Giriş Kayıt
Hiroshi Mizuno

Hiroshi Mizuno


Oyuncu

Hiroshi Mizuno, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1964 Aksiyon Oyuncu 7.1 120

13. Suikastçi
1963 Macera Oyuncu 7.6 534
1960 Aksiyon Oyuncu    
1958 Oyuncu 6.6 26
1957 Dram Oyuncu 6.7 43
1954 Dram Oyuncu 8.2 2,255

Cehennem Kapısı
1953 Dram Oyuncu 7.2 2,122
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (12,046) Live by Night (6,916) Hidden Figures (5,627) Rogue One (5,051) Split (4,701) Paterson (3,979) Assassin's Creed (3,946) Patriots Day (3,791) Allied (3,446) Passengers (1,573)
Dizi Altyazıları
Legion (9,245) Arrow (5,501) The 100 (3,540) The Flash (3,365) The Expanse (3,110) Colony (2,511) Designated Survivor (2,502) The Last Kingdom (1,980) Vikings (1,943) The Originals (1,896)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017