Giriş Kayıt
Susan Moore-Chong

Susan Moore-Chong


Sesler

Susan Moore-Chong, sesler. Bones (2005), The Closer (2005), Tour of Duty (1987), Murder One (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Susan Chong
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram 4.9 4,399
2005 Komedi Sesler 7.9 123,456
2005 Komedi Sesler 8.0 92,787
2005 Suç Sesler 7.6 19,789
2004 Dram Sesler 7.1 776
2002 Komedi Sesler 8.0 55,218
2001 Suç Sesler 7.0 8,877

İnce Kırmızı Hat
1998 Dram Sesler 7.6 151,893
1997 Suç Sesler 8.1 1,703
1987 Aksiyon Sesler 8.4 3,164
Dizi Altyazıları
La casa de papel (22,186) Vikings (2,239) Black Mirror (2,027) Counterpart (1,946) Bron/Broen (1,702) Legends of Tomorrow (1,243) Supernatural (1,046) The Alienist (913) Altered Carbon (912) Blindspot (828)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018