Giriş Kayıt
Howard J. Morris

Howard J. Morris


Yapımcı, Senarist

Howard J. Morris, yapımcı, senarist. (2015) Grace and Frankie (2015), (2010) Haydi Çalkala! (2010), (2012) Sullivan & Son (2012), (2008) The Starter Wife (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Howard Morris
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Yapımcı
Senarist
8.2 14,491
2013 Dram Senarist    
2012 Komedi Yapımcı
Senarist
6.2 1,939
2011 Komedi Senarist 7.7 7

Haydi Çalkala!
2010 Komedi Yapımcı 4.8 8,990
2008 Komedi Senarist
Yapımcı
6.8 932
2007 Komedi Yapımcı
Senarist
7.3 410

Jim'e Göre
2001 Komedi Yapımcı
Senarist
6.4 30,007
2001 Komedi Yapımcı 6.8 21,753
1991 Komedi Yapımcı
Senarist
7.2 32,103
Film Altyazıları
Live by Night (10,599) Resident Evil: The Final Chapter (9,088) Hidden Figures (4,827) Rogue One (4,769) Patriots Day (4,469) Assassin's Creed (3,923) Split (3,597) Allied (3,515) Paterson (3,386) Why Him? (2,791)
Dizi Altyazıları
Legion (4,629) The 100 (4,162) Black Sails (3,656) Arrow (3,353) The Expanse (3,156) The Originals (2,810) Colony (2,644) The Flash (2,383) The Last Kingdom (2,277) Into the Badlands (2,265)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017