Giriş Kayıt
Megan Moran

Megan Moran


Yapımcı, Casting

Megan Moran, yapımcı, casting.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yargısız İnfaz
2007 Dram Casting 6.8 50,162
2006 Macera Çeşitli 5.5 49,864

Yeni Dünya: Amerika'nın Keşfi
2005 Biyografi Casting 6.7 75,481

Kavanoz Kafa
2005 Dram Çeşitli 7.0 154,325

Tatlı Cadı
2005 Komedi Çeşitli 4.8 62,166

21 Gram
2003 Suç Çeşitli 7.7 202,860

Mumya Geri Dönüyor
2001 Aksiyon Yapımcı 6.3 267,896

Mumya
1999 Aksiyon Yapımcı 7.0 345,211

Küçük Mucize
1998 Komedi Çeşitli 6.9 19,141

Derinlikte Dehşet
1998 Aksiyon Çeşitli 6.0 28,265
1997 Suç Çeşitli    

Tom ve Huck
1995 Macera Çeşitli 5.6 8,115
Film Altyazıları
Blade Runner 2049 (3,635) Last Flag Flying (3,612) The Man from Earth: Holocene (3,492) Jigsaw (3,401) Geostorm (3,178) Thor: Ragnarok (1,724) The Open House (1,235) Dunkirk (1,189) The Foreigner (971) It (967)
Dizi Altyazıları
Vikings (20,492) Black Mirror (5,821) Supernatural (4,150) The Big Bang Theory (3,689) The Flash (3,396) Shameless (3,347) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,146) The Blacklist (2,102) The X Files (1,726) Knightfall (1,597)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018