Giriş Kayıt
Marjorie Monaghan

Marjorie Monaghan (53)


Oyuncu

Marjorie Monaghan, 19 Mart 1964 California, ABD doğumlu oyuncu. Regarding Henry (1991) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 19 Mart 1964
Doğum Yeri: California, ABD
Burcu: Balık
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2000 Aksiyon Oyuncu 6.6 9,619
1994 Aksiyon Oyuncu 8.3 23,476

Yıldız Savaşçı
1992 28 Aksiyon Oyuncu 5.6 3,733
1991 27 Komedi Oyuncu 6.7 24,435

Şenlik Ateşi
1990 26 Komedi Oyuncu 5.5 18,511
Film Altyazıları
Kidnap (5,952) Beauty and the Beast (5,273) T2 Trainspotting (2,846) The Fate of the Furious (2,675) Contratiempo (2,002) The Boss Baby (1,972) Dangal (1,677) The Shack (1,625) Redivider (1,502) The Great Wall (1,376)
Dizi Altyazıları
American Gods (7,552) Better Call Saul (5,928) Supernatural (5,548) Lucifer (5,399) The Flash (5,358) Twin Peaks (4,048) Into the Badlands (3,846) Fargo (3,806) Gotham (3,067) 12 Monkeys (2,833)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017