Giriş Kayıt
Brian Morris

Brian Morris


Yapım Tasarımcısı, Sanat Bölümü

Brian Morris, Lancashire, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu yapım tasarımcısı, sanat bölümü. Karayip Korsanları: Siyah İnci'nin Laneti (2003), Köstebek (1999), Dehşetin Nefesi (1990), Son Görev (1991) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: Lancashire, İngiltere, Birleşik Krallık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Mutlu Prens
2018 Dram Yapım Tasarımcısı 6.7 194
2014 Dram Yapım Tasarımcısı 6.2 6,638
2009 Macera Yapım Tasarımcısı 6.6 7,231
2006 Suç Yapım Tasarımcısı 5.8 52,470
2004 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.3 54,817

Karayip Korsanları: Siyah İnci'nin Laneti
2003 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 8.0 913,088

Sadakatsiz
2002 Dram Yapım Tasarımcısı 6.7 69,869

Yaşamın Kıyısında (II)
2001 Dram Yapım Tasarımcısı 7.1 3,120

Köstebek
1999 Biyografi Yapım Tasarımcısı 7.9 144,118

Boksör
1997 Dram Yapım Tasarımcısı 7.1 15,996
1996 Biyografi Yapım Tasarımcısı 6.3 31,044
1995 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.3 32,316

Wellville'e Hoşgeldiniz
1994 Komedi Yapım Tasarımcısı 5.7 9,821

Ölesiye
1992 Dram Yapım Tasarımcısı 6.9 13,812

Uğultulu Tepeler
1992 Dram Yapım Tasarımcısı 6.9 10,092

Son Görev
1991 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 7.0 82,383

Gençlik Ateşi
1991 Komedi Yapım Tasarımcısı 7.6 28,514

Dehşetin Nefesi
1990 Dram Yapım Tasarımcısı 7.5 84,488

Mahalle Çocuğu
1988 Dram Yapım Tasarımcısı 5.9 1,740

Ayri Bir Dünya
1988 Dram Yapım Tasarımcısı 7.1 1,160

Şeytan Çıkmazı
1987 Korku Yapım Tasarımcısı 7.3 69,304
1984 Biyografi Yapım Tasarımcısı
Sanat Bölümü
7.2 4,276

Açlık
1983 Fantastik Yapım Tasarımcısı 6.7 19,573

Pink Floyd Duvar
1982 Animasyon Yapım Tasarımcısı 8.0 66,435

Ateş Savaşı
1981 Macera Sanat Bölümü 7.4 18,041

Yankiler
1979 Romantik Yapım Tasarımcısı 6.4 2,666
1977 Dram Yapım Tasarımcısı 6.4 1,201
Film Altyazıları
Den of Thieves (4,087) Hostiles (3,435) Red Sparrow (3,214) Maze Runner: The Death Cure (2,966) Wildling (2,650) 12 Strong (2,049) The Commuter (1,257) Peter Rabbit (926) Submergence (725) A Quiet Place (721)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,932) The Terror (5,159) The Flash (2,792) Legion (2,684) The Crossing (2,243) Supernatural (1,766) The Big Bang Theory (1,704) Vikings (1,685) Lucifer (1,622) Fear the Walking Dead (1,503)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018