Giriş Kayıt
Rick Montgomery

Rick Montgomery


Oyuncu Yönetmeni, Casting, Yapımcı

Rick Montgomery, oyuncu yönetmeni, casting, yapımcı. Salak İle Avanak (1994), Ah Mary Vah Mary (1998), Hachiko: Bir Kopegin Hikayesi (2009), Ben Kendim ve Sevgilim (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Salak ile Avanak Geri Dönüyor
2014 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.7 103,146

Zaman Sapması
2014 Bilim-Kurgu Yapımcı 6.5 30,671
2013 Animasyon Oyuncu Yönetmeni 4.8 10,836

Karanlıktan Gelen
2013 Korku Oyuncu Yönetmeni 6.3 60,283

Üç Ahbap Çavuş
2012 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.1 26,238
2011 Gerilim Oyuncu Yönetmeni 6.2 5,530

Kutsal Savaşçı
2011 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 5.7 99,779

Açık Çek
2011 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.9 106,119

Gökyüzündeki Dehşet
2010 Korku Casting 4.9 8,707

Kıyamet Melekleri
2010 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 5.2 83,471

Hachiko: Bir Kopegin Hikayesi
2009 Dram Oyuncu Yönetmeni 8.1 173,801

Kara Bomba
2009 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 7.4 37,405
2008 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.7 28,495

Şıpsevdi
2007 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.8 74,025
2007 Komedi Oyuncu Yönetmeni 4.7 2,353
2006 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.9 7,239
2006 Dram Oyuncu Yönetmeni    
2005 Komedi Yapımcı    

Sadece Arkadaş
2005 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.2 85,878

Herbie: Tam Gaz
2005 Macera Casting 4.8 37,836

Çıtır Ajanlar
2004 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 5.3 12,566

Takıldım Sana
2003 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.8 45,653

Kural Ötesi
2002 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.7 45,275
2002 Aksiyon Casting 6.5 1,301

Alçak Adam
2001 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.9 112,452
2001 Animasyon Oyuncu Yönetmeni 6.2 26,571
2000 Suç Casting 5.3 1,485

Ben Kendim ve Sevgilim
2000 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.5 192,055
2000 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.1 10,860
2000 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 5.4 746
2000 Dram Casting 4.8 950

Üçkagitçilar
1999 Komedi Yapımcı 6.3 8,728
1999 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.4 606
1999 Suç Oyuncu Yönetmeni 6.2 2,064

Ah Mary Vah Mary
1998 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.1 254,687
1997 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.9 7,385
1997 Komedi Oyuncu Yönetmeni 4.7 8,092
1997 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.4 6,738
1996 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 5.2 608

Raptiye
1996 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.9 65,588

Bana Bebek Deme
1996 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 3.2 21,292
1996 Komedi Oyuncu Yönetmeni 4.4 22,181

Samurayın Gözyaşları
1995 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.5 9,527

Karışık İlişkiler
1995 Suç Casting 6.8 22,556
1995 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.2 420
1995 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.5 7,041
1995 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.9 4,588
1995 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 4.3 857

Salak İle Avanak
1994 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.3 299,242

Gölge
1994 Aksiyon Casting 6.0 19,430
1994 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 3.9 1,360
1993 Suç Oyuncu Yönetmeni 6.5 17,444
1993 Komedi Casting 7.2 47,413

Drakula
1992 Korku Casting 7.5 150,619

Mambo Kralları
1992 Dram Casting 6.4 4,264
1992 Suç Oyuncu Yönetmeni 5.1 516

Merdiven Altındakiler
1991 Komedi Casting 6.3 24,891

Harley Davidson Ve Marlboro Adam
1991 Aksiyon Casting 6.0 15,020

Genç Silahşörler 2
1990 Macera Casting 6.4 24,826
1987 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.3 1,547
1987 Suç Casting 6.5 3,506
1986 Komedi Casting    
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (12,548) Live by Night (8,741) Hidden Figures (5,907) Rogue One (5,375) Split (4,903) Assassin's Creed (4,279) Paterson (4,190) Patriots Day (4,157) Allied (3,619) Passengers (1,721)
Dizi Altyazıları
Legion (9,561) Arrow (5,767) The 100 (4,010) The Flash (3,566) The Expanse (3,369) Designated Survivor (2,855) Colony (2,671) The Originals (2,664) Black Sails (2,375) Vikings (2,195)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017