Giriş Kayıt
Diogo Morgado

Diogo Morgado (37)


Oyuncu

Diogo Morgado, 17 Ocak 1981 Lisbon, Portekiz doğumlu oyuncu. Son of God (2014), The Messengers (2015), O Matador (2017), Love Finds You in Valentine (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 17 Ocak 1981
Doğum Yeri: Lisbon, Portekiz
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.88 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 36 Western Oyuncu 6.1 1,053
2016 Dram Oyuncu 6.4 523
2015 Dram Oyuncu 6.6 7,909
2015 Suç Oyuncu 5.4 8,920
2014 33 Komedi Oyuncu 4.4 356
2014 Aksiyon Oyuncu 5.5 1,594
2014 33 Dram Oyuncu 5.7 16,595
2014 33 Suç Oyuncu 6.0 116
2013 Aksiyon Oyuncu    
2005 Talk-Show Oyuncu 5.5 166
2003 Romantik Oyuncu    
2003 Romantik Oyuncu    
2003 Romantik Oyuncu    
2003 Romantik Oyuncu    
2003 Romantik Oyuncu    
Film Altyazıları
Thor: Ragnarok (20,389) Blade Runner 2049 (3,381) Jigsaw (2,447) Geostorm (2,234) Last Flag Flying (1,670) The Man from Earth: Holocene (1,466) Dunkirk (1,256) It (1,008) The Foreigner (982) Justice League (761)
Dizi Altyazıları
Vikings (11,376) Shameless (5,742) Black Mirror (5,608) Star Trek: Discovery (3,248) The Big Bang Theory (3,230) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,086) Supernatural (3,046) The X Files (2,095) The Gifted (1,878) The Blacklist (1,595)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018