Giriş Kayıt
Bill Langlois Monroe

Bill Langlois Monroe


Oyuncu, Senarist

Bill Langlois Monroe, oyuncu, senarist. Amigo Kız Katliamı (2003), (2000) Agent Red (2000), (1997) Strategic Command (1997), (2001) Thy Neighbor's Wife (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: E. Eddie Edwards | William Langois | Bill Monroe |
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kayıp Hazine
2003 Aksiyon Oyuncu 3.8 444

Amigo Kız Katliamı
2003 Korku Senarist
Oyuncu
3.3 1,091
2003 Korku Oyuncu    
2001 Suç Oyuncu 3.6 517
2000 Aksiyon Oyuncu 3.3 924
2000 Aksiyon Oyuncu 2.9 173
1999 Aksiyon Oyuncu 4.5 220
1997 Aksiyon Oyuncu 4.1 540
1997 Aksiyon Oyuncu 4.2 305
Dizi Altyazıları
Vikings (18,585) Black Mirror (6,082) The Flash (5,068) Shameless (4,532) Supernatural (3,434) The Big Bang Theory (3,269) The Blacklist (1,764) Star Trek: Discovery (1,578) Knightfall (1,276) Black Lightning (1,245)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018