Giriş Kayıt
Koen Mortier

Koen Mortier


Yapımcı, Yönetmen, Senarist

Koen Mortier, yapımcı, yönetmen, senarist. Bela (2013), Eski Davulcu (2007), Schneider vs. Bax (2015), 22 Mayıs (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Macera Yapımcı 6.0 255
2015 Komedi Yapımcı 6.8 1,893
2015 Komedi Yapımcı 7.3 276
2014 Dram Yapımcı 5.5 170

Bela
2013 Gerilim Yapımcı 6.8 12,373

Bedenindeki Gözyaşlarının Garip Rengi
2013 Korku Yapımcı 6.0 2,363
2012 Kısa Metraj Yapımcı 6.1 64

22 Mayıs
2010 Dram Yapımcı
Yönetmen
Senarist
6.0 615

Küçük Tanrılar
2007 Dram Yapımcı 6.8 176

Eski Davulcu
2007 Komedi Yönetmen
Senarist
Yapımcı
7.1 7,975
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (12,091) Split (6,119) Rogue One (6,018) Hidden Figures (5,244) Live by Night (5,069) Assassin's Creed (4,257) Paterson (3,880) Patriots Day (3,608) Allied (2,996) Brimstone (1,955)
Dizi Altyazıları
Legion (9,538) Arrow (5,712) The Flash (5,416) The 100 (3,451) The Expanse (3,216) Legends of Tomorrow (2,700) Colony (2,379) The Blacklist (2,349) Vikings (2,219) Designated Survivor (2,182)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017