Giriş Kayıt
Michael Moore

Michael Moore


Makyaj

Michael Moore, makyaj. Sürücü (2011), Biri Beni Isırdı (2010), The River (2012), 1600 Penn (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Makyaj 8.4 161
2014 Suç Makyaj 7.3 5,736
2014 Komedi Makyaj 5.3 1,018
2013 Biyografi Makyaj 5.9 82,013
2012 Komedi Makyaj 6.2 108,544
2012 Komedi Makyaj 5.7 3,419

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 Aksiyon Makyaj 6.6 221,582
2012 Aksiyon Makyaj 6.8 14,985

Sürücü
2011 Suç Makyaj 7.8 464,217

Kovboylar ve Uzaylılar
2011 Aksiyon Makyaj 6.0 180,254

Kutsal Savaşçı
2011 Aksiyon Makyaj 5.7 101,026

Biri Beni Isırdı
2010 Komedi Makyaj 3.5 40,601

Cadılar Bayramı 2
2009 Korku Makyaj 4.9 38,651

Ucubeler Sirki: Vampirin Çırağı
2009 Aksiyon Makyaj 5.9 37,476

Melekler ve Şeytanlar
2009 Gizem Makyaj 6.7 228,890

Demir Adam
2008 Aksiyon Makyaj 7.9 742,419

Şıpsevdi
2007 Komedi Makyaj 5.8 74,993
2007 Dram Makyaj 7.2 1,138

Cesurların Vatanı
2006 Aksiyon Makyaj 5.6 9,393

Noel Baba 3
2006 Macera Makyaj 4.7 23,797

Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı
2006 Aksiyon Makyaj 7.3 558,510
2005 Komedi Makyaj 7.6 185,522
2002 Komedi Makyaj 8.0 52,987

Uzay Yolu: Atılgan
2001 Aksiyon Makyaj 7.5 32,867

Köstebek
1999 Biyografi Makyaj 7.9 139,428

Vampir Avcısı Buffy
1997 Aksiyon Makyaj 8.2 107,770

Richard'ı Ararken
1996 Belgesel Makyaj 7.4 7,130
1993 Suç Makyaj 7.5 9,423

Uzay Yolu: Derin Uzay Dokuz
1993 Aksiyon Makyaj 7.9 37,038
1988 Komedi Makyaj 7.0 29,404

Uzay Yolu: Yeni Nesil
1987 Aksiyon Makyaj 8.6 71,626
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017