Giriş Kayıt
Gloria Moore

Gloria Moore


Oyuncu

Gloria Moore, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1955 Dram Oyuncu 6.9 632
1953 Dram Oyuncu 7.0 476

Yağmur Altında
1952 Komedi Oyuncu 8.3 164,446

Koca Bebek Joe
1949 Macera Oyuncu 7.0 3,498

Küçük Kadınlar
1949 Dram Oyuncu 7.3 4,925
1948 Komedi Oyuncu 6.5 257
1947 Komedi Oyuncu 7.2 1,725
Dizi Altyazıları
Fargo (5,810) Arrow (5,235) The Flash (4,454) American Gods (4,084) The 100 (3,958) 12 Monkeys (3,054) Better Call Saul (2,939) Supernatural (2,641) Game of Thrones (2,568) Lucifer (2,498)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017