Giriş Kayıt
Michael Moore

Michael Moore


Makyaj

Michael Moore, makyaj. Sürücü (2011), Biri Beni Isırdı (2010), The River (2012), Sidney Hall (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Makyaj 6.8 3,273
2014 Suç Makyaj 7.3 6,042
2014 Komedi Makyaj 5.3 1,018
2013 Biyografi Makyaj 5.9 85,584
2012 Komedi Makyaj 6.2 112,606
2012 Komedi Makyaj 5.7 3,419

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 Aksiyon Makyaj 6.6 230,065
2012 Aksiyon Makyaj 6.9 15,435

Sürücü
2011 Suç Makyaj 7.8 493,142

Kovboylar ve Uzaylılar
2011 Aksiyon Makyaj 6.0 188,517

Kutsal Savaşçı
2011 Aksiyon Makyaj 5.7 104,290

Biri Beni Isırdı
2010 Komedi Makyaj 3.4 42,051

Cadılar Bayramı 2
2009 Korku Makyaj 4.9 40,806

Ucubeler Sirki: Vampirin Çırağı
2009 Aksiyon Makyaj 5.9 38,825

Melekler ve Şeytanlar
2009 Gizem Makyaj 6.7 240,537

Demir Adam
2008 Aksiyon Makyaj 7.9 794,159

Şıpsevdi
2007 Komedi Makyaj 5.8 77,539
2007 Dram Makyaj 7.2 1,138

Cesurların Vatanı
2006 Aksiyon Makyaj 5.6 9,654

Noel Baba 3
2006 Macera Makyaj 4.7 25,872

Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı
2006 Aksiyon Makyaj 7.3 584,545
2005 Komedi Makyaj 7.6 194,283
2002 Komedi Makyaj 8.0 56,071

Uzay Yolu: Atılgan
2001 Aksiyon Makyaj 7.5 36,253

Köstebek
1999 Biyografi Makyaj 7.9 144,516

Richard'ı Ararken
1996 Belgesel Makyaj 7.4 7,130

Vampir Avcısı Buffy
1996 Aksiyon Makyaj 8.2 112,619
1993 Suç Makyaj 7.5 9,931

Uzay Yolu: Derin Uzay Dokuz
1993 Aksiyon Makyaj 7.9 40,681
1988 Komedi Makyaj 7.0 32,293

Uzay Yolu: Yeni Nesil
1987 Aksiyon Makyaj 8.6 79,061
Dizi Altyazıları
Westworld (16,792) La casa de papel (3,739) Supernatural (3,263) Into the Badlands (2,290) Krypton (2,106) Gotham (2,099) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,093) Arrow (1,641) The Big Bang Theory (1,622) Lucifer (1,581)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018