Giriş Kayıt
William R. Moses

William R. Moses (58)


Oyuncu, Yapımcı

William Remington Moses, 17 Kasım 1959 Los Angeles, California, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı. Wicked (1998), Alien from L.A. (1988), Fun (1994), The Derby Stallion (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: William Remington Moses
Doğum Tarihi: 17 Kasım 1959
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Billy R. Moses | Billy Moses | Bill Moses | Willia
Takma İsmi: Bill
Burcu: Akrep
Boyu: 1.85 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Oyuncu    
2014 Suç Oyuncu 6.1 738
2013 54 Dram Oyuncu 3.6 261
2012 53 Komedi Oyuncu    
2011 52 Dram Oyuncu    
2011 52 Gerilim Oyuncu 4.4 26
2009 50 Suç Oyuncu 5.6 1,024
2008 Komedi Oyuncu 5.0 17,988
2007 48 Dram Oyuncu    
2006 47 Suç Oyuncu    
2005 46 Gerilim Oyuncu    
2005 46 Dram Oyuncu 5.7 944

Celladın Laneti
2003 44 Korku Oyuncu 5.0 2,153
2001 42 Dram Oyuncu 6.1 237
2001 42 Gizem Yapımcı
Oyuncu
5.2 204
2001 Suç Oyuncu 6.9 8,792
1998 39 Gerilim Oyuncu 5.3 2,541
1996 37 Dram Oyuncu 5.9 263

Kalabalık ve Mutlu
1996 Dram Oyuncu 5.1 21,935
1996 37 Dram Oyuncu 5.4 255
1995 Aksiyon Oyuncu 6.6 14,113
1994 Dram Oyuncu 5.9 5,199
1994 35 Suç Oyuncu 5.2 121
1994 35 Suç Oyuncu 7.1 1,079
1994 35 Gerilim Oyuncu 5.3 1,430

Melrose Place 1
1992 Dram Oyuncu 5.8 9,156
1988 29 Komedi Oyuncu 6.2 20,209

Savaş ve Anılar
1988 Dram Oyuncu    
1988 29 Macera Oyuncu 3.0 2,980

Şahin Tepesi
1981 Dram Oyuncu 6.2 2,529

Aşk Gemisi
1977 Komedi Oyuncu 6.1 6,500
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017