Giriş Kayıt
A. Lee Morris

A. Lee Morris


Kameraman, Oyuncu

A. Lee Morris, kameraman, oyuncu. Yaramaz Harry (1997), Ufak Sahtekarlıklar (2000), Sweet And Lowdown (1999), Çılgın Fanatikler (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Lee Morris
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Komedi Taşıma Bölümü 6.4 5,719

Sevimli Dadı
2003 Komedi Çeşitli 6.1 30,112

İmparatorlar Klübü
2002 Dram Kameraman 6.9 14,583
2002 Komedi Kameraman 6.1 2,450

Hayatımdaki Erkekler
2001 Biyografi Kameraman 6.5 23,162

Ufak Sahtekarlıklar
2000 Komedi Kameraman 6.7 31,550
1999 Komedi Kameraman 7.3 27,947

Astronotun Karısı
1999 Dram Kameraman 5.3 46,724
1999 Müzikal Kameraman 5.8 427

Atlara Fısıldayan Adam
1998 Dram Kameraman 6.6 33,393

Şöhret
1998 Komedi Oyuncu
Kameraman
6.3 20,893

Yaramaz Harry
1997 Komedi Kameraman 7.4 36,009
1997 Aksiyon Kameraman 6.8 233,059

Maksimum Risk
1996 Aksiyon Kameraman 5.4 16,084

Çılgın Fanatikler
1996 Komedi Kameraman 5.2 8,438
1996 Komedi Kameraman    

Para Treni
1995 Aksiyon Kameraman 5.6 32,673

Zor Ölüm 3
1995 Aksiyon Çeşitli 7.6 309,772
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (7,739) Rogue One (5,571) Split (4,180) Assassin's Creed (3,067) Hidden Figures (2,645) Paterson (2,473) Brimstone (2,410) Patriots Day (1,658) The Institute (1,594) The Great Wall (1,394)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,423) Legion (7,868) Arrow (4,653) Legends of Tomorrow (2,392) The Expanse (2,179) Into the Badlands (2,155) Vikings (2,010) The Blacklist (1,923) Black Sails (1,745) 24: Legacy (1,669)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017