Giriş Kayıt
Rick Montgomery

Rick Montgomery


Oyuncu Yönetmeni, Casting, Yapımcı

Rick Montgomery, oyuncu yönetmeni, casting, yapımcı. Salak İle Avanak (1994), Ah Mary Vah Mary (1998), Hachiko: Bir Kopegin Hikayesi (2009), Ben Kendim ve Sevgilim (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Salak ile Avanak Geri Dönüyor
2014 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.6 111,847

Zaman Sapması
2014 Bilim-Kurgu Yapımcı 6.5 35,174
2013 Animasyon Oyuncu Yönetmeni 4.8 11,305

Karanlıktan Gelen
2013 Korku Oyuncu Yönetmeni 6.3 63,705

Üç Ahbap Çavuş
2012 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.1 27,507
2011 Gerilim Oyuncu Yönetmeni 6.2 5,530

Kutsal Savaşçı
2011 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 5.7 104,530

Açık Çek
2011 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.9 110,666

Gökyüzündeki Dehşet
2010 Korku Casting 4.9 9,166

Kıyamet Melekleri
2010 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 5.2 88,448

Hachiko: Bir Kopegin Hikayesi
2009 Dram Oyuncu Yönetmeni 8.1 205,412

Kara Bomba
2009 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 7.4 40,498
2008 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.7 29,622

Şıpsevdi
2007 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.8 77,675
2007 Komedi Oyuncu Yönetmeni 4.7 2,353
2006 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.9 7,391
2006 Dram Oyuncu Yönetmeni    
2005 Komedi Yapımcı    

Sadece Arkadaş
2005 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.2 92,219

Herbie: Tam Gaz
2005 Macera Casting 4.8 40,342

Çıtır Ajanlar
2004 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 5.3 13,266

Takıldım Sana
2003 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.8 47,482

Kural Ötesi
2002 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.7 46,643
2002 Aksiyon Casting 6.5 1,301

Alçak Adam
2001 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.9 117,548
2001 Animasyon Oyuncu Yönetmeni 6.3 28,264
2000 Suç Casting 5.3 1,485

Ben Kendim ve Sevgilim
2000 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.6 202,266
2000 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.1 10,860
2000 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 5.4 746
2000 Dram Casting 4.8 950

Üçkagitçilar
1999 Komedi Yapımcı 6.3 8,728
1999 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.4 606
1999 Suç Oyuncu Yönetmeni 6.2 2,064

Ah Mary Vah Mary
1998 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.1 266,111
1997 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.9 7,991
1997 Komedi Oyuncu Yönetmeni 4.7 8,092
1997 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.4 6,738
1996 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 5.2 608

Raptiye
1996 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.9 69,187

Bana Bebek Deme
1996 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 3.2 22,149
1996 Komedi Oyuncu Yönetmeni 4.4 23,447

Samurayın Gözyaşları
1995 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.5 9,527

Karışık İlişkiler
1995 Suç Casting 6.8 23,865
1995 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.2 420
1995 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.5 7,609
1995 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.9 4,588
1995 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 4.3 857

Salak İle Avanak
1994 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.3 316,370

Gölge
1994 Aksiyon Casting 6.0 20,628
1994 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 3.9 1,360
1993 Suç Oyuncu Yönetmeni 6.5 17,975
1993 Komedi Casting 7.2 49,963

Drakula
1992 Korku Casting 7.5 163,065

Mambo Kralları
1992 Dram Casting 6.4 4,264
1992 Suç Oyuncu Yönetmeni 5.1 516

Merdiven Altındakiler
1991 Komedi Casting 6.3 26,796

Harley Davidson Ve Marlboro Adam
1991 Aksiyon Casting 6.0 16,165

Genç Silahşörler 2
1990 Aksiyon Casting 6.5 26,765
1987 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.3 1,547
1987 Suç Casting 6.5 3,506
1986 Komedi Casting    
Dizi Altyazıları
Westworld (12,828) La casa de papel (2,532) 12 Monkeys (2,254) Into the Badlands (1,947) Legion (1,779) The Expanse (1,520) Fear the Walking Dead (1,214) Colony (1,047) Vikings (1,038) Cloak & Dagger (863)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018