Giriş Kayıt
Wendell Morris

Wendell Morris


Senarist, Kameraman

Wendell Morris, senarist, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Mavilikler Altında
2010 Dram Senarist 5.3 650
2006 Dram Senarist 5.7 814
1997 Animasyon Senarist 7.3 25,348

Yıldızlar Topluluğu
1993 Dram Kameraman 6.3 107
1991 Dram Kameraman 6.4 4,132

Balıkçı Kral
1991 Komedi Çeşitli 7.6 68,324

Roket Adam
1991 Aksiyon Çeşitli 6.4 45,839

Vahşi Orkide II
1991 Dram Kameraman 3.7 1,253
Film Altyazıları
The Foreigner (8,910) The Mountain Between Us (5,534) Flatliners (5,434) Beyond Skyline (3,698) Stronger (3,646) Dunkirk (3,520) It (2,944) American Made (2,385) Kingsman: The Golden Circle (2,152) Victoria & Abdul (1,835)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017