Giriş Kayıt
Hiroshi Mizuno

Hiroshi Mizuno


Oyuncu

Hiroshi Mizuno, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1964 Aksiyon Oyuncu 7.1 120

13. Suikastçi
1963 Macera Oyuncu 7.6 534
1960 Aksiyon Oyuncu    
1958 Oyuncu 6.6 26
1957 Dram Oyuncu 6.7 43
1954 Dram Oyuncu 8.2 2,255

Cehennem Kapısı
1953 Dram Oyuncu 7.2 2,122
Film Altyazıları
Red Sparrow (4,742) Den of Thieves (2,478) Hostiles (2,464) 12 Strong (2,389) Maze Runner: The Death Cure (2,073) Winchester (1,497) Peter Rabbit (1,360) Submergence (1,353) The Commuter (1,015) Wildling (885)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,594) The Flash (3,253) Supernatural (3,163) The Terror (2,911) Legion (2,817) The Crossing (1,807) The Expanse (1,737) The Big Bang Theory (1,271) Vikings (1,138) Arrow (1,117)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018