Giriş Kayıt
Gerald Morales

Gerald Morales


Oyuncu

Gerald Morales, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Gérald Morales
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

8. Harikalar Diyarı
2008 Dram Oyuncu 6.4 430

Güney Ekspresi
2005 Dram Oyuncu 6.9 117

Yamakasi
2001 Aksiyon Oyuncu 6.1 8,671
1991 Komedi Oyuncu 6.4 865

Sığınak
1981 Dram Oyuncu    
Dizi Altyazıları
The Flash (6,746) Into the Badlands (3,337) Black Sails (2,323) Legion (1,823) Vikings (1,703) Iron Fist (1,552) 24: Legacy (1,549) Legends of Tomorrow (1,526) Arrow (1,395) Game of Thrones (1,381)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017