Giriş Kayıt
Glenn Morley

Glenn Morley


Müzisyen, Müzisyen

Glenn Morley, müzisyen, müzisyen. Büyülü Yılbaşı (1985), Jerry and Tom (1998), Joan of Arc (1999), (2000) Ölümün Maskesi (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Glenn Morlay | Glen Morley
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2001 Dram Müzik    

Ölümün Maskesi
2000 Gerilim Müzik 5.3 4,852
1999 Macera Müzik 6.4 56,314
1998 Komedi Müzik 6.6 1,607
1996 Animasyon Müzik    
1994 Aksiyon Müzik
Müzik
5.8 1,156
1992 Dram Müzik 7.4 56

Büyülü Yılbaşı
1985 Aile Müzik 6.7 2,260
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017