Giriş Kayıt
A. Lee Morris

A. Lee Morris


Kameraman, Oyuncu

A. Lee Morris, kameraman, oyuncu. Yaramaz Harry (1997), Ufak Sahtekarlıklar (2000), Tatlı ve Alçak (1999), Çılgın Fanatikler (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Lee Morris
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Komedi Taşıma Bölümü 6.4 5,719

Sevimli Dadı
2003 Komedi Çeşitli 6.1 31,799

İmparatorlar Klübü
2002 Dram Kameraman 6.9 14,583
2002 Komedi Kameraman 6.1 2,450

Hayatımdaki Erkekler
2001 Biyografi Kameraman 6.5 24,496

Ufak Sahtekarlıklar
2000 Komedi Kameraman 6.7 31,550

Tatlı ve Alçak
1999 Komedi Kameraman 7.3 27,947

Astronotun Karısı
1999 Dram Kameraman 5.3 49,174
1999 Müzikal Kameraman 5.8 427

Atlara Fısıldayan Adam
1998 Dram Kameraman 6.6 35,475

Şöhret
1998 Komedi Oyuncu
Kameraman
6.3 21,762

Yaramaz Harry
1997 Komedi Kameraman 7.4 38,181
1997 Aksiyon Kameraman 6.8 246,680

Maksimum Risk
1996 Aksiyon Kameraman 5.4 17,090

Çılgın Fanatikler
1996 Komedi Kameraman 5.2 8,438
1996 Komedi Kameraman    

Para Treni
1995 Aksiyon Kameraman 5.6 35,010

Zor Ölüm 3
1995 Aksiyon Çeşitli 7.6 327,443
Dizi Altyazıları
Westworld (6,719) The Expanse (3,315) The 100 (2,986) La casa de papel (2,416) Colony (1,970) The Crossing (1,697) Luke Cage (1,632) Genius (1,503) 12 Monkeys (1,278) Vikings (1,249)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018