Giriş Kayıt
Norman Morrill

Norman Morrill


Senarist, Yapımcı

Norman Morrill, senarist, yapımcı.

Diğer Bir İsmi: Norman McLeod Morrill
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Komedi Yapımcı 8.0 13,439
2010 Aksiyon Yapımcı
Senarist
7.3 23,421
2009 Dram Yapımcı
Senarist
   
2007 Aksiyon Yapımcı 8.4 4,127
2006 Suç Senarist
Yapımcı
   
1999 Dram Senarist    

Erken Baskı
1996 Dram Senarist 7.5 9,591
1993 Macera Senarist    
1991 Suç Yapımcı    
1987 Aksiyon Senarist    
Dizi Altyazıları
The Flash (5,049) Black Sails (4,437) Into the Badlands (3,960) Iron Fist (2,753) Vikings (1,851) Legion (1,586) Game of Thrones (1,378) Billions (1,351) Arrow (1,308) The 100 (1,247)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017