Giriş Kayıt
Marjorie Monaghan

Marjorie Monaghan (53)


Oyuncu

Marjorie Monaghan, 19 Mart 1964 California, ABD doğumlu oyuncu. Regarding Henry (1991) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 19 Mart 1964
Doğum Yeri: California, ABD
Burcu: Balık
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2000 Aksiyon Oyuncu 6.6 9,515
1994 Aksiyon Oyuncu 8.3 23,286

Yıldız Savaşçı
1992 28 Aksiyon Oyuncu 5.6 3,733
1991 27 Komedi Oyuncu 6.7 24,162

Şenlik Ateşi
1990 26 Komedi Oyuncu 5.5 18,315
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (7,100) Rogue One (5,288) Split (3,902) Assassin's Creed (2,848) Brimstone (2,312) Hidden Figures (2,272) Paterson (2,205) The Institute (1,580) The Great Wall (1,324) Passengers (1,217)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,234) Legion (7,640) Arrow (4,454) Legends of Tomorrow (2,341) Into the Badlands (2,141) The Expanse (2,040) Vikings (1,895) The Blacklist (1,856) Black Sails (1,695) 24: Legacy (1,633)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017