Giriş Kayıt
Marjorie Monaghan

Marjorie Monaghan (53)


Oyuncu

Marjorie Monaghan, 19 Mart 1964 California, ABD doğumlu oyuncu. Regarding Henry (1991) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 19 Mart 1964
Doğum Yeri: California, ABD
Burcu: Balık
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2000 Aksiyon Oyuncu 6.6 9,803
1994 Aksiyon Oyuncu 8.2 23,754

Yıldız Savaşçı
1992 28 Aksiyon Oyuncu 5.6 3,733
1991 27 Komedi Oyuncu 6.7 24,702

Şenlik Ateşi
1990 26 Komedi Oyuncu 5.5 18,677
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017