Giriş Kayıt
Bill Langlois Monroe

Bill Langlois Monroe


Oyuncu, Senarist

Bill Langlois Monroe, oyuncu, senarist.

Diğer Bir İsmi: E. Eddie Edwards | William Langois | Bill Monroe |
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kayıp Hazine
2003 Aksiyon Oyuncu 3.8 444
2003 Korku Senarist
Oyuncu
   
2003 Korku Oyuncu    
2001 Suç Oyuncu 3.6 517
2000 Aksiyon Oyuncu 2.9 173
1999 Aksiyon Oyuncu 4.5 220
1997 Aksiyon Oyuncu 4.1 540
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (6,727) Rogue One (5,136) Split (3,708) Assassin's Creed (2,725) Brimstone (2,259) Paterson (2,054) Hidden Figures (2,051) The Institute (1,571) The Great Wall (1,283) Passengers (1,160)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,038) Legion (7,345) Arrow (4,059) Legends of Tomorrow (2,256) Into the Badlands (2,116) The Expanse (1,819) The Blacklist (1,791) Vikings (1,733) Black Sails (1,636) 24: Legacy (1,590)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017