Giriş Kayıt
Christopher Morgan

Christopher Morgan (75)


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Christopher Thomas Bratsburg, 31 Ağustos 1942 Los Angeles, California, ABD doğumlu yapımcı, yapım yöneticisi. Queen Sized (2008), Asteroid (1997), (2013) Pazarı Unutma (2013), (2012) Common Law (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Christopher Thomas Bratsburg
Doğum Tarihi: 31 Ağustos 1942
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Chris Morgan
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Pazarı Unutma
2013 71 Dram Yapımcı 7.0 8,106
2013 71 Komedi Yapımcı    
2012 Komedi Yapım Yöneticisi
Yapımcı
8.0 5,329
2011 69 Dram Yapımcı
Yapım Yöneticisi
2.6 175
2011 Suç Yapımcı
Yapım Yöneticisi
4.7 290

Kayıp Sevgili
2011 Dram Yapımcı 7.5 4,497
2010 Komedi Yapım Yöneticisi
Yapımcı
7.6 2,115

Gebelik Anlaşması
2010 68 Biyografi Yapımcı
Yapım Yöneticisi
   
2009 67 Komedi Yapım Yöneticisi
Yapımcı
   
2008 Dram Yapım Yöneticisi 8.2 4,882
2008 66 Aksiyon Yapımcı    
2008 66 Komedi Yapım Yöneticisi
Yapımcı
5.0 1,049

Vampir Yarasalar
2005 63 Korku Yapımcı
Yapım Yöneticisi
   
2005 63 Dram Yapım Yöneticisi
Yapımcı
7.0 2,545
1997 Aksiyon Yapımcı
Yapım Yöneticisi
4.8 1,769
1989 Dram Yapımcı 6.8 38
1987 Aksiyon Yapımcı    
1987 Dram Yapımcı 5.8 280

Kanun Namına
1984 Aksiyon Yapımcı 7.5 18,701
1980 Dram Yapımcı 7.5 192
1976 Dram Yapımcı 7.3 3,927
1973 Yapımcı 7.5 532
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018