Giriş Kayıt
Megan Moran

Megan Moran


Casting, Yapımcı

Megan Moran, casting, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yargısız İnfaz
2007 Dram Casting 6.8 48,420
2006 Macera Çeşitli 5.5 47,523

Yeni Dünya: Amerika'nın Keşfi
2005 Biyografi Casting 6.7 72,730

Kavanoz Kafa
2005 Dram Çeşitli 7.0 147,836

Tatlı Cadı
2005 Komedi Çeşitli 4.8 60,014

21 Gram
2003 Suç Çeşitli 7.7 195,237

Mumya Geri Dönüyor
2001 Aksiyon Yapımcı 6.3 254,934

Mumya
1999 Aksiyon Yapımcı 7.0 326,811

Küçük Mucize
1998 Komedi Çeşitli 6.9 18,704

Derinlikte Dehşet
1998 Aksiyon Çeşitli 6.0 27,258
1997 Suç Çeşitli    

Tom ve Huck
1995 Macera Çeşitli 5.6 7,609
Film Altyazıları
Assassin's Creed (9,151) Doctor Strange (7,282) Allied (6,747) John Wick: Chapter 2 (5,841) Moana (5,088) Lion (3,707) Arrival (3,455) Forushande (3,275) Hacksaw Ridge (2,457) Split (2,396)
Dizi Altyazıları
Taboo (10,992) Supernatural (4,893) Vikings (4,630) The Expanse (4,483) Suits (3,812) Sherlock (2,758) The Big Bang Theory (2,703) Blindspot (2,358) Arrow (2,182) Legion (2,105)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017