Giriş Kayıt
Megan Moran

Megan Moran


Casting, Yapımcı

Megan Moran, casting, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yargısız İnfaz
2007 Dram Casting 6.8 49,573
2006 Macera Çeşitli 5.5 49,055

Yeni Dünya: Amerika'nın Keşfi
2005 Biyografi Casting 6.7 74,564

Kavanoz Kafa
2005 Dram Çeşitli 7.0 151,992

Tatlı Cadı
2005 Komedi Çeşitli 4.8 61,356

21 Gram
2003 Suç Çeşitli 7.7 200,131

Mumya Geri Dönüyor
2001 Aksiyon Yapımcı 6.3 264,156

Mumya
1999 Aksiyon Yapımcı 7.0 340,150

Küçük Mucize
1998 Komedi Çeşitli 6.9 19,053

Derinlikte Dehşet
1998 Aksiyon Çeşitli 6.0 28,034
1997 Suç Çeşitli    

Tom ve Huck
1995 Macera Çeşitli 5.6 8,115
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017