Giriş Kayıt
Steven Molaro

Steven Molaro


Senarist, Yapımcı

Steven Molaro, senarist, yapımcı. The Big Bang Theory (2007), Young Sheldon (2017), Complete Savages (2005), The Class (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Yapımcı
Senarist
6.3 5,222
2008 Komedi Senarist    
2007 Komedi Yapımcı
Senarist
8.3 583,821
2007 Komedi Senarist 6.5 26,021
2006 Macera Senarist    
2006 Komedi Yapımcı
Senarist
7.8 4,214
2005 Komedi Senarist 5.9 10,973
2005 Komedi Senarist
Çeşitli
7.4 1,608
2002 Komedi Senarist
Çeşitli
6.7 11,472
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017