Giriş Kayıt
Brian Morris

Brian Morris


Yapım Tasarımcısı, Sanat Bölümü

Brian Morris, Lancashire, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu yapım tasarımcısı, sanat bölümü. Karayip Korsanları - Siyah İnci'nin Laneti (2003), Köstebek (1999), Dehşetin Nefesi (1990), Son Görev (1991) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: Lancashire, İngiltere, Birleşik Krallık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Yapım Tasarımcısı 6.1 5,301
2009 Macera Yapım Tasarımcısı 6.6 7,231
2006 Suç Yapım Tasarımcısı 5.8 51,263
2004 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.3 53,356

Karayip Korsanları - Siyah İnci'nin Laneti
2003 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 8.0 861,355

Sadakatsiz
2002 Dram Yapım Tasarımcısı 6.7 66,343

Yaşamın Kıyısında (II)
2001 Dram Yapım Tasarımcısı 7.1 3,120

Köstebek
1999 Biyografi Yapım Tasarımcısı 7.9 138,926

Boksör
1997 Dram Yapım Tasarımcısı 7.1 14,874
1996 Biyografi Yapım Tasarımcısı 6.3 30,112
1995 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.3 30,951

Wellville'e Hoşgeldiniz
1994 Komedi Yapım Tasarımcısı 5.7 9,821

Ölesiye
1992 Dram Yapım Tasarımcısı 6.9 12,990

Uğultulu Tepeler
1992 Dram Yapım Tasarımcısı 6.9 10,092

Son Görev
1991 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 6.9 78,964

Gençlik Ateşi
1991 Komedi Yapım Tasarımcısı 7.6 27,192

Dehşetin Nefesi
1990 Dram Yapım Tasarımcısı 7.5 80,257

Mahalle Çocuğu
1988 Dram Yapım Tasarımcısı 5.9 1,740

Ayri Bir Dünya
1988 Dram Yapım Tasarımcısı 7.1 1,160

Şeytan Çıkmazı
1987 Korku Yapım Tasarımcısı 7.3 66,184
1984 Biyografi Yapım Tasarımcısı
Sanat Bölümü
7.2 3,954

Açlık
1983 Fantastik Yapım Tasarımcısı 6.6 18,527

Pink Floyd Duvar
1982 Animasyon Yapım Tasarımcısı 8.0 63,053

Ateş Savaşı
1981 Macera Sanat Bölümü 7.4 17,214

Yankiler
1979 Romantik Yapım Tasarımcısı 6.4 2,559
1977 Dram Yapım Tasarımcısı 6.4 1,201
Dizi Altyazıları
The Flash (8,674) Better Call Saul (6,733) Lucifer (3,898) American Gods (3,644) Gotham (3,550) Fargo (3,312) Twin Peaks (3,141) The 100 (2,871) 12 Monkeys (2,563) Supernatural (2,515)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017