Giriş Kayıt
Brian Morris

Brian Morris


Yapım Tasarımcısı, Sanat Bölümü

Brian Morris, Lancashire, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu yapım tasarımcısı, sanat bölümü. Karayip Korsanları - Siyah İnci'nin Laneti (2003), Köstebek (1999), Dehşetin Nefesi (1990), Son Görev (1991) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: Lancashire, İngiltere, Birleşik Krallık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Yapım Tasarımcısı 6.1 5,301
2009 Macera Yapım Tasarımcısı 6.6 7,231
2006 Suç Yapım Tasarımcısı 5.8 50,885
2004 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.3 52,903

Karayip Korsanları - Siyah İnci'nin Laneti
2003 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 8.0 851,016

Sadakatsiz
2002 Dram Yapım Tasarımcısı 6.7 65,690

Yaşamın Kıyısında (II)
2001 Dram Yapım Tasarımcısı 7.1 3,120

Köstebek
1999 Biyografi Yapım Tasarımcısı 7.9 137,861

Boksör
1997 Dram Yapım Tasarımcısı 7.1 14,505
1996 Biyografi Yapım Tasarımcısı 6.3 29,943
1995 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.3 30,718

Wellville'e Hoşgeldiniz
1994 Komedi Yapım Tasarımcısı 5.7 9,821

Ölesiye
1992 Dram Yapım Tasarımcısı 6.9 12,858

Uğultulu Tepeler
1992 Dram Yapım Tasarımcısı 6.9 9,770

Son Görev
1991 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 6.9 78,377

Gençlik Ateşi
1991 Komedi Yapım Tasarımcısı 7.6 26,925

Dehşetin Nefesi
1990 Dram Yapım Tasarımcısı 7.5 79,469

Mahalle Çocuğu
1988 Dram Yapım Tasarımcısı 5.9 1,740

Ayri Bir Dünya
1988 Dram Yapım Tasarımcısı 7.1 1,160

Şeytan Çıkmazı
1987 Korku Yapım Tasarımcısı 7.3 65,625
1984 Biyografi Yapım Tasarımcısı
Sanat Bölümü
7.2 3,954

Açlık
1983 Fantastik Yapım Tasarımcısı 6.6 18,327

Pink Floyd Duvar
1982 Animasyon Yapım Tasarımcısı 8.0 62,448

Ateş Savaşı
1981 Macera Sanat Bölümü 7.4 17,041

Yankiler
1979 Romantik Yapım Tasarımcısı 6.4 2,559
1977 Dram Yapım Tasarımcısı 6.4 1,201
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (12,333) Live by Night (8,138) Hidden Figures (5,793) Rogue One (5,256) Split (4,823) Assassin's Creed (4,131) Paterson (4,107) Patriots Day (4,004) Allied (3,565) Passengers (1,658)
Dizi Altyazıları
Legion (9,431) Arrow (5,690) The 100 (3,834) The Flash (3,506) The Expanse (3,215) Designated Survivor (2,699) Colony (2,618) The Originals (2,416) The Last Kingdom (2,122) Vikings (2,084)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017