Giriş Kayıt
Tom Monroe

Tom Monroe (74)


Oyuncu

Alfred Thomas Monroe, 02 Eylül 1919 Waco, Texas, ABD doğumlu oyuncu. Serpent Island (1954) yapımıyla biliniyor.02 Aralık 1993 tarihinde (74 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Alfred Thomas Monroe
Doğum Tarihi: 02 Eylül 1919
Ölüm Tarihi: 02 Aralık 1993
Doğum Yeri: Waco, Texas, ABD
Diğer Bir İsmi: Alfred Monroe | Tom Munro | Tom Munroe
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1971 52 Komedi Oyuncu 7.0 1,172

Dedektif Marlowe
1969 50 Gizem Oyuncu 6.4 2,470
1965 Western Oyuncu 7.8 1,840
1961 Western Oyuncu    
1961 Western Oyuncu    

F.B.I. Ajanı
1959 40 Suç Oyuncu 6.6 2,307

Kahramanlar Şehri
1959 40 Dram Oyuncu 8.0 45,985
1959 40 Aksiyon Oyuncu 6.7 772
1958 Aksiyon Oyuncu 8.1 696
1957 Western Oyuncu 8.7 93
1957 Aksiyon Oyuncu 8.2 1,829
1957 Western Oyuncu 7.6 1,793
1957 38 Aksiyon Oyuncu 6.3 293
1957 38 Western Oyuncu 6.5 358
1957 38 Aksiyon Oyuncu 5.8 165

Devlerin Aşkı
1956 37 Dram Oyuncu 7.7 28,102
1955 Western Oyuncu 8.2 920
1955 36 Aksiyon Oyuncu 5.6 333
1955 36 Tarihi Oyuncu 6.2 721
1955 Western Oyuncu 7.6 47

Beni Öldüreceksin
1954 35 Suç Oyuncu 7.2 142
1954 35 Suç Oyuncu 6.7 709
1954 35 Romantik Oyuncu 6.2 60
1954 35 Western Oyuncu 6.0 209
1953 34 Komedi Oyuncu 7.3 6,595
1952 33 Western Oyuncu 6.2 538
1952 33 Western Oyuncu 6.4 661
1952 33 Western Oyuncu 5.1 146
1952 33 Kara Film Oyuncu 6.0 128
1951 32 Aksiyon Oyuncu 5.8 223
1951 32 Macera Oyuncu 7.3 1,207
1950 31 Western Oyuncu 6.7 42
1950 31 Kara Film Oyuncu 6.3 88
1950 31 Western Oyuncu 5.9 370
1950 31 Suç Oyuncu 7.0 450
1950 31 Aksiyon Oyuncu 4.0 153
1950 31 Suç Oyuncu 6.6 1,436
1948 29 Aksiyon Oyuncu 6.3 104
1948 29 Western Oyuncu 6.7 375
1946 27 Suç Oyuncu 7.2 2,968
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017