Giriş Kayıt
Brian Morris

Brian Morris


Yapım Tasarımcısı, Sanat Bölümü

Brian Morris, Lancashire, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu yapım tasarımcısı, sanat bölümü. Karayip Korsanları - Siyah İnci'nin Laneti (2003), Köstebek (1999), Dehşetin Nefesi (1990), Son Görev (1991) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: Lancashire, İngiltere, Birleşik Krallık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Yapım Tasarımcısı 6.1 5,301
2009 Macera Yapım Tasarımcısı 6.6 7,231
2006 Suç Yapım Tasarımcısı 5.8 50,885
2004 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.3 52,903

Karayip Korsanları - Siyah İnci'nin Laneti
2003 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 8.0 855,711

Sadakatsiz
2002 Dram Yapım Tasarımcısı 6.7 66,068

Yaşamın Kıyısında (II)
2001 Dram Yapım Tasarımcısı 7.1 3,120

Köstebek
1999 Biyografi Yapım Tasarımcısı 7.9 138,441

Boksör
1997 Dram Yapım Tasarımcısı 7.1 14,819
1996 Biyografi Yapım Tasarımcısı 6.3 30,045
1995 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.3 30,845

Wellville'e Hoşgeldiniz
1994 Komedi Yapım Tasarımcısı 5.7 9,821

Ölesiye
1992 Dram Yapım Tasarımcısı 6.9 12,910

Uğultulu Tepeler
1992 Dram Yapım Tasarımcısı 6.9 10,092

Son Görev
1991 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 6.9 78,694

Gençlik Ateşi
1991 Komedi Yapım Tasarımcısı 7.6 27,074

Dehşetin Nefesi
1990 Dram Yapım Tasarımcısı 7.5 79,898

Mahalle Çocuğu
1988 Dram Yapım Tasarımcısı 5.9 1,740

Ayri Bir Dünya
1988 Dram Yapım Tasarımcısı 7.1 1,160

Şeytan Çıkmazı
1987 Korku Yapım Tasarımcısı 7.3 65,915
1984 Biyografi Yapım Tasarımcısı
Sanat Bölümü
7.2 3,954

Açlık
1983 Fantastik Yapım Tasarımcısı 6.6 18,409

Pink Floyd Duvar
1982 Animasyon Yapım Tasarımcısı 8.0 62,764

Ateş Savaşı
1981 Macera Sanat Bölümü 7.4 17,111

Yankiler
1979 Romantik Yapım Tasarımcısı 6.4 2,559
1977 Dram Yapım Tasarımcısı 6.4 1,201
Film Altyazıları
Gold (2,530) Get Out (1,669) Personal Shopper (1,628) Logan (1,447) Silence (1,351) The Age of Shadows (983) Split (942) La La Land (904) Rings (859) The Fate of the Furious (815)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (6,014) The Flash (4,552) Into the Badlands (3,206) Gotham (2,265) The Blacklist (1,790) Fargo (1,716) The Last Kingdom (1,420) Game of Thrones (1,418) Vikings (1,402) Billions (1,214)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017