Giriş Kayıt
Mohanbali

Mohanbali


Yapım Yöneticisi, Oyuncu

Mohanbali, yapım yöneticisi, oyuncu. Avare (1951), Shree 420 (1955), Bobby (1973), Jagte Raho (1956) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Late Mohan Bali | Mohan Bali | Bali
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1996 Dram Çeşitli 5.8 310
1991 Dram Çeşitli 6.3 504
1985 Müzikal Taşıma Bölümü 6.7 704
1982 Dram Taşıma Bölümü
Çeşitli
7.2 609
1975 Aile Oyuncu
Çeşitli
5.7 78
1973 Romantik Yapım Yöneticisi 7.2 1,184

Palyaço
1972 Komedi Yapım Yöneticisi
Oyuncu
   
1971 Aile Yapım Yöneticisi 6.9 201
1957 Yapım Yöneticisi 7.9 48
1956 Komedi Yapım Yöneticisi 8.4 638
1955 Müzikal Yapım Yöneticisi 8.1 1,874
1954 Dram Yapım Yöneticisi
Oyuncu
8.1 515

Avare
1951 Dram Yapım Yöneticisi
Oyuncu
8.1 2,508
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017