Giriş Kayıt
Tadashi Miyazawa

Tadashi Miyazawa


Oyuncu

Tadashi Miyazawa, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Animasyon Oyuncu 7.4 1,083
2013 Animasyon Oyuncu 6.9 96
2012 Animasyon Oyuncu 8.3 2,208
2010 Animasyon Oyuncu 6.7 719
2009 Animasyon Oyuncu 9.1 73,472
2009 Animasyon Oyuncu 7.0 276
2007 Oyuncu    
2005 Animasyon Oyuncu 8.8 3,941

Yu-Gi-Oh!
2004 Animasyon Oyuncu 4.7 6,961
2000 Animasyon Oyuncu 7.1 14,551
2000 Oyuncu 8.3 607
Dizi Altyazıları
Westworld (9,644) La casa de papel (5,591) The Flash (3,377) Legion (2,925) The 100 (1,831) Fear the Walking Dead (1,806) The Terror (1,701) Into the Badlands (1,394) Lucifer (1,332) The Big Bang Theory (1,331)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018