Giriş Kayıt
Miguel Ángel Molina

Miguel Ángel Molina


Sesler

Miguel Ángel Molina, sesler. İyi Günler Ramon (2013), Şehvet Okulu (2007), Todo el poder (2000), Obediencia perfecta (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Takma İsmi: El Mike Molina
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Sesler 4.7 13
2016 Komedi Sesler 5.7 227
2015 Komedi Sesler 6.2 190
2014 Dram Sesler 6.4 523

İyi Günler Ramon
2013 Dram Sesler 7.7 2,181
2012 Dram Sesler 7.0 71
2012 Dram Sesler 6.9 717
2012 Dram Sesler 5.7 54
2012 Romantik Sesler 5.7 403
2011 Komedi Sesler 6.2 52
2011 Macera Sesler 6.0 1,602

Cehennem
2010 Aksiyon Sesler 7.9 6,102

Artık Yıl
2010 Dram Sesler 6.0 1,869
2009 Dram Sesler 4.0 112

Arkabahçe
2009 Suç Sesler 7.0 1,208
2009 Dram Sesler 6.2 298
2008 Belgesel Sesler 8.3 84
2008 Komedi Sesler 5.5 135

Aşk ve Keder
2008 Romantik Sesler 6.5 325
2007 Dram Sesler 4.5 532

Şehvet Okulu
2007 Komedi Sesler 5.4 1,808

Kilometre 31
2006 Korku Sesler    
2006 Suç Sesler 5.8 407
2006 Komedi Sesler 6.1 187
2005 Korku Sesler 5.0 359
2005 Suç Sesler 6.4 1,876
2005 Dram Sesler 5.0 84
2004 Suç Sesler 6.3 61
2003 Komedi Sesler 5.1 229
2002 Dram Sesler 6.5 356
2002 Dram Sesler 6.5 175
2001 Dram Sesler 7.3 444
2001 Sesler 6.9 79
2000 Suç Sesler 6.7 814

Hoşgeldiniz
1995 Komedi Sesler 6.6 121
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017