Giriş Kayıt
Marjorie Monaghan

Marjorie Monaghan (52)


Oyuncu

Marjorie Monaghan, 19 Mart 1964 California, ABD doğumlu oyuncu. Regarding Henry (1991) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 19 Mart 1964
Doğum Yeri: California, ABD
Burcu: Balık
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2000 Aksiyon Oyuncu 6.6 9,462
1994 Aksiyon Oyuncu 8.3 23,172

Yıldız Savaşçı
1992 28 Aksiyon Oyuncu 5.6 3,733
1991 27 Komedi Oyuncu 6.7 24,104

Şenlik Ateşi
1990 26 Komedi Oyuncu 5.4 18,199
Film Altyazıları
Doctor Strange (13,707) Allied (11,849) Moana (7,492) Lion (5,708) Arrival (3,941) Hacksaw Ridge (3,330) Nocturnal Animals (3,064) Assassin's Creed (2,395) Shut In (2,323) Underworld: Blood Wars (2,269)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,234) Taboo (8,379) The Expanse (7,645) Legion (6,148) Arrow (5,923) The Big Bang Theory (5,800) Vikings (4,721) The Blacklist (3,322) Sherlock (2,953) Suits (2,930)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017