Giriş Kayıt
Amparo Moreno

Amparo Moreno (67)


Oyuncu

Amparo Moreno, 24 Temmuz 1949 L'Hospitalet de Llobregat, Barcelona, Catalonia, İspanya doğumlu oyuncu. "El cor de la ciutat" (2000) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 24 Temmuz 1949
Doğum Yeri: L'Hospitalet de Llobregat, Barcelona, Catalonia, İspanya
Diğer Bir İsmi: Empar Moreno
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Oyuncu    
2016 67 Komedi Oyuncu    
2011 62 Komedi Oyuncu 5.3 105
2007 58 Dram Oyuncu 6.1 99

Hayatın Lezzeti
2005 56 Komedi Oyuncu 6.8 2,265

Ölümle Yaşam Arasında
2003 54 Suç Oyuncu 7.6 92,316

Ölmek (Veya Ölmemek)
2000 51 Dram Oyuncu 7.0 276
1999 50 Dram Oyuncu 5.7 163

Olgun Kadına Övgü
1997 48 Dram Oyuncu 6.6 235
1992 43 Komedi Oyuncu 5.3 85
1984 35 Aksiyon Oyuncu 7.3 8,227
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017