Giriş Kayıt
Gerald Morales

Gerald Morales


Oyuncu

Gerald Morales, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Gérald Morales
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

8. Harikalar Diyarı
2008 Dram Oyuncu 6.4 430

Güney Ekspresi
2005 Dram Oyuncu 6.9 117

Yamakasi
2001 Aksiyon Oyuncu 6.1 8,671
1991 Komedi Oyuncu 6.4 865

Sığınak
1981 Dram Oyuncu    
Film Altyazıları
Allied (9,683) Doctor Strange (9,630) Moana (8,047) Assassin's Creed (6,040) Lion (4,885) Arrival (3,792) Hacksaw Ridge (2,950) Fences (2,644) Nocturnal Animals (2,611) Forushande (2,114)
Dizi Altyazıları
Taboo (10,197) Supernatural (7,617) The Expanse (4,731) Vikings (4,523) The Big Bang Theory (3,851) Suits (3,517) Legion (3,387) The Blacklist (3,319) Arrow (3,121) Sherlock (2,815)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017