Giriş Kayıt
Michael Moore

Michael Moore


Makyaj

Michael Moore, makyaj. Sürücü (2011), Biri Beni Isırdı (2010), The River (2012), 1600 Penn (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Makyaj 7.7 210
2014 Suç Makyaj 7.3 5,916
2014 Komedi Makyaj 5.3 1,018
2013 Biyografi Makyaj 5.9 83,895
2012 Komedi Makyaj 6.2 110,458
2012 Komedi Makyaj 5.7 3,419

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 Aksiyon Makyaj 6.6 225,655
2012 Aksiyon Makyaj 6.8 14,985

Sürücü
2011 Suç Makyaj 7.8 478,743

Kovboylar ve Uzaylılar
2011 Aksiyon Makyaj 6.0 184,267

Kutsal Savaşçı
2011 Aksiyon Makyaj 5.7 102,755

Biri Beni Isırdı
2010 Komedi Makyaj 3.5 41,337

Cadılar Bayramı 2
2009 Korku Makyaj 4.9 39,893

Ucubeler Sirki: Vampirin Çırağı
2009 Aksiyon Makyaj 5.9 38,077

Melekler ve Şeytanlar
2009 Gizem Makyaj 6.7 234,883

Demir Adam
2008 Aksiyon Makyaj 7.9 763,008

Şıpsevdi
2007 Komedi Makyaj 5.8 76,362
2007 Dram Makyaj 7.2 1,138

Cesurların Vatanı
2006 Aksiyon Makyaj 5.6 9,654

Noel Baba 3
2006 Macera Makyaj 4.7 24,621

Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı
2006 Aksiyon Makyaj 7.3 572,173
2005 Komedi Makyaj 7.6 189,781
2002 Komedi Makyaj 8.0 54,207

Uzay Yolu: Atılgan
2001 Aksiyon Makyaj 7.5 34,602

Köstebek
1999 Biyografi Makyaj 7.9 141,896

Vampir Avcısı Buffy
1997 Aksiyon Makyaj 8.2 110,070

Richard'ı Ararken
1996 Belgesel Makyaj 7.4 7,130
1993 Suç Makyaj 7.5 9,672

Uzay Yolu: Derin Uzay Dokuz
1993 Aksiyon Makyaj 7.9 38,799
1988 Komedi Makyaj 7.0 30,207

Uzay Yolu: Yeni Nesil
1987 Aksiyon Makyaj 8.6 75,244
Dizi Altyazıları
Vikings (6,335) Shameless (3,753) Game of Thrones (3,055) Mr. Robot (2,930) Supernatural (2,735) The Big Bang Theory (2,201) Arrow (2,195) Outlander (1,924) Gotham (1,784) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,765)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017