Giriş Kayıt
Susan Moore-Chong

Susan Moore-Chong


Sesler

Susan Moore-Chong, sesler. Bones (2005), The Closer (2005), Tour of Duty (1987), Medical Investigation (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Susan Chong
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram 4.9 2,980
2005 Komedi Sesler 7.9 120,256
2005 Komedi Sesler 8.0 90,517
2005 Suç Sesler 7.6 19,339
2004 Dram Sesler 7.1 776
2002 Komedi Sesler 8.0 53,265
2001 Suç Sesler 7.0 8,676

İnce Kırmızı Hat
1998 Dram Sesler 7.6 147,131
1997 Suç Sesler    
1987 Aksiyon Sesler 8.4 3,103
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017