Giriş Kayıt
Robert Moloney

Robert Moloney


Oyuncu

Robert Moloney, oyuncu. Dürtü (2008), Rags (2012), Embrace of the Vampire (2013), Appetite for Love (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Robert Maloney
Web Sitesi:
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Oyuncu 6.1 70,957
2016 Biyografi Oyuncu 6.6 3,691
2016 Dram Oyuncu 6.5 358
2016 Aksiyon Oyuncu 7.6 18,128
2016 Komedi Oyuncu 6.3 908

Diriliş
2015 Macera Oyuncu 8.0 531,433
2015 Dram Oyuncu 7.8 238

Ölümsüz Aşk
2015 Dram Oyuncu 7.2 121,064
2015 Dram Oyuncu 6.3 637
2014 Suç Oyuncu 5.6 206
2013 Korku Oyuncu 4.1 1,597

Çelik Adam
2013 Aksiyon Oyuncu 7.1 598,639
2013 Aksiyon Oyuncu    
2012 Komedi Oyuncu 7.1 1,940
2012 Komedi Oyuncu 7.3 91
2011 Aksiyon Oyuncu    

Katilin Yüzü
2011 Suç Oyuncu 5.8 16,604
2011 Suç Oyuncu 5.0 405

Beni Seviyor
2011 Dram Oyuncu    

Gerçek Adalet
2010 Aksiyon Oyuncu 4.8 1,682
2009 Bilim-Kurgu Oyuncu    

Dürtü
2008 Gizem Oyuncu 4.9 1,340

Fırtına Hücresi
2008 Aksiyon Oyuncu    

Dünyanın Zirvesine Yolculuk
2006 Dram Oyuncu    
2006 Komedi Oyuncu    

Doğaüstü
2005 Dram Oyuncu 8.6 318,186
2005 Suç Oyuncu    
2003 Dram Oyuncu    

Evden Eve
2002 Dram Oyuncu 7.9 3,460

Kara Nehir
2001 Gizem Oyuncu    
2000 Komedi Oyuncu 5.0 1,300

Şaşkınlar
2000 Komedi Oyuncu 5.7 7,003
2000 Dram Oyuncu    
1999 Suç Oyuncu    

Sıra Bana Gelmeden
1998 Korku Oyuncu 5.5 18,366

İntikam
1996 Dram Oyuncu    
1995 Dram Oyuncu 7.8 9,447

Gizli Dosyalar
1993 Dram Oyuncu 8.7 166,543
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,952) The Foreigner (7,214) Stronger (5,936) Flatliners (5,027) Dunkirk (3,942) Beyond Skyline (3,189) American Made (2,595) Kingsman: The Golden Circle (2,311) It (2,092) Loving Vincent (1,902)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017