Giriş Kayıt
Megan Moran

Megan Moran


Casting, Yapımcı

Megan Moran, casting, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yargısız İnfaz
2007 Dram Casting 6.8 50,349
2006 Macera Çeşitli 5.5 50,439

Yeni Dünya: Amerika'nın Keşfi
2005 Biyografi Casting 6.7 76,137

Kavanoz Kafa
2005 Dram Çeşitli 7.0 156,016

Tatlı Cadı
2005 Komedi Çeşitli 4.8 62,789

21 Gram
2003 Suç Çeşitli 7.7 204,753

Mumya Geri Dönüyor
2001 Aksiyon Yapımcı 6.3 270,773

Mumya
1999 Aksiyon Yapımcı 7.0 349,007

Küçük Mucize
1998 Komedi Çeşitli 6.9 19,141

Derinlikte Dehşet
1998 Aksiyon Çeşitli 6.0 28,795
1997 Suç Çeşitli    

Tom ve Huck
1995 Macera Çeşitli 5.6 8,115
Film Altyazıları
Red Sparrow (7,677) Den of Thieves (3,236) Maze Runner: The Death Cure (2,951) Winchester (2,622) Hostiles (2,440) 12 Strong (1,904) A martfüi rém (1,876) Bleeding Steel (1,456) The Commuter (1,425) Submergence (1,216)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (8,200) Westworld (6,053) Supernatural (4,839) The Big Bang Theory (3,560) The Terror (3,055) Gotham (2,990) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,549) Arrow (2,514) The Flash (2,080) Krypton (1,788)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018