Giriş Kayıt
Lew Morphy

Lew Morphy (65)


Oyuncu, Dublör

Lewis Harris Morphy, 18 Nisan 1904 New York, ABD doğumlu oyuncu, dublör. Son of Paleface (1952) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Lewis Harris Morphy
Doğum Tarihi: 18 Nisan 1904
Doğum Yeri: New York, ABD
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1961 Western Oyuncu    
1957 53 Western Oyuncu 6.4 302
1957 53 Dram Oyuncu 5.9 228
1955 51 Western Oyuncu 6.2 377

Yalnız Adam
1955 51 Western Oyuncu 6.4 506
1953 49 Macera Oyuncu 6.6 203

İki Aşk Arasında
1953 49 Western Oyuncu 6.2 681

Banka Soyguncuları
1953 49 Romantik Oyuncu 5.9 350
1953 49 Western Oyuncu 6.7 185
1953 49 Western Dublör
Oyuncu
6.1 243
1950 46 Dram Oyuncu 7.0 1,402
1949 45 Aksiyon Oyuncu 5.5 58
1949 45 Western Oyuncu 6.4 52
1948 44 Western Oyuncu 5.7 73
1948 44 Suç Oyuncu 7.1 1,910
1948 44 Aksiyon Oyuncu 6.3 104
1947 43 Aksiyon Oyuncu 7.3 849
1947 43 Western Oyuncu 6.2 378
1947 43 Romantik Oyuncu 6.9 780
1946 42 Western Oyuncu 6.0 87
1943 39 Western Oyuncu 7.0 50
1942 38 Müzik Oyuncu 5.9 30
1941 37 Most Popular by Genre Oyuncu 5.6 14
1941 37 Komedi Oyuncu 6.1 142
1940 36 Western Oyuncu 7.5 45
1939 35 Gerilim Oyuncu 7.4 2,133
1937 33 Aksiyon Oyuncu 6.5 6
Film Altyazıları
Kidnap (5,890) Beauty and the Beast (5,208) The Fate of the Furious (2,640) T2 Trainspotting (2,522) Contratiempo (1,959) The Boss Baby (1,944) Dangal (1,644) The Shack (1,623) Redivider (1,476) The Great Wall (1,351)
Dizi Altyazıları
American Gods (7,355) Better Call Saul (5,442) Supernatural (5,429) Lucifer (5,007) The Flash (4,141) Twin Peaks (3,914) Into the Badlands (3,762) Fargo (3,735) Gotham (2,799) 12 Monkeys (2,620)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017