Giriş Kayıt
Tadashi Miyazawa

Tadashi Miyazawa


Oyuncu

Tadashi Miyazawa, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Animasyon Oyuncu 7.4 1,083
2013 Animasyon Oyuncu 6.9 96
2012 Animasyon Oyuncu 8.2 1,485
2010 Animasyon Oyuncu 6.7 719
2009 Animasyon Oyuncu 9.1 62,406
2009 Animasyon Oyuncu 7.0 276
2007 Oyuncu    
2006 Animasyon Oyuncu 8.8 3,175

Yu-Gi-Oh!
2004 Animasyon Oyuncu 4.5 6,374
2000 Animasyon Oyuncu 7.0 13,440
2000 Oyuncu 8.3 607
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017