Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Gloria Moore

Gloria Moore


Oyuncu

Gloria Moore, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1955 Dram Oyuncu 6.9 632
1953 Dram Oyuncu 7.0 429

Yağmur Altında
1952 Komedi Oyuncu 8.3 157,662

Koca Bebek Joe
1949 Macera Oyuncu 7.0 3,429

Küçük Kadınlar
1949 Dram Oyuncu 7.3 4,864
1948 Komedi Oyuncu 6.5 257
1947 Komedi Oyuncu 7.2 1,725
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017