Giriş Kayıt
Pierre Moncorbier

Pierre Moncorbier (70)


Oyuncu

Pierre Moncorbier, 10 Temmuz 1907 Vanves, Seine [bugünkü Hauts-de-Seine], Fransa doğumlu oyuncu. Ateşle Oyun (1963) yapımıyla biliniyor.21 Mart 1978 tarihinde (70 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 10 Temmuz 1907
Ölüm Tarihi: 21 Mart 1978
Doğum Yeri: Vanves, Seine [bugünkü Hauts-de-Seine], Fransa
Diğer Bir İsmi: Pierre-Jacques Bartleby | Jean Moncorbier | P.J. M
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Kısa Metraj Oyuncu 6.6 139

Uslanmayan Adam
1975 68 Komedi Oyuncu 6.7 961

Şölen Başlasın
1975 68 Dram Oyuncu 7.2 920

İtiraf
1970 63 Dram Oyuncu 8.0 2,371

Şâhâne Serseri
1967 60 Suç Oyuncu 6.1 282
1965 58 Dram Oyuncu 6.7 56
1965 58 Komedi Oyuncu 7.6 876

Ateşle Oyun
1963 56 Dram Oyuncu 8.1 5,479
1963 56 Aksiyon Oyuncu 5.5 128
1961 54 Aksiyon Oyuncu 5.9 226
1961 54 Dram Oyuncu 6.2 198
1961 54 Gerilim Oyuncu 7.2 516
1960 53 Dram Oyuncu 6.6 25
1958 51 Dram Oyuncu 7.6 966
1958 51 Suç Oyuncu 7.1 865
1956 49 Dram Oyuncu 6.7 86
1954 47 Komedi Oyuncu 7.5 2,701
1954 47 Aksiyon Oyuncu 8.0 4,740
1951 44 Komedi Oyuncu 7.3 37
Film Altyazıları
Live by Night (13,417) Resident Evil: The Final Chapter (6,132) Why Him? (5,869) Rogue One (4,293) Patriots Day (3,381) Hidden Figures (3,294) Assassin's Creed (3,174) Paterson (2,274) Split (2,268) Allied (2,233)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,374) The 100 (3,854) Legion (3,401) Into the Badlands (2,993) The Originals (2,646) The Flash (2,615) The Last Kingdom (2,315) Arrow (2,170) Vikings (2,072) The Expanse (1,857)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017