Giriş Kayıt
Howard J. Morris

Howard J. Morris


Yapımcı, Senarist

Howard J. Morris, yapımcı, senarist. (2015) Grace and Frankie (2015), (2010) Haydi Çalkala! (2010), (2012) Sullivan & Son (2012), (2008) The Starter Wife (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Howard Morris
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Yapımcı
Senarist
8.2 15,558
2013 Dram Senarist    
2012 Komedi Yapımcı
Senarist
6.2 1,939
2011 Komedi Senarist 7.7 7

Haydi Çalkala!
2010 Komedi Yapımcı 4.8 9,035
2008 Komedi Senarist
Yapımcı
6.8 932
2007 Komedi Yapımcı
Senarist
7.3 410

Jim'e Göre
2001 Komedi Yapımcı
Senarist
6.4 30,114
2001 Komedi Yapımcı 6.8 21,825
1991 Komedi Yapımcı
Senarist
7.2 32,254
Film Altyazıları
Gold (5,719) Get Out (2,988) Logan (2,520) Rings (2,279) The Age of Shadows (1,886) La La Land (1,761) Split (1,601) Sand Castle (1,470) Zashchitniki (1,405) The Great Wall (1,248)
Dizi Altyazıları
The Blacklist (4,560) Fargo (3,654) The Last Kingdom (2,315) The Expanse (2,039) Doctor Who (1,965) Into the Badlands (1,692) Game of Thrones (1,590) Vikings (1,582) Better Call Saul (1,527) Supernatural (1,424)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017