Giriş Kayıt
Rick Montgomery

Rick Montgomery


Oyuncu Yönetmeni, Casting, Yapımcı

Rick Montgomery, oyuncu yönetmeni, casting, yapımcı. Salak İle Avanak (1994), Ah Mary Vah Mary (1998), Hachiko: Bir Kopegin Hikayesi (2009), Ben Kendim ve Sevgilim (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Salak ile Avanak Geri Dönüyor
2014 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.7 102,260

Zaman Sapması
2014 Bilim-Kurgu Yapımcı 6.5 30,195
2013 Animasyon Oyuncu Yönetmeni 4.8 10,776

Karanlıktan Gelen
2013 Korku Oyuncu Yönetmeni 6.3 59,934

Üç Ahbap Çavuş
2012 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.1 26,147
2011 Gerilim Oyuncu Yönetmeni 6.2 5,530

Kutsal Savaşçı
2011 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 5.7 99,423

Açık Çek
2011 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.9 105,757

Gökyüzündeki Dehşet
2010 Korku Casting 4.9 8,707

Kıyamet Melekleri
2010 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 5.2 83,026

Hachiko: Bir Kopegin Hikayesi
2009 Dram Oyuncu Yönetmeni 8.1 171,030

Kara Bomba
2009 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 7.4 37,165
2008 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.7 28,162

Şıpsevdi
2007 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.8 73,730
2007 Komedi Oyuncu Yönetmeni 4.7 2,353
2006 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.9 7,239
2006 Dram Oyuncu Yönetmeni    
2005 Komedi Yapımcı    

Sadece Arkadaş
2005 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.2 85,403

Herbie: Tam Gaz
2005 Macera Casting 4.8 37,632

Çıtır Ajanlar
2004 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 5.3 12,499

Takıldım Sana
2003 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.8 45,483

Kural Ötesi
2002 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.7 45,141
2002 Aksiyon Casting 6.5 1,301

Alçak Adam
2001 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.9 111,996
2001 Animasyon Oyuncu Yönetmeni 6.2 26,430
2000 Suç Casting 5.3 1,485

Ben Kendim ve Sevgilim
2000 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.5 191,206
2000 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.1 10,860
2000 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 5.4 746
2000 Dram Casting 4.8 950

Üçkagitçilar
1999 Komedi Yapımcı 6.3 8,728
1999 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.4 606
1999 Suç Oyuncu Yönetmeni 6.2 2,064

Ah Mary Vah Mary
1998 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.1 253,536
1997 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.9 7,385
1997 Komedi Oyuncu Yönetmeni 4.7 8,092
1997 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.4 6,738
1996 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 5.2 608

Raptiye
1996 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.9 65,344

Bana Bebek Deme
1996 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 3.2 21,182
1996 Komedi Oyuncu Yönetmeni 4.4 22,082

Samurayın Gözyaşları
1995 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.5 9,527

Karışık İlişkiler
1995 Suç Casting 6.8 22,556
1995 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.2 420
1995 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.5 7,041
1995 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.9 4,588
1995 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 4.3 857

Salak İle Avanak
1994 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.3 297,542

Gölge
1994 Aksiyon Casting 6.0 19,299
1994 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 3.9 1,360
1993 Suç Oyuncu Yönetmeni 6.5 17,444
1993 Komedi Casting 7.2 47,204

Drakula
1992 Korku Casting 7.5 149,653

Mambo Kralları
1992 Dram Casting 6.4 4,264
1992 Suç Oyuncu Yönetmeni 5.1 516

Merdiven Altındakiler
1991 Komedi Casting 6.3 24,750

Harley Davidson Ve Marlboro Adam
1991 Aksiyon Casting 6.0 15,002

Genç Silahşörler 2
1990 Macera Casting 6.4 24,658
1987 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.3 1,547
1987 Suç Casting 6.5 3,506
1986 Komedi Casting    
Film Altyazıları
Doctor Strange (9,367) Allied (9,341) Moana (7,857) Assassin's Creed (5,344) Lion (4,716) Arrival (3,661) Hacksaw Ridge (2,828) Nocturnal Animals (2,523) Fences (2,425) Forushande (1,809)
Dizi Altyazıları
Taboo (9,794) Supernatural (7,509) The Expanse (4,633) Vikings (4,173) The Big Bang Theory (3,735) Suits (3,338) Legion (3,315) The Blacklist (3,219) Arrow (3,045) Sherlock (2,711)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017