Giriş Kayıt
Morris

Morris (77)


Senarist, Yönetmen, Sanat Yönetmeni

Maurice de Bevere, 01 Aralık 1923 Kortrijk, Flanders, Belçika doğumlu senarist, yönetmen, sanat yönetmeni. "Lucky Luke" (1984) yapımıyla biliniyor.17 Temmuz 2001 tarihinde (77 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Maurice de Bevere
Doğum Tarihi: 01 Aralık 1923
Ölüm Tarihi: 17 Temmuz 2001
Doğum Yeri: Kortrijk, Flanders, Belçika
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Red Kit
2009 Macera Senarist 4.8 3,027

Red Kit: Batıya Hücum
2007 Animasyon Senarist 6.2 881

Daltonlar
2004 Komedi Senarist 3.1 2,662
1983 60 Komedi Senarist
Yönetmen
6.2 365
1978 55 Animasyon Senarist
Yönetmen
6.9 966
1975 52 Komedi Senarist 5.1 138

Red Kit
1971 48 Animasyon Sanat Yönetmeni
Senarist
6.8 851
Film Altyazıları
Beauty and the Beast (7,004) Kidnap (4,044) The Fate of the Furious (3,917) The Boss Baby (2,714) Contratiempo (1,863) Dangal (1,686) The Great Wall (1,468) The LEGO Batman Movie (1,313) Get Out (1,298) The Shack (1,142)
Dizi Altyazıları
Supernatural (7,561) American Gods (5,707) Fargo (4,753) Lucifer (4,644) The 100 (2,810) Into the Badlands (2,677) Arrow (2,591) The Flash (1,870) Doctor Who (1,779) 12 Monkeys (1,760)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017