Giriş Kayıt
Gloria Moore

Gloria Moore


Oyuncu

Gloria Moore, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1955 Dram Oyuncu 6.9 632
1953 Dram Oyuncu 7.0 476

Yağmur Altında
1952 Komedi Oyuncu 8.3 183,246

Koca Bebek Joe
1949 Macera Oyuncu 7.0 3,794

Küçük Kadınlar
1949 Dram Oyuncu 7.3 5,374
1948 Komedi Oyuncu 6.5 257
1947 Komedi Oyuncu 7.2 1,725
Dizi Altyazıları
Westworld (11,072) La casa de papel (2,681) The Expanse (2,164) Legion (1,952) 12 Monkeys (1,714) Colony (1,586) Into the Badlands (1,426) Goliath (1,356) Cloak & Dagger (1,329) Fear the Walking Dead (1,112)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018