Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Susan Moore-Chong

Susan Moore-Chong


Sesler

Susan Moore-Chong, sesler. Bones (2005), The Closer (2005), Tour of Duty (1987), Medical Investigation (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Susan Chong
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2005 Komedi Sesler 7.9 115,440
2005 Komedi Sesler 8.0 88,699
2005 Suç Sesler 7.6 18,919
2004 Dram Sesler 7.1 776
2002 Komedi Sesler 8.0 51,773
2001 Suç Sesler 6.9 8,443

İnce Kırmızı Hat
1998 Dram Sesler 7.6 142,395
1997 Suç Sesler    
1987 Aksiyon Sesler 8.4 3,002
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017