Giriş Kayıt
William R. Moses

William R. Moses (57)


Oyuncu, Yapımcı

William Remington Moses, 17 Kasım 1959 Los Angeles, California, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı. Wicked (1998), Alien from L.A. (1988), Fun (1994), The Derby Stallion (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: William Remington Moses
Doğum Tarihi: 17 Kasım 1959
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Billy R. Moses | Billy Moses | Bill Moses | Willia
Takma İsmi: Bill
Burcu: Akrep
Boyu: 1.85 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 55 Suç Oyuncu    
2013 54 Dram Oyuncu 3.6 261
2012 53 Komedi Oyuncu    
2011 52 Dram Oyuncu    
2011 52 Gerilim Oyuncu 4.4 26
2009 50 Suç Oyuncu 5.6 955
2008 Komedi Oyuncu 5.0 17,627
2007 48 Dram Oyuncu    
2006 47 Suç Oyuncu    
2005 46 Gerilim Oyuncu    
2005 46 Dram Oyuncu 5.7 944

Celladın Laneti
2003 44 Korku Oyuncu 5.0 2,153
2001 42 Dram Oyuncu 6.1 237
2001 42 Gizem Yapımcı
Oyuncu
5.2 204
2001 Suç Oyuncu 6.9 8,532
1998 39 Gerilim Oyuncu 5.3 2,541
1996 37 Dram Oyuncu 5.9 263

Kalabalık ve Mutlu
1996 Dram Oyuncu 5.1 21,491
1995 Aksiyon Oyuncu 6.6 13,779
1994 Dram Oyuncu 5.9 4,956
1994 35 Suç Oyuncu 5.2 121
1994 35 Suç Oyuncu 7.1 1,079
1994 35 Gerilim Oyuncu 5.3 1,430

Melrose Place 1
1992 Dram Oyuncu 5.8 8,720
1988 29 Komedi Oyuncu 6.2 19,377

Savaş ve Anılar
1988 Dram Oyuncu    
1988 29 Macera Oyuncu 3.1 2,923

Şahin Tepesi
1981 Dram Oyuncu 6.2 2,391

Aşk Gemisi
1977 Komedi Oyuncu 6.1 6,020
Film Altyazıları
Live by Night (12,295) Resident Evil: The Final Chapter (5,865) Why Him? (5,000) Rogue One (3,942) Patriots Day (3,092) Assassin's Creed (2,965) Hidden Figures (2,952) Paterson (2,171) Allied (2,163) Split (2,147)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,041) The 100 (3,692) Legion (3,147) Into the Badlands (2,835) The Originals (2,599) The Last Kingdom (2,260) Arrow (2,017) Vikings (1,829) The Expanse (1,762) Designated Survivor (1,742)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017