Giriş Kayıt
Maria Mittler

Maria Mittler


Oyuncu

Maria Mittler, oyuncu.

Boyu: 1.64 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Dram Oyuncu 5.4 123
1995 Dram Oyuncu 5.4 501
1991 Komedi Oyuncu 5.5 3,247
1985 Dram Oyuncu 5.1 556

Olay Yeri
1970 Suç Oyuncu 7.2 1,850
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,327) Stronger (5,603) The Foreigner (5,568) Flatliners (4,173) Dunkirk (3,304) Beyond Skyline (2,578) American Made (2,198) Kingsman: The Golden Circle (1,898) Loving Vincent (1,769) It (1,746)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017