Giriş Kayıt
Jeffrey A. Montgomery

Jeffrey A. Montgomery


Yapımcı

Jeffrey A. Montgomery, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1998 Aile Yapımcı    
1998 Macera Yapımcı    
1998 Animasyon Yapımcı 5.9 311
1996 Animasyon Yapımcı 5.9 503

Sevimli Hayalet Casper
1995 Komedi Yapımcı 6.0 91,344

Richie Rich
1994 Komedi Yapımcı 5.2 52,350
Film Altyazıları
Gold (5,922) Get Out (3,105) Logan (2,611) Rings (2,349) The Age of Shadows (1,962) La La Land (1,800) Split (1,661) Sand Castle (1,500) Zashchitniki (1,493) The Great Wall (1,292)
Dizi Altyazıları
The Blacklist (4,701) Fargo (3,751) The Last Kingdom (2,449) Into the Badlands (2,178) The Expanse (2,141) Doctor Who (2,017) Game of Thrones (1,712) Vikings (1,684) Better Call Saul (1,592) Supernatural (1,500)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017