Giriş Kayıt
Millie Moore

Millie Moore (86)


Editör, Yapım Yöneticisi

Millie Moore, 03 Aralık 1928 doğumlu editör, yapım yöneticisi. Cadılar Bayramı 3 : Cadının Mevsimi (1982), Johnny Askere Gitti (1971), Go Tell the Spartans (1978), İyiler Siyah Giyer (1978) gibi yapımlarla biliniyor.10 Eylül 2015 tarihinde (86 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 03 Aralık 1928
Ölüm Tarihi: 10 Eylül 2015
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1994 66 Dram Editör    
1994 Dram Editör 6.8 7,840
1993 65 Biyografi Editör    
1992 64 Dram Editör    
1991 63 Savaş Editör    
1988 60 Dram Editör    

Cadılar Bayramı 3 : Cadının Mevsimi
1982 54 Korku Editör 4.7 31,783
1978 50 Dram Editör 6.8 1,808

İyiler Siyah Giyer
1978 50 Aksiyon Editör 5.0 2,022
1976 48 Dram Editör 6.3 48
1975 47 Belgesel Editör 7.3 308
1972 44 Biyografi Yapım Yöneticisi 7.1 2,833

Johnny Askere Gitti
1971 43 Dram Editör 7.9 12,897
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017