Giriş Kayıt
Michael Moore

Michael Moore


Makyaj

Michael Moore, makyaj. Sürücü (2011), Biri Beni Isırdı (2010), The River (2012), 1600 Penn (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Makyaj 8.7 118
2014 Suç Makyaj 7.3 5,638
2014 Komedi Makyaj 5.3 1,018
2013 Biyografi Makyaj 5.9 80,908
2012 Komedi Makyaj 6.2 107,496
2012 Komedi Makyaj 5.7 3,419

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 Aksiyon Makyaj 6.6 219,106
2012 Aksiyon Makyaj 6.8 14,985

Sürücü
2011 Suç Makyaj 7.8 456,585

Kovboylar ve Uzaylılar
2011 Aksiyon Makyaj 6.0 178,221

Kutsal Savaşçı
2011 Aksiyon Makyaj 5.7 99,793

Biri Beni Isırdı
2010 Komedi Makyaj 3.5 40,157

Cadılar Bayramı 2
2009 Korku Makyaj 4.9 38,166

Ucubeler Sirki: Vampirin Çırağı
2009 Aksiyon Makyaj 5.9 37,081

Melekler ve Şeytanlar
2009 Gizem Makyaj 6.7 225,287

Demir Adam
2008 Aksiyon Makyaj 7.9 730,512

Şıpsevdi
2007 Komedi Makyaj 5.8 74,038
2007 Dram Makyaj 7.2 1,138

Cesurların Vatanı
2006 Aksiyon Makyaj 5.6 9,393

Noel Baba 3
2006 Macera Makyaj 4.7 23,206

Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı
2006 Aksiyon Makyaj 7.3 546,490
2005 Komedi Makyaj 7.6 183,252
2002 Komedi Makyaj 8.0 52,305

Uzay Yolu: Atılgan
2001 Aksiyon Makyaj 7.5 32,230

Köstebek
1999 Biyografi Makyaj 7.9 137,897

Vampir Avcısı Buffy
1997 Aksiyon Makyaj 8.2 106,060

Richard'ı Ararken
1996 Belgesel Makyaj 7.4 7,130
1993 Suç Makyaj 7.5 9,300

Uzay Yolu: Derin Uzay Dokuz
1993 Aksiyon Makyaj 7.9 36,206
1988 Komedi Makyaj 7.0 28,848

Uzay Yolu: Yeni Nesil
1987 Aksiyon Makyaj 8.6 70,028
Film Altyazıları
Live by Night (14,324) Resident Evil: The Final Chapter (6,406) Why Him? (6,343) Rogue One (4,692) Patriots Day (3,633) Hidden Figures (3,574) Assassin's Creed (3,367) Paterson (2,384) Split (2,384) Allied (2,295)
Dizi Altyazıları
The Flash (4,716) Black Sails (4,570) The 100 (3,962) Legion (3,665) Into the Badlands (3,180) The Originals (2,678) The Last Kingdom (2,355) Arrow (2,254) Vikings (2,251) Designated Survivor (1,930)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017