Giriş Kayıt
Bill Langlois Monroe

Bill Langlois Monroe


Oyuncu, Senarist

Bill Langlois Monroe, oyuncu, senarist.

Diğer Bir İsmi: E. Eddie Edwards | William Langois | Bill Monroe |
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kayıp Hazine
2003 Aksiyon Oyuncu 3.8 444
2003 Korku Senarist
Oyuncu
   
2003 Korku Oyuncu    
2001 Suç Oyuncu 3.6 517
2000 Aksiyon Oyuncu 2.9 173
1999 Aksiyon Oyuncu 4.5 220
1997 Aksiyon Oyuncu 4.1 540
Film Altyazıları
Passengers (7,173) Doctor Strange (3,613) Assassin's Creed (3,557) xXx: Return of Xander Cage (2,520) Arrival (2,447) Allied (2,372) Moana (1,585) Forushande (1,400) Split (1,386) Hacksaw Ridge (1,386)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,139) Legion (7,331) Supernatural (7,219) Arrow (5,442) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,551) Black Sails (3,502) Taboo (3,434) Vikings (3,369) Suits (3,011) Legends of Tomorrow (2,895)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017