Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Koen Mortier

Koen Mortier


Yapımcı, Yönetmen, Senarist

Koen Mortier, yapımcı, yönetmen, senarist. Bela (2013), Eski Davulcu (2007), Schneider vs. Bax (2015), 22 Mayıs (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Macera Yapımcı 6.0 255
2015 Komedi Yapımcı 6.8 1,726
2015 Komedi Yapımcı 7.3 276
2014 Dram Yapımcı 5.5 170

Bela
2013 Gerilim Yapımcı 6.8 11,929

Bedenindeki Gözyaşlarının Garip Rengi
2013 Korku Yapımcı 6.0 2,363
2012 Kısa Metraj Yapımcı 6.1 64

22 Mayıs
2010 Dram Yapımcı
Senarist
Yönetmen
6.0 603

Küçük Tanrılar
2007 Dram Yapımcı 6.8 176

Eski Davulcu
2007 Komedi Yönetmen
Senarist
Yapımcı
7.1 7,975
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017