Giriş Kayıt
Howard J. Morris

Howard J. Morris


Yapımcı, Senarist

Howard J. Morris, yapımcı, senarist. (2015) Grace and Frankie (2015), (2010) Haydi Çalkala! (2010), (2012) Sullivan & Son (2012), (2008) The Starter Wife (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Howard Morris
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Yapımcı
Senarist
8.3 19,309
2013 Dram Senarist    
2012 Komedi Yapımcı
Senarist
6.2 1,939
2011 Komedi Senarist 7.7 7

Haydi Çalkala!
2010 Komedi Yapımcı 4.8 9,521
2008 Komedi Senarist
Yapımcı
6.8 932
2007 Komedi Yapımcı
Senarist
7.3 414

Jim'e Göre
2001 Komedi Yapımcı
Senarist
6.4 30,998
2001 Komedi Yapımcı 6.8 22,761
1991 Komedi Yapımcı
Senarist
7.2 33,835
Film Altyazıları
Thor: Ragnarok (21,657) Blade Runner 2049 (3,562) Jigsaw (2,552) Geostorm (2,356) Last Flag Flying (1,714) The Man from Earth: Holocene (1,501) Dunkirk (1,339) It (1,062) The Foreigner (1,030) Justice League (818)
Dizi Altyazıları
Vikings (11,809) Shameless (6,276) Black Mirror (5,931) Star Trek: Discovery (3,492) The Big Bang Theory (3,359) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,191) Supernatural (3,127) The X Files (2,127) The Gifted (1,997) The Blacklist (1,635)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018