Giriş Kayıt
Megan Moran

Megan Moran


Casting, Yapımcı

Megan Moran, casting, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yargısız İnfaz
2007 Dram Casting 6.8 49,275
2006 Macera Çeşitli 5.5 48,616

Yeni Dünya: Amerika'nın Keşfi
2005 Biyografi Casting 6.7 74,133

Kavanoz Kafa
2005 Dram Çeşitli 7.0 150,960

Tatlı Cadı
2005 Komedi Çeşitli 4.8 61,029

21 Gram
2003 Suç Çeşitli 7.7 198,818

Mumya Geri Dönüyor
2001 Aksiyon Yapımcı 6.3 262,211

Mumya
1999 Aksiyon Yapımcı 7.0 337,515

Küçük Mucize
1998 Komedi Çeşitli 6.9 18,967

Derinlikte Dehşet
1998 Aksiyon Çeşitli 6.0 27,829
1997 Suç Çeşitli    

Tom ve Huck
1995 Macera Çeşitli 5.6 7,609
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017