Giriş Kayıt
Michael Moore

Michael Moore


Makyaj

Michael Moore, makyaj. Sürücü (2011), Biri Beni Isırdı (2010), The River (2012), 1600 Penn (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Makyaj 8.0 182
2014 Suç Makyaj 7.3 5,816
2014 Komedi Makyaj 5.3 1,018
2013 Biyografi Makyaj 5.9 82,702
2012 Komedi Makyaj 6.2 109,280
2012 Komedi Makyaj 5.7 3,419

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 Aksiyon Makyaj 6.6 223,214
2012 Aksiyon Makyaj 6.8 14,985

Sürücü
2011 Suç Makyaj 7.8 469,153

Kovboylar ve Uzaylılar
2011 Aksiyon Makyaj 6.0 181,657

Kutsal Savaşçı
2011 Aksiyon Makyaj 5.7 101,687

Biri Beni Isırdı
2010 Komedi Makyaj 3.5 40,862

Cadılar Bayramı 2
2009 Korku Makyaj 4.9 38,952

Ucubeler Sirki: Vampirin Çırağı
2009 Aksiyon Makyaj 5.9 37,678

Melekler ve Şeytanlar
2009 Gizem Makyaj 6.7 231,259

Demir Adam
2008 Aksiyon Makyaj 7.9 751,087

Şıpsevdi
2007 Komedi Makyaj 5.8 75,500
2007 Dram Makyaj 7.2 1,138

Cesurların Vatanı
2006 Aksiyon Makyaj 5.6 9,393

Noel Baba 3
2006 Macera Makyaj 4.7 23,797

Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı
2006 Aksiyon Makyaj 7.3 563,658
2005 Komedi Makyaj 7.6 187,281
2002 Komedi Makyaj 8.0 53,492

Uzay Yolu: Atılgan
2001 Aksiyon Makyaj 7.5 33,316

Köstebek
1999 Biyografi Makyaj 7.9 140,372

Vampir Avcısı Buffy
1997 Aksiyon Makyaj 8.2 108,729

Richard'ı Ararken
1996 Belgesel Makyaj 7.4 7,130
1993 Suç Makyaj 7.5 9,524

Uzay Yolu: Derin Uzay Dokuz
1993 Aksiyon Makyaj 7.9 37,523
1988 Komedi Makyaj 7.0 29,719

Uzay Yolu: Yeni Nesil
1987 Aksiyon Makyaj 8.6 72,744
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017