Giriş Kayıt
Christian Morin

Christian Morin (72)


Oyuncu

Christian Morin, 02 Mart 1945 Bordeaux, Fransa doğumlu oyuncu. La dilettante (1999) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 02 Mart 1945
Doğum Yeri: Bordeaux, Fransa
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 70 Suç Oyuncu 5.1 130
2010 65 Komedi Oyuncu 4.8 138

Suç İmparatorluğu
2007 62 Suç Oyuncu 5.6 1,210
2004 59 Komedi Oyuncu 5.8 466
2004 59 Oyuncu 4.8 28
1987 42 Macera Oyuncu 6.4 338
1981 36 Dram Oyuncu 5.7 47
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017