Giriş Kayıt
Ronald D. Moore

Ronald D. Moore (53)


Senarist, Yapımcı, Oyuncu

Ronald Dowl Moore, 05 Temmuz 1964 Chowchilla, California, ABD doğumlu senarist, yapımcı, oyuncu. Görevimiz Tehlike 2 (2000), Savaş Yıldızı Galactica (2004), Uzay Yolu VIII: İlk Temas (1996), Uzay Yolu: Yeni Nesil (1987) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Ronald Dowl Moore
Doğum Tarihi: 05 Temmuz 1964
Doğum Yeri: Chowchilla, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Ronald Moore | Ron Moore
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Bilim-Kurgu Yapımcı
Senarist
7.3 5,695
2016 52 Tarihi Oyuncu 7.2 34
2015 51 Bilim-Kurgu Senarist    
2014 50 Belgesel Oyuncu 6.8 1,160
2014 Belgesel Oyuncu
7.1 633

Yabancı
2014 Dram Yapımcı
Senarist
8.5 74,932
2014 Bilim-Kurgu Yapımcı 6.8 25,920
2010 46 Belgesel Oyuncu 7.3 540
2009 Aksiyon Yapımcı
Çeşitli
7.1 15,851
2009 45 Dram Yapımcı
Senarist
   
2009 Aksiyon Yapımcı
Senarist
7.1 21,794
2009 45 Belgesel Oyuncu    
2009 45 Belgesel    
2008 Dram Yapımcı
Senarist
7.7 1,929
2008 44 Belgesel Oyuncu
   
2007 43 Aksiyon Senarist
Yapımcı
7.7 14,044
2007 Bilim-Kurgu Yapımcı
Senarist
   
2006 Dram Yapımcı
Senarist
   

Savaş Yıldızı Galactica
2004 Aksiyon Yapımcı
Senarist
8.7 132,801

Savaş Yıldızı Galactica
2003 Aksiyon Yapımcı
Senarist
8.7 42,220
2003 Dram Yapımcı
Senarist
8.5 37,983
2003 39 Belgesel Oyuncu    

Görevimiz Tehlike 2
2000 36 Aksiyon Senarist 6.1 265,506

Roswell 1
1999 Dram Yapımcı
Senarist
7.5 23,476

Uzay Yolu VIII: İlk Temas
1996 32 Aksiyon Senarist
Oyuncu
7.6 104,864

Uzay Yolu: Gezgin
1995 Aksiyon Yapımcı
Senarist
7.7 45,667

Uzay Yolu VII: Yeni Nesil
1994 30 Aksiyon Senarist 6.6 66,099

Uzay Yolu: Derin Uzay Dokuz
1993 Aksiyon Senarist
Oyuncu
Yapımcı
7.9 39,797

Uzay Yolu: Yeni Nesil
1987 Aksiyon Yapımcı
Senarist
Çeşitli
8.6 77,250
- Aksiyon Senarist    
Dizi Altyazıları
La casa de papel (15,807) Vikings (3,341) Stargate Origins (3,173) Black Mirror (2,942) American Crime Story (1,628) The X Files (1,544) Supernatural (1,419) Bron/Broen (1,398) Star Trek: Discovery (1,345) McMafia (1,279)
Vizyonda bu hafta
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018