Giriş Kayıt
Brian Morris

Brian Morris


Yapım Tasarımcısı, Sanat Bölümü

Brian Morris, Lancashire, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu yapım tasarımcısı, sanat bölümü. Karayip Korsanları - Siyah İnci'nin Laneti (2003), Köstebek (1999), Dehşetin Nefesi (1990), Son Görev (1991) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: Lancashire, İngiltere, Birleşik Krallık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Yapım Tasarımcısı 6.1 5,301
2009 Macera Yapım Tasarımcısı 6.6 7,231
2006 Suç Yapım Tasarımcısı 5.8 50,885
2004 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.3 52,903

Karayip Korsanları - Siyah İnci'nin Laneti
2003 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 8.0 845,127

Sadakatsiz
2002 Dram Yapım Tasarımcısı 6.7 65,356

Yaşamın Kıyısında (II)
2001 Dram Yapım Tasarımcısı 7.1 3,120

Köstebek
1999 Biyografi Yapım Tasarımcısı 7.9 137,307

Boksör
1997 Dram Yapım Tasarımcısı 7.1 14,505
1996 Biyografi Yapım Tasarımcısı 6.3 29,844
1995 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.3 30,585

Wellville'e Hoşgeldiniz
1994 Komedi Yapım Tasarımcısı 5.7 9,821

Ölesiye
1992 Dram Yapım Tasarımcısı 6.9 12,768

Uğultulu Tepeler
1992 Dram Yapım Tasarımcısı 6.9 9,770

Son Görev
1991 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 6.9 78,041

Gençlik Ateşi
1991 Komedi Yapım Tasarımcısı 7.6 26,722

Dehşetin Nefesi
1990 Dram Yapım Tasarımcısı 7.5 79,079

Mahalle Çocuğu
1988 Dram Yapım Tasarımcısı 5.9 1,740

Ayri Bir Dünya
1988 Dram Yapım Tasarımcısı 7.1 1,160

Şeytan Çıkmazı
1987 Korku Yapım Tasarımcısı 7.3 65,321
1984 Biyografi Yapım Tasarımcısı
Sanat Bölümü
7.2 3,954

Açlık
1983 Fantastik Yapım Tasarımcısı 6.6 18,248

Pink Floyd Duvar
1982 Animasyon Yapım Tasarımcısı 8.0 62,049

Ateş Savaşı
1981 Macera Sanat Bölümü 7.4 16,935

Yankiler
1979 Romantik Yapım Tasarımcısı 6.4 2,559
1977 Dram Yapım Tasarımcısı 6.4 1,201
Film Altyazıları
Fantastic Beasts and Where to Find Them (11,906) Passengers (8,427) Doctor Strange (4,719) Arrival (3,527) Assassin's Creed (2,929) Allied (2,757) Fences (2,664) Hacksaw Ridge (2,226) Moana (1,828) Nocturnal Animals (1,421)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,454) Legion (8,471) The 100 (8,041) Taboo (6,594) The Big Bang Theory (5,748) Arrow (4,720) Black Sails (3,812) The Expanse (3,349) Vikings (3,343) The Flash (3,302)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017