Giriş Kayıt
Michael Moore

Michael Moore


Makyaj

Michael Moore, makyaj. Sürücü (2011), Biri Beni Isırdı (2010), The River (2012), Sidney Hall (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Makyaj 6.9 4,594
2014 Suç Makyaj 7.3 6,087
2014 Komedi Makyaj 5.3 1,018
2013 Biyografi Makyaj 5.9 86,030
2012 Komedi Makyaj 6.2 113,760
2012 Komedi Makyaj 5.7 3,419

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 Aksiyon Makyaj 6.6 231,352
2012 Aksiyon Makyaj 6.9 15,435

Sürücü
2011 Suç Makyaj 7.8 496,901

Kovboylar ve Uzaylılar
2011 Aksiyon Makyaj 6.0 189,625

Kutsal Savaşçı
2011 Aksiyon Makyaj 5.7 104,800

Biri Beni Isırdı
2010 Komedi Makyaj 3.4 42,288

Cadılar Bayramı 2
2009 Korku Makyaj 4.9 41,245

Ucubeler Sirki: Vampirin Çırağı
2009 Aksiyon Makyaj 5.9 39,086

Melekler ve Şeytanlar
2009 Gizem Makyaj 6.7 242,003

Demir Adam
2008 Aksiyon Makyaj 7.9 802,353

Şıpsevdi
2007 Komedi Makyaj 5.8 77,864
2007 Dram Makyaj 7.2 1,138

Cesurların Vatanı
2006 Aksiyon Makyaj 5.6 9,654

Noel Baba 3
2006 Macera Makyaj 4.7 25,872

Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı
2006 Aksiyon Makyaj 7.3 588,534
2005 Komedi Makyaj 7.6 195,524
2002 Komedi Makyaj 8.0 56,543

Uzay Yolu: Atılgan
2001 Aksiyon Makyaj 7.5 36,647

Köstebek
1999 Biyografi Makyaj 7.9 145,179

Richard'ı Ararken
1996 Belgesel Makyaj 7.4 7,130

Vampir Avcısı Buffy
1996 Aksiyon Makyaj 8.2 113,371
1993 Suç Makyaj 7.5 10,019

Uzay Yolu: Derin Uzay Dokuz
1993 Aksiyon Makyaj 7.9 41,186
1988 Komedi Makyaj 7.0 36,156

Uzay Yolu: Yeni Nesil
1987 Aksiyon Makyaj 8.6 80,050
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018