Giriş Kayıt
Tadashi Miyazawa

Tadashi Miyazawa


Oyuncu

Tadashi Miyazawa, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Animasyon Oyuncu 7.4 1,083
2013 Animasyon Oyuncu 6.9 96
2012 Animasyon Oyuncu 8.3 1,957
2010 Animasyon Oyuncu 6.7 719
2009 Animasyon Oyuncu 9.1 68,791
2009 Animasyon Oyuncu 7.0 276
2007 Oyuncu    
2005 Animasyon Oyuncu 8.8 3,546

Yu-Gi-Oh!
2004 Animasyon Oyuncu 4.5 6,374
2000 Animasyon Oyuncu 7.1 14,162
2000 Oyuncu 8.3 607
Film Altyazıları
Thor: Ragnarok (11,788) Blade Runner 2049 (3,515) Jigsaw (2,635) Last Flag Flying (2,431) The Man from Earth: Holocene (2,412) Geostorm (2,373) The Open House (1,343) Dunkirk (1,183) The Foreigner (1,049) It (1,011)
Dizi Altyazıları
Vikings (16,121) Black Mirror (5,633) Supernatural (4,717) The Big Bang Theory (4,053) Shameless (2,650) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,572) The Blacklist (2,226) The Flash (1,914) The X Files (1,893) Knightfall (1,481)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018