Giriş Kayıt
Joel Morales

Joel Morales


Yönetmen Asistanı, Oyuncu

Joel Morales, yönetmen asistanı, oyuncu. My Name Is Bruce (2007), İntikam Kapanı (2014), Gece Treni (2009), The Man with the Iron Fists 2 (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Yönetmen Asistanı    
2015 Komedi Yönetmen Asistanı 7.1 205
2015 Aksiyon Yönetmen Asistanı 4.4 2,690

İntikam Kapanı
2014 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.1 14,199

Yabancı
2012 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.4 4,727

Barbar Conan 3D
2011 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.2 85,994

Korku Kapanı 3: Ölüme Terkediş
2009 Suç Yönetmen Asistanı    

Gece Treni
2009 Gizem Yönetmen Asistanı 5.7 8,185

Prens ve Ben 3: Kraliyet Balayı
2008 Komedi Yönetmen Asistanı 4.2 1,554

İnfaz: Sınır Devriyesi
2008 Aksiyon Oyuncu    
2007 Bilim-Kurgu Yönetmen Asistanı    
2007 Komedi Yönetmen Asistanı 6.3 21,590
2006 Korku Yönetmen Asistanı 3.1 1,821
2006 Aksiyon Yönetmen Asistanı 3.7 1,858

Tatlı Para
2006 Komedi Yönetmen Asistanı 5.3 2,586

Kontrol
2004 Suç Yönetmen Asistanı 6.2 6,371

Durdurulamayan
2004 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.0 4,068
2003 Aksiyon Yönetmen Asistanı
Oyuncu
2.7 458

Cehennemde
2003 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.2 15,612
2003 Gerilim Yönetmen Asistanı 4.9 603

Canlı Bomba
2002 Aksiyon Yönetmen Asistanı 3.4 811
2002 Korku Yönetmen Asistanı    
2002 Aksiyon Yönetmen Asistanı    

Asla Mafyadan çalma
2002 Dram Yönetmen Asistanı    

Zaman Sapması
2001 Gerilim Yönetmen Asistanı    
2001 Komedi Yönetmen Asistanı 6.5 3,520

Soğuk Kalp
2001 Suç Yönetmen Asistanı 5.4 585
2000 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.5 452
1996 Aksiyon Çeşitli 5.4 842
1993 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.4 17,398

Ustaların Dansı
1991 Macera Çeşitli 6.4 1,237
- Gerilim Yönetmen Asistanı    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017