Giriş Kayıt
David R. Morton

David R. Morton


Görsel Efekt

David R. Morton, görsel efekt. Defiance (2013), Ana Kuzusu (2007), (2002) Firefly (2002), (2005) Syriana (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Dave Morton | David Morton
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 35,594

İntikam Yolu
2011 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 85,090
2009 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 21,472

Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi
2008 Dram Görsel Efekt 7.8 492,116
2008 Belgesel Görsel Efekt    

Ana Kuzusu
2007 Komedi Görsel Efekt 5.3 5,006

Seni İstiyorum
2007 Dram Görsel Efekt 7.4 96,045

İstila
2007 Bilim-Kurgu Görsel Efekt 5.9 67,598
2006 Suç Görsel Efekt 6.2 4,628

Superman Dönüyor
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 248,798
2006 Aksiyon Görsel Efekt 3.7 1,858
2005 Dram Görsel Efekt 7.0 114,269
2005 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 253,889

Ghost Whisperer 3
2005 Dram Görsel Efekt 6.4 38,155
2004 Macera Görsel Efekt 8.4 412,840
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 259,340
2002 Macera Görsel Efekt 9.1 203,904
2001 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 39,293

Uzay Yolu: Atılgan
2001 Aksiyon Görsel Efekt 7.5 33,255
1999 Bilim-Kurgu Görsel Efekt 7.6 1,579
1995 Aksiyon Görsel Efekt 7.7 43,029
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017