Giriş Kayıt
Jeffrey A. Montgomery

Jeffrey A. Montgomery


Yapımcı

Jeffrey A. Montgomery, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1998 Aile Yapımcı    
1998 Macera Yapımcı    
1998 Animasyon Yapımcı 5.9 311
1996 Animasyon Yapımcı 5.9 503

Sevimli Hayalet Casper
1995 Komedi Yapımcı 6.0 90,819

Richie Rich
1994 Komedi Yapımcı 5.2 52,115
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (11,709) Live by Night (6,079) Hidden Figures (5,458) Rogue One (4,894) Split (4,591) Paterson (3,812) Assassin's Creed (3,765) Patriots Day (3,579) Allied (3,264) Passengers (1,519)
Dizi Altyazıları
Legion (9,073) Arrow (5,377) The Flash (3,285) The 100 (3,277) The Expanse (3,013) Colony (2,393) Designated Survivor (2,133) Vikings (1,858) The Last Kingdom (1,721) The Originals (1,694)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017