Giriş Kayıt
Megan Moran

Megan Moran


Casting, Yapımcı

Megan Moran, casting, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yargısız İnfaz
2007 Dram Casting 6.8 48,682
2006 Macera Çeşitli 5.5 47,748

Yeni Dünya: Amerika'nın Keşfi
2005 Biyografi Casting 6.7 73,091

Kavanoz Kafa
2005 Dram Çeşitli 7.0 148,709

Tatlı Cadı
2005 Komedi Çeşitli 4.8 60,210

21 Gram
2003 Suç Çeşitli 7.7 196,227

Mumya Geri Dönüyor
2001 Aksiyon Yapımcı 6.3 256,432

Mumya
1999 Aksiyon Yapımcı 7.0 328,753

Küçük Mucize
1998 Komedi Çeşitli 6.9 18,760

Derinlikte Dehşet
1998 Aksiyon Çeşitli 6.0 27,386
1997 Suç Çeşitli    

Tom ve Huck
1995 Macera Çeşitli 5.6 7,609
Film Altyazıları
Live by Night (11,472) Resident Evil: The Final Chapter (9,397) Rogue One (5,236) Hidden Figures (4,970) Patriots Day (4,654) Assassin's Creed (4,079) Why Him? (3,733) Split (3,711) Allied (3,568) Paterson (3,496)
Dizi Altyazıları
Legion (4,809) The 100 (4,362) Black Sails (4,020) Arrow (3,433) The Expanse (3,270) The Originals (2,881) Into the Badlands (2,753) Colony (2,687) The Flash (2,490) Vikings (2,352)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017