Giriş Kayıt
Howard J. Morris

Howard J. Morris


Yapımcı, Senarist

Howard J. Morris, yapımcı, senarist. (2015) Grace and Frankie (2015), (2010) Haydi Çalkala! (2010), (2012) Sullivan & Son (2012), (2008) The Starter Wife (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Howard Morris
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Yapımcı
Senarist
8.2 18,232
2013 Dram Senarist    
2012 Komedi Yapımcı
Senarist
6.2 1,939
2011 Komedi Senarist 7.7 7

Haydi Çalkala!
2010 Komedi Yapımcı 4.8 9,406
2008 Komedi Senarist
Yapımcı
6.8 932
2007 Komedi Yapımcı
Senarist
7.3 414

Jim'e Göre
2001 Komedi Yapımcı
Senarist
6.4 30,816
2001 Komedi Yapımcı 6.8 22,564
1991 Komedi Yapımcı
Senarist
7.2 33,438
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017