Giriş Kayıt
Thomas Mitchell

Thomas Mitchell


Oyuncu

Thomas Mitchell, oyuncu. Cold Blooded (2012), (2009) Mahşerin Dört Atlısı (2009), (1994) Çılgın Kampus (1994), (2015) Gangland Undercover (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Biyografi Oyuncu 8.3 2,530
2015 Dram Oyuncu    
2014 Aksiyon Oyuncu 6.2 199,487
2013 Dram Oyuncu 7.5 37,145
2013 Komedi Oyuncu 4.5 393
2012 Suç Oyuncu    
2012 Aksiyon Oyuncu 5.5 655
2011 Komedi Oyuncu 5.0 319

Red: Emekli ve Tehlikeli
2010 Aksiyon Oyuncu 7.1 262,715
2010 Müzikal Oyuncu 4.9 421
2010 Aksiyon Oyuncu 7.3 24,441

Mahşerin Dört Atlısı
2009 Suç Oyuncu 5.6 19,726

Murdoch Vakaları
2008 Suç Oyuncu 8.1 7,750
2004 Dram Oyuncu 8.0 2,788
2003 Belgesel Oyuncu 8.9 2,645

Çılgın Kampus
1994 Komedi Oyuncu 6.6 11,174
1993 Aksiyon Oyuncu 5.5 11,387
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018