Giriş Kayıt
Brian Morris

Brian Morris


Yapım Tasarımcısı, Sanat Bölümü

Brian Morris, Lancashire, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu yapım tasarımcısı, sanat bölümü. Karayip Korsanları: Siyah İnci'nin Laneti (2003), Köstebek (1999), Dehşetin Nefesi (1990), Son Görev (1991) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: Lancashire, İngiltere, Birleşik Krallık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Yapım Tasarımcısı 6.1 5,301
2009 Macera Yapım Tasarımcısı 6.6 7,231
2006 Suç Yapım Tasarımcısı 5.8 51,524
2004 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.3 54,144

Karayip Korsanları: Siyah İnci'nin Laneti
2003 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 8.0 884,137

Sadakatsiz
2002 Dram Yapım Tasarımcısı 6.7 67,617

Yaşamın Kıyısında (II)
2001 Dram Yapım Tasarımcısı 7.1 3,120

Köstebek
1999 Biyografi Yapım Tasarımcısı 7.9 140,810

Boksör
1997 Dram Yapım Tasarımcısı 7.1 15,113
1996 Biyografi Yapım Tasarımcısı 6.3 30,443
1995 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.3 31,416

Wellville'e Hoşgeldiniz
1994 Komedi Yapım Tasarımcısı 5.7 9,821

Ölesiye
1992 Dram Yapım Tasarımcısı 6.9 13,245

Uğultulu Tepeler
1992 Dram Yapım Tasarımcısı 6.9 10,092

Son Görev
1991 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 6.9 80,196

Gençlik Ateşi
1991 Komedi Yapım Tasarımcısı 7.6 27,730

Dehşetin Nefesi
1990 Dram Yapım Tasarımcısı 7.5 81,799

Mahalle Çocuğu
1988 Dram Yapım Tasarımcısı 5.9 1,740

Ayri Bir Dünya
1988 Dram Yapım Tasarımcısı 7.1 1,160

Şeytan Çıkmazı
1987 Korku Yapım Tasarımcısı 7.3 67,329
1984 Biyografi Yapım Tasarımcısı
Sanat Bölümü
7.2 4,274

Açlık
1983 Fantastik Yapım Tasarımcısı 6.7 18,918

Pink Floyd Duvar
1982 Animasyon Yapım Tasarımcısı 8.0 64,383

Ateş Savaşı
1981 Macera Sanat Bölümü 7.4 17,550

Yankiler
1979 Romantik Yapım Tasarımcısı 6.4 2,666
1977 Dram Yapım Tasarımcısı 6.4 1,201
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017