Giriş Kayıt
Tadashi Miyazawa

Tadashi Miyazawa


Oyuncu

Tadashi Miyazawa, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Animasyon Oyuncu 7.4 1,083
2013 Animasyon Oyuncu 6.9 96
2012 Animasyon Oyuncu 8.2 1,733
2010 Animasyon Oyuncu 6.7 719
2009 Animasyon Oyuncu 9.1 64,867
2009 Animasyon Oyuncu 7.0 276
2007 Oyuncu    
2006 Animasyon Oyuncu 8.8 3,396

Yu-Gi-Oh!
2004 Animasyon Oyuncu 4.5 6,374
2000 Animasyon Oyuncu 7.1 13,711
2000 Oyuncu 8.3 607
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017