Giriş Kayıt
Steven Molaro

Steven Molaro


Senarist, Yapımcı

Steven Molaro, senarist, yapımcı. The Big Bang Theory (2007), Young Sheldon (2017), Complete Savages (2005), The Class (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Yapımcı
Senarist
7.1 15,028
2008 Komedi Senarist    
2007 Komedi Yapımcı
Senarist
8.3 603,731
2007 Komedi Senarist 6.6 27,038
2006 Macera Senarist    
2006 Komedi Yapımcı
Senarist
7.8 4,286
2005 Komedi Senarist 5.9 11,425
2005 Komedi Senarist
Çeşitli
7.4 1,608
2002 Komedi Senarist
Çeşitli
6.7 11,621
Dizi Altyazıları
Westworld (6,892) The Expanse (3,380) The 100 (3,083) La casa de papel (2,540) Colony (2,030) Luke Cage (1,725) The Crossing (1,719) Genius (1,566) 12 Monkeys (1,339) Vikings (1,281)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018