Giriş Kayıt
Megan Moran

Megan Moran


Casting, Yapımcı

Megan Moran, casting, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yargısız İnfaz
2007 Dram Casting 6.8 48,826
2006 Macera Çeşitli 5.5 47,920

Yeni Dünya: Amerika'nın Keşfi
2005 Biyografi Casting 6.7 73,354

Kavanoz Kafa
2005 Dram Çeşitli 7.0 149,237

Tatlı Cadı
2005 Komedi Çeşitli 4.8 60,423

21 Gram
2003 Suç Çeşitli 7.7 196,838

Mumya Geri Dönüyor
2001 Aksiyon Yapımcı 6.3 257,597

Mumya
1999 Aksiyon Yapımcı 7.0 330,326

Küçük Mucize
1998 Komedi Çeşitli 6.9 18,810

Derinlikte Dehşet
1998 Aksiyon Çeşitli 6.0 27,514
1997 Suç Çeşitli    

Tom ve Huck
1995 Macera Çeşitli 5.6 7,609
Film Altyazıları
Gold (4,001) Get Out (2,399) Logan (1,922) La La Land (1,234) The Age of Shadows (1,218) Split (1,216) Rings (1,164) Zashchitniki (1,082) The Great Wall (952) Sand Castle (808)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (4,029) The Blacklist (3,344) Into the Badlands (2,796) Fargo (2,607) The Last Kingdom (2,513) Doctor Who (2,114) The Expanse (1,543) Game of Thrones (1,528) Vikings (1,527) Supernatural (1,245)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017