Lanetli Ada
2006 Korku 0 3.7 56,006
2006 Suç 0 5.8 51,524
2006 Macera 0 5.5 48,810

Geçmişin Peşinde
2005 Dram 0 6.7 5,778
2004 Komedi 0 6.3 6,983

Kor
2003 Aksiyon 0 5.5 80,722

Yüzleşme
2000 Aksiyon 0 5.1 28,666

Soygun
2000 Aksiyon 0 5.7 32,904

Çifte Tehlike
1999 Suç 0 6.4 59,917
1998 Aksiyon 0 3.7 2,147
1997 Dram 0 6.0 1,638
1996 Macera 0 5.7 4,289
1990 Aksiyon Çeşitli 7.1 754
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017