Giriş Kayıt
Marjorie Monaghan

Marjorie Monaghan (53)


Oyuncu

Marjorie Monaghan, 19 Mart 1964 California, ABD doğumlu oyuncu. Regarding Henry (1991) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 19 Mart 1964
Doğum Yeri: California, ABD
Burcu: Balık
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2000 Aksiyon Oyuncu 6.6 9,574
1994 Aksiyon Oyuncu 8.3 23,381

Yıldız Savaşçı
1992 28 Aksiyon Oyuncu 5.6 3,733
1991 27 Komedi Oyuncu 6.7 24,351

Şenlik Ateşi
1990 26 Komedi Oyuncu 5.5 18,470
Film Altyazıları
Gold (2,490) Get Out (1,646) Personal Shopper (1,526) Logan (1,408) Silence (1,265) The Age of Shadows (961) Split (913) La La Land (876) Rings (839) The Fate of the Furious (772)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,877) The Flash (4,260) Into the Badlands (3,141) Gotham (2,174) The Blacklist (1,747) Fargo (1,677) The Last Kingdom (1,400) Game of Thrones (1,377) Vikings (1,374) Billions (1,185)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017