Giriş Kayıt
Jeffrey A. Montgomery

Jeffrey A. Montgomery


Yapımcı

Jeffrey A. Montgomery, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1998 Aile Yapımcı    
1998 Macera Yapımcı    
1998 Animasyon Yapımcı 5.9 311
1996 Animasyon Yapımcı 5.9 503

Sevimli Hayalet Casper
1995 Komedi Yapımcı 6.0 90,261

Richie Rich
1994 Komedi Yapımcı 5.2 51,880
Film Altyazıları
Fantastic Beasts and Where to Find Them (12,015) Passengers (8,457) Doctor Strange (4,761) Arrival (3,569) Assassin's Creed (2,951) Allied (2,772) Fences (2,694) Hacksaw Ridge (2,247) Moana (1,836) Nocturnal Animals (1,428)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,507) Legion (8,506) The 100 (8,082) Taboo (6,781) The Big Bang Theory (5,790) Arrow (4,746) Black Sails (3,854) Vikings (3,383) The Expanse (3,365) The Flash (3,315)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017