Giriş Kayıt
Max Montavon

Max Montavon (57)


Oyuncu

Max Montavon, 24 Temmuz 1926 Vincennes, Seine [bugünkü Val-de-Marne], Fransa doğumlu oyuncu. (1960) Çehresiz Gözler (1960), (1981) Lahana Çorbası (1981), (1965) Fantômas se déchaîne (1965), (1967) Fantômas contre Scotland Yard (1967) gibi yapımlarla biliniyor.21 Eylül 1983 tarihinde (57 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 24 Temmuz 1926
Ölüm Tarihi: 21 Eylül 1983
Doğum Yeri: Vincennes, Seine [bugünkü Val-de-Marne], Fransa
Diğer Bir İsmi: Montavon
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Süper Jandarma ve Melekleri
1982 56 Komedi Oyuncu 6.1 4,858
1982 56 Dram Oyuncu 7.3 614

Lahana Çorbası
1981 55 Komedi Oyuncu 6.4 5,299

Cimri
1980 54 Komedi Oyuncu 6.7 2,872

Eti senin, kemigi benim
1976 50 Komedi Oyuncu 7.3 7,078
1974 48 Macera Oyuncu 5.1 192
1974 48 Macera Oyuncu 5.1 402
1972 46 Dram Oyuncu 7.1 22
1972 46 Dram Oyuncu 5.4 278
1972 46 Dram Oyuncu 7.4 73
1970 44 Dram Oyuncu 5.3 31

Büyük Reis
1969 43 Komedi Oyuncu 6.9 2,788
1969 43 Komedi Oyuncu 6.7 3,594

Küçük Yüzücü
1968 42 Komedi Oyuncu 6.6 2,568
1968 42 Komedi Oyuncu 6.1 28
1967 41 Komedi Oyuncu 6.6 2,005
1967 41 Macera Oyuncu 6.8 4,324
1966 40 Aksiyon Oyuncu 6.8 3,351
1965 39 Macera Oyuncu 6.9 4,521
1963 37 Aksiyon Oyuncu 7.3 1,557
1963 37 Komedi Oyuncu 6.2 527
1963 37 Komedi Oyuncu 5.9 112
1962 36 Romantik Oyuncu 5.5 347
1962 36 Macera Oyuncu 6.0 310
1962 36 Komedi Oyuncu 6.5 326
1961 35 Komedi Oyuncu 6.0 247
1961 35 Komedi Oyuncu 6.3 201

Çehresiz Gözler
1960 34 Dram Oyuncu 7.8 19,410
1960 34 Komedi Oyuncu 5.1 20
1960 34 Komedi Oyuncu 7.0 357
1960 34 Dram Oyuncu 6.6 25
1959 33 Dram Oyuncu 6.7 123
1959 33 Dram Oyuncu 7.3 405
1958 32 Komedi Oyuncu 6.3 112
1958 32 Komedi Oyuncu 7.3 957
1957 31 Oyuncu    
1955 29 Dram Oyuncu 6.2 97
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017