Giriş Kayıt
Susan Moore-Chong

Susan Moore-Chong


Sesler

Susan Moore-Chong, sesler. Bones (2005), The Closer (2005), Tour of Duty (1987), Medical Investigation (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Susan Chong
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram 5.0 154
2005 Komedi Sesler 7.9 117,491
2005 Komedi Sesler 8.0 89,410
2005 Suç Sesler 7.6 19,080
2004 Dram Sesler 7.1 776
2002 Komedi Sesler 8.0 52,279
2001 Suç Sesler 6.9 8,529

İnce Kırmızı Hat
1998 Dram Sesler 7.6 144,132
1997 Suç Sesler    
1987 Aksiyon Sesler 8.4 3,040
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (8,367) Rogue One (5,897) Split (4,479) Assassin's Creed (3,262) Hidden Figures (3,032) Paterson (2,733) Brimstone (2,505) Patriots Day (1,984) The Institute (1,611) The Great Wall (1,467)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,545) Legion (8,104) Arrow (4,870) Legends of Tomorrow (2,466) The Expanse (2,378) Into the Badlands (2,184) Vikings (2,088) The Blacklist (1,972) Black Sails (1,798) 24: Legacy (1,710)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017