Giriş Kayıt
Brian Morris

Brian Morris


Yapım Tasarımcısı, Sanat Bölümü

Brian Morris, Lancashire, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu yapım tasarımcısı, sanat bölümü. Karayip Korsanları: Siyah İnci'nin Laneti (2003), Köstebek (1999), Dehşetin Nefesi (1990), Son Görev (1991) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: Lancashire, İngiltere, Birleşik Krallık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Yapım Tasarımcısı    
2014 Dram Yapım Tasarımcısı 6.2 6,638
2009 Macera Yapım Tasarımcısı 6.6 7,231
2006 Suç Yapım Tasarımcısı 5.8 51,825
2004 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.3 54,817

Karayip Korsanları: Siyah İnci'nin Laneti
2003 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 8.0 903,440

Sadakatsiz
2002 Dram Yapım Tasarımcısı 6.7 69,227

Yaşamın Kıyısında (II)
2001 Dram Yapım Tasarımcısı 7.1 3,120

Köstebek
1999 Biyografi Yapım Tasarımcısı 7.9 143,247

Boksör
1997 Dram Yapım Tasarımcısı 7.1 15,864
1996 Biyografi Yapım Tasarımcısı 6.3 30,884
1995 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.3 32,054

Wellville'e Hoşgeldiniz
1994 Komedi Yapım Tasarımcısı 5.7 9,821

Ölesiye
1992 Dram Yapım Tasarımcısı 6.9 13,612

Uğultulu Tepeler
1992 Dram Yapım Tasarımcısı 6.9 10,092

Son Görev
1991 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 7.0 81,812

Gençlik Ateşi
1991 Komedi Yapım Tasarımcısı 7.6 28,293

Dehşetin Nefesi
1990 Dram Yapım Tasarımcısı 7.5 83,821

Mahalle Çocuğu
1988 Dram Yapım Tasarımcısı 5.9 1,740

Ayri Bir Dünya
1988 Dram Yapım Tasarımcısı 7.1 1,160

Şeytan Çıkmazı
1987 Korku Yapım Tasarımcısı 7.3 68,802
1984 Biyografi Yapım Tasarımcısı
Sanat Bölümü
7.2 4,276

Açlık
1983 Fantastik Yapım Tasarımcısı 6.7 19,434

Pink Floyd Duvar
1982 Animasyon Yapım Tasarımcısı 8.0 65,855

Ateş Savaşı
1981 Macera Sanat Bölümü 7.4 17,880

Yankiler
1979 Romantik Yapım Tasarımcısı 6.4 2,666
1977 Dram Yapım Tasarımcısı 6.4 1,201
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018