Giriş Kayıt
David R. Morton

David R. Morton


Görsel Efekt

David R. Morton, görsel efekt. Defiance (2013), Ana Kuzusu (2007), (2002) Firefly (2002), (2005) Syriana (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Dave Morton | David Morton
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 36,135

İntikam Yolu
2011 Aksiyon Görsel Efekt 5.4 85,897
2009 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 21,588

Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi
2008 Dram Görsel Efekt 7.8 500,348
2008 Belgesel Görsel Efekt    

Ana Kuzusu
2007 Komedi Görsel Efekt 5.3 5,006

Seni İstiyorum
2007 Dram Görsel Efekt 7.4 97,015

İstila
2007 Bilim-Kurgu Görsel Efekt 5.9 67,989
2006 Suç Görsel Efekt 6.2 4,628

Superman Dönüyor
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 250,829
2006 Aksiyon Görsel Efekt 3.7 1,858
2005 Dram Görsel Efekt 7.0 115,414
2005 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 256,431

Ghost Whisperer 3
2005 Dram Görsel Efekt 6.4 38,599
2004 Macera Görsel Efekt 8.4 420,856
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 263,591
2002 Macera Görsel Efekt 9.1 207,710
2001 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 39,696

Uzay Yolu: Atılgan
2001 Aksiyon Görsel Efekt 7.5 34,602
1999 Bilim-Kurgu Görsel Efekt 7.6 1,716

Uzay Yolu: Gezgin
1995 Aksiyon Görsel Efekt 7.7 44,599
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (8,383) Stronger (5,075) Dunkirk (3,825) Flatliners (3,326) The Foreigner (3,177) American Made (2,169) Loving Vincent (2,158) It (1,919) Kingsman: The Golden Circle (1,891) Beyond Skyline (1,744)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017