Giriş Kayıt
David R. Morton

David R. Morton


Görsel Efekt

David R. Morton, görsel efekt. Defiance (2013), Ana Kuzusu (2007), (2002) Firefly (2002), (2005) Syriana (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Dave Morton | David Morton
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 37,117

İntikam Yolu
2011 Aksiyon Görsel Efekt 5.4 87,719
2009 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 22,097

Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi
2008 Dram Görsel Efekt 7.8 515,871
2008 Belgesel Görsel Efekt    

Ana Kuzusu
2007 Komedi Görsel Efekt 5.3 5,006

Seni İstiyorum
2007 Dram Görsel Efekt 7.4 98,963

İstila
2007 Bilim-Kurgu Görsel Efekt 5.9 69,342
2006 Suç Görsel Efekt 6.2 4,628

Superman Dönüyor
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 254,975
2006 Aksiyon Görsel Efekt 3.7 1,858
2005 Dram Görsel Efekt 6.9 117,557
2005 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 261,357

Ghost Whisperer 3
2005 Dram Görsel Efekt 6.4 39,469
2004 Macera Görsel Efekt 8.4 434,100
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 272,923
2002 Macera Görsel Efekt 9.0 215,022
2001 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 40,652

Uzay Yolu: Atılgan
2001 Aksiyon Görsel Efekt 7.5 36,616
1999 Bilim-Kurgu Görsel Efekt 7.6 1,716

Uzay Yolu: Gezgin
1995 Aksiyon Görsel Efekt 7.7 47,163
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018