Giriş Kayıt
Jeffrey A. Montgomery

Jeffrey A. Montgomery


Yapımcı

Jeffrey A. Montgomery, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1998 Aile Yapımcı    
1998 Macera Yapımcı    
1998 Animasyon Yapımcı 5.9 311
1996 Animasyon Yapımcı 5.9 503

Sevimli Hayalet Casper
1995 Komedi Yapımcı 6.1 99,629

Richie Rich
1994 Komedi Yapımcı 5.3 55,493
Dizi Altyazıları
Westworld (15,209) Supernatural (4,553) La casa de papel (4,034) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,360) Gotham (3,339) Arrow (2,505) 13 Reasons Why (2,031) The 100 (2,025) Lucifer (1,803) The Flash (1,763)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018