Giriş Kayıt
Dan Moran

Dan Moran


Oyuncu

Dan Moran, oyuncu. Tatlı ve Alçak (1999), Düşlerin Donduğu Kış (2009), (1998) Şöhret (1998), (1996) Maksimum Risk (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Dram Oyuncu 8.1 2,664

Düşlerin Donduğu Kış
2009 Suç Oyuncu 4.8 603

Amerikan Gangsteri
2007 Biyografi Oyuncu 7.8 343,560
2004 Dram Oyuncu 6.2 1,180
2001 Dram Oyuncu 6.1 315

Akrebin Laneti
2001 Komedi Oyuncu 6.8 32,295
2000 Dram Oyuncu 6.0 204
1999 Aksiyon Oyuncu 7.9 7,880

Tatlı ve Alçak
1999 Komedi Oyuncu 7.3 27,947

Şöhret
1998 Komedi Oyuncu 6.3 21,548

Mutluluk (I)
1998 Komedi Oyuncu 7.8 58,656

Yaramaz Harry
1997 Komedi Oyuncu 7.4 36,009

Maksimum Risk
1996 Aksiyon Oyuncu 5.4 16,084

Sevimli Fahişe
1995 Komedi Oyuncu 7.1 33,759
1990 Suç Oyuncu 7.7 26,802
1985 Aksiyon Oyuncu 7.8 3,324
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017