Giriş Kayıt
Howard J. Morris

Howard J. Morris


Yapımcı, Senarist

Howard J. Morris, yapımcı, senarist. (2015) Grace and Frankie (2015), (2010) Haydi Çalkala! (2010), (2012) Sullivan & Son (2012), (2008) The Starter Wife (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Howard Morris
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Yapımcı
Senarist
8.3 22,166
2013 Dram Senarist 6.9 1,564
2012 Komedi Yapımcı
Senarist
6.2 1,939
2011 Komedi Senarist 7.7 7

Haydi Çalkala!
2010 Komedi Yapımcı 4.8 9,676
2008 Komedi Senarist
Yapımcı
6.8 932
2007 Komedi Yapımcı
Senarist
7.3 414

Jim'e Göre
2001 Komedi Yapımcı
Senarist
6.4 31,234
2001 Komedi Yapımcı 6.8 22,966
1991 Komedi Yapımcı
Senarist
7.2 34,273
Dizi Altyazıları
Westworld (19,326) La casa de papel (7,653) The Flash (3,694) Legion (3,111) The Terror (2,587) Fear the Walking Dead (2,316) The Big Bang Theory (2,060) Into the Badlands (2,012) The 100 (1,710) Lucifer (1,675)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018