Giriş Kayıt
Hiroshi Mizuno

Hiroshi Mizuno


Oyuncu

Hiroshi Mizuno, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1964 Aksiyon Oyuncu 7.1 120

13. Suikastçi
1963 Macera Oyuncu 7.6 534
1960 Aksiyon Oyuncu    
1958 Oyuncu 6.6 26
1957 Dram Oyuncu 6.7 43
1954 Dram Oyuncu 8.2 2,255

Cehennem Kapısı
1953 Dram Oyuncu 7.2 2,122
Film Altyazıları
Gold (2,490) Get Out (1,646) Personal Shopper (1,526) Logan (1,408) Silence (1,265) The Age of Shadows (961) Split (913) La La Land (876) Rings (839) The Fate of the Furious (772)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,877) The Flash (4,260) Into the Badlands (3,141) Gotham (2,174) The Blacklist (1,747) Fargo (1,677) The Last Kingdom (1,400) Game of Thrones (1,377) Vikings (1,374) Billions (1,185)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017