Giriş Kayıt
Michael Moore

Michael Moore


Makyaj

Michael Moore, makyaj. Sürücü (2011), Biri Beni Isırdı (2010), The River (2012), 1600 Penn (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Makyaj    
2014 Suç Makyaj 7.3 5,591
2014 Komedi Makyaj 5.3 1,018
2013 Biyografi Makyaj 5.9 80,340
2012 Komedi Makyaj 6.2 106,931
2012 Komedi Makyaj 5.7 3,419

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 Aksiyon Makyaj 6.6 217,925
2012 Aksiyon Makyaj 6.8 14,985

Sürücü
2011 Suç Makyaj 7.8 452,569

Kovboylar ve Uzaylılar
2011 Aksiyon Makyaj 6.0 177,320

Kutsal Savaşçı
2011 Aksiyon Makyaj 5.7 99,439

Biri Beni Isırdı
2010 Komedi Makyaj 3.5 40,020

Cadılar Bayramı 2
2009 Korku Makyaj 4.9 37,951

Ucubeler Sirki: Vampirin Çırağı
2009 Aksiyon Makyaj 5.9 36,896

Melekler ve Şeytanlar
2009 Gizem Makyaj 6.7 223,193

Demir Adam
2008 Aksiyon Makyaj 7.9 724,792

Şıpsevdi
2007 Komedi Makyaj 5.8 73,746
2007 Dram Makyaj 7.2 1,138

Cesurların Vatanı
2006 Aksiyon Makyaj 5.6 9,393

Noel Baba 3
2006 Macera Makyaj 4.7 23,206

Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı
2006 Aksiyon Makyaj 7.3 542,626
2005 Komedi Makyaj 7.6 182,234
2002 Komedi Makyaj 8.0 52,026

Uzay Yolu: Atılgan
2001 Aksiyon Makyaj 7.5 31,949

Köstebek
1999 Biyografi Makyaj 7.9 137,244

Vampir Avcısı Buffy
1997 Aksiyon Makyaj 8.2 105,222

Richard'ı Ararken
1996 Belgesel Makyaj 7.4 7,130
1993 Suç Makyaj 7.5 9,238

Uzay Yolu: Derin Uzay Dokuz
1993 Aksiyon Makyaj 7.9 35,823
1988 Komedi Makyaj 7.0 28,711

Uzay Yolu: Yeni Nesil
1987 Aksiyon Makyaj 8.6 69,277
Film Altyazıları
John Wick: Chapter 2 (8,441) Assassin's Creed (8,328) Doctor Strange (4,573) Allied (3,987) Moana (2,722) Forushande (2,489) Arrival (2,375) Split (2,356) Lion (1,982) Hacksaw Ridge (1,629)
Dizi Altyazıları
Taboo (7,130) The Flash (4,332) Vikings (3,680) Supernatural (3,015) Blindspot (2,507) Suits (2,293) Sherlock (2,181) The Big Bang Theory (1,787) The Expanse (1,606) The Vampire Diaries (1,489)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017