Giriş Kayıt
Paul Mones

Paul Mones (62)


Oyuncu, Senarist, Yapımcı, Yönetmen

Paul Mones, 02 Mart 1955 Newark, New Jersey, ABD doğumlu oyuncu, senarist, yapımcı, yönetmen. İkili Takım (1997) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 02 Mart 1955
Doğum Yeri: Newark, New Jersey, ABD
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Canım Babacığım
2003 48 Belgesel 7.8 19,371

Aman Doktor
2001 46 Komedi Yapımcı 5.8 9,649
1998 43 Aksiyon Yapımcı 4.1 10,123

İkili Takım
1997 42 Aksiyon Senarist 4.7 26,547

Özgürlük Savaşçısı
1996 41 Aksiyon Senarist 5.5 20,469
1992 37 Dram Senarist
Yönetmen
4.8 406
1985 30 Aksiyon Oyuncu 6.2 3,034

Muhtesem ikili
1984 29 Aksiyon Oyuncu 6.7 13,905
1982 27 Dram Oyuncu    
Film Altyazıları
The Foreigner (9,425) The Mountain Between Us (5,642) Flatliners (5,546) Beyond Skyline (3,827) Stronger (3,720) Dunkirk (3,647) It (3,534) American Made (2,480) Kingsman: The Golden Circle (2,247) Victoria & Abdul (1,891)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017