Giriş Kayıt
Tadashi Miyazawa

Tadashi Miyazawa


Oyuncu

Tadashi Miyazawa, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Animasyon Oyuncu 7.4 1,083
2013 Animasyon Oyuncu 6.9 96
2012 Animasyon Oyuncu 8.3 1,830
2010 Animasyon Oyuncu 6.7 719
2009 Animasyon Oyuncu 9.1 66,603
2009 Animasyon Oyuncu 7.0 276
2007 Oyuncu    
2005 Animasyon Oyuncu 8.8 3,546

Yu-Gi-Oh!
2004 Animasyon Oyuncu 4.5 6,374
2000 Animasyon Oyuncu 7.1 13,914
2000 Oyuncu 8.3 607
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017