Giriş Kayıt
Wendell Morris

Wendell Morris


Kameraman, Senarist

Wendell Morris, kameraman, senarist.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Mavilikler Altında
2010 Dram Senarist 5.3 650
2006 Dram Senarist 5.7 814
1997 Animasyon Senarist 7.3 25,348

Yıldızlar Topluluğu
1993 Dram Kameraman 6.3 107
1991 Dram Kameraman 6.4 4,132

Balıkçı Kral
1991 Komedi Çeşitli 7.6 65,329

Roket Adam
1991 Aksiyon Çeşitli 6.4 44,595

Vahşi Orkide II
1991 Dram Kameraman 3.6 1,190
Film Altyazıları
Doctor Strange (9,367) Allied (9,341) Moana (7,857) Assassin's Creed (5,344) Lion (4,716) Arrival (3,661) Hacksaw Ridge (2,828) Nocturnal Animals (2,523) Fences (2,425) Forushande (1,809)
Dizi Altyazıları
Taboo (9,781) Supernatural (7,508) The Expanse (4,631) Vikings (4,165) The Big Bang Theory (3,731) Suits (3,336) Legion (3,313) The Blacklist (3,208) Arrow (3,045) Sherlock (2,707)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017