Giriş Kayıt
Diogo Morgado

Diogo Morgado (37)


Oyuncu

Diogo Morgado, 17 Ocak 1981 Lisbon, Portekiz doğumlu oyuncu. Son of God (2014), The Messengers (2015), O Matador (2017), Love Finds You in Valentine (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 17 Ocak 1981
Doğum Yeri: Lisbon, Portekiz
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.88 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 36 Western Oyuncu 6.0 1,213
2016 Dram Oyuncu 6.4 523
2015 Dram Oyuncu 6.6 7,994
2015 Suç Oyuncu 5.4 9,036
2014 33 Komedi Oyuncu 4.4 356
2014 Aksiyon Oyuncu 5.5 1,594
2014 33 Dram Oyuncu 5.7 16,968
2014 33 Suç Oyuncu 6.0 116
2013 Aksiyon Oyuncu    
2005 Talk-Show Oyuncu 5.5 166
2003 Romantik Oyuncu    
2003 Romantik Oyuncu    
2003 Romantik Oyuncu    
2003 Romantik Oyuncu    
2003 Romantik Oyuncu    
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018