Giriş Kayıt
T.A. Moore Jr.

T.A. Moore Jr. (66)


Sesler

Thomas A. Moore Jr., 07 Temmuz 1951 Fort Ord, California, ABD doğumlu sesler. Chained Heat (1983), Power Rangers Turbo (1997), Sangre y arena (1989), Never on Tuesday (1989) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Thomas A. Moore Jr.
Doğum Tarihi: 07 Temmuz 1951
Doğum Yeri: Fort Ord, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Thomas A. Moore Jr. | Tom A. Moore Jr. | T.A. Moor
Takma İsmi: T. A.
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Örümcekler
2013 62 Bilim-Kurgu Sesler 3.4 3,205
2013 62 Dram Sesler 8.3 73
2010 59 Gerilim Sesler 5.9 580

Çılgın Korsan Jack
1999 Animasyon Sesler    
1998 Aksiyon Sesler    
1997 46 Dram Sesler    
1997 46 Komedi Sesler 2.7 3,332
1997 Aksiyon Sesler 5.9 1,335
1997 46 Dram Sesler 6.0 1,638
1997 46 Komedi Sesler 6.3 2,629
1997 46 Komedi Sesler 6.9 97
1996 45 Dram Sesler 4.6 559
1996 45 Dram Sesler 5.9 263
1996 45 Komedi Sesler 5.4 1,447
1996 45 Dram Sesler 5.8 4,060
1996 45 Korku Sesler    
1996 45 Aksiyon Sesler 3.3 1,030
1996 45 Dram Sesler 4.2 177
1996 45 Aksiyon Sesler    

Son Parti
1996 45 Dram Sesler 7.1 2,368

Asansör
1996 45 Komedi Sesler 4.5 173
1995 44 Fantastik Sesler 4.3 1,845
1995 44 Biyografi Sesler 6.4 1,808

Kehanet
1995 44 Korku Sesler 6.6 25,424
1995 44 Korku Sesler 4.0 5,371
1994 43 Suç Sesler 5.2 314
1994 43 Aksiyon Sesler 4.7 5,199
1994 43 Gerilim Sesler 5.0 45
1994 43 Aile Sesler 4.3 7,051
1994 43 Komedi Sesler 4.8 313
1993 42 Dram Sesler 5.7 12,684

Kurtar Beni
1992 41 Aksiyon Sesler 5.5 434
1992 41 Aksiyon Sesler 5.8 502
1992 41 Komedi Sesler 5.4 1,691
1991 40 Macera Sesler 6.1 2,772
1991 40 Korku Sesler 6.4 2,393

Beyaz Diş
1991 40 Macera Sesler 6.7 16,069
1991 40 Korku Sesler 3.3 542
1991 Aksiyon Sesler 4.8 1,577
1990 39 Dram Sesler 4.3 461

13. Cuma 8. Bölüm: Jason Manhattan'da
1989 38 Korku Sesler 4.6 24,844
1989 38 Dram Sesler 6.8 91
1989 38 Dram Sesler 4.7 797

Mağazadaki Hayalet
1989 38 Korku Sesler 4.6 503
1989 38 Komedi Sesler 4.6 503

Silah Kaçakçısı
1989 38 Suç Sesler 4.0 451
1988 37 Macera Sesler 3.4 7,900
1988 37 Komedi Sesler 6.2 8,127
1988 37 Komedi Sesler 5.8 191
1988 37 Komedi Sesler 4.3 210
1988 37 Korku Sesler 4.9 427
1988 37 Korku Sesler 3.4 1,780
1988 37 Gizem Sesler 4.8 419

Günahkâr
1988 37 Korku Sesler 4.9 1,006
1987 36 Suç Sesler 5.9 2,843
1987 36 Komedi Sesler 4.8 1,617
1985 34 Komedi Sesler 6.5 29,823
1984 33 Aksiyon Sesler 6.5 5,507
1983 32 Aksiyon Sesler 4.8 1,653

Ölümün kanatlari
1982 31 Korku Sesler 6.1 4,512
1982 31 Dram Sesler    
1980 Aksiyon Sesler 7.5 16,643
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017