Giriş Kayıt
Susan Moore-Chong

Susan Moore-Chong


Sesler

Susan Moore-Chong, sesler. Bones (2005), The Closer (2005), Tour of Duty (1987), Medical Investigation (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Susan Chong
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram 4.9 3,571
2005 Komedi Sesler 7.9 121,378
2005 Komedi Sesler 8.0 91,051
2005 Suç Sesler 7.6 19,473
2004 Dram Sesler 7.1 776
2002 Komedi Sesler 8.0 53,755
2001 Suç Sesler 6.9 8,732

İnce Kırmızı Hat
1998 Dram Sesler 7.6 148,634
1997 Suç Sesler    
1987 Aksiyon Sesler 8.4 3,134
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017