Giriş Kayıt
Michael Moore

Michael Moore


Makyaj

Michael Moore, makyaj. Sürücü (2011), Biri Beni Isırdı (2010), The River (2012), 1600 Penn (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Makyaj 7.6 202
2014 Suç Makyaj 7.3 5,871
2014 Komedi Makyaj 5.3 1,018
2013 Biyografi Makyaj 5.9 83,426
2012 Komedi Makyaj 6.2 109,984
2012 Komedi Makyaj 5.7 3,419

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 Aksiyon Makyaj 6.6 224,608
2012 Aksiyon Makyaj 6.8 14,985

Sürücü
2011 Suç Makyaj 7.8 474,468

Kovboylar ve Uzaylılar
2011 Aksiyon Makyaj 6.0 183,229

Kutsal Savaşçı
2011 Aksiyon Makyaj 5.7 102,272

Biri Beni Isırdı
2010 Komedi Makyaj 3.5 41,075

Cadılar Bayramı 2
2009 Korku Makyaj 4.9 39,339

Ucubeler Sirki: Vampirin Çırağı
2009 Aksiyon Makyaj 5.9 37,934

Melekler ve Şeytanlar
2009 Gizem Makyaj 6.7 233,296

Demir Adam
2008 Aksiyon Makyaj 7.9 757,247

Şıpsevdi
2007 Komedi Makyaj 5.8 75,957
2007 Dram Makyaj 7.2 1,138

Cesurların Vatanı
2006 Aksiyon Makyaj 5.6 9,647

Noel Baba 3
2006 Macera Makyaj 4.7 23,797

Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı
2006 Aksiyon Makyaj 7.3 568,811
2005 Komedi Makyaj 7.6 188,617
2002 Komedi Makyaj 8.0 53,913

Uzay Yolu: Atılgan
2001 Aksiyon Makyaj 7.5 33,998

Köstebek
1999 Biyografi Makyaj 7.9 141,181

Vampir Avcısı Buffy
1997 Aksiyon Makyaj 8.2 109,538

Richard'ı Ararken
1996 Belgesel Makyaj 7.4 7,130
1993 Suç Makyaj 7.5 9,612

Uzay Yolu: Derin Uzay Dokuz
1993 Aksiyon Makyaj 7.9 38,210
1988 Komedi Makyaj 7.0 30,019

Uzay Yolu: Yeni Nesil
1987 Aksiyon Makyaj 8.6 74,138
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017