Giriş Kayıt
Thomas Mitchell

Thomas Mitchell


Oyuncu

Thomas Mitchell, oyuncu. Cold Blooded (2012), (2009) Mahşerin Dört Atlısı (2009), (1994) Çılgın Kampus (1994), (2015) Gangland Undercover (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Biyografi Oyuncu 8.3 2,517
2015 Dram Oyuncu    
2014 Aksiyon Oyuncu 6.2 194,151
2013 Dram Oyuncu 7.6 34,730
2013 Komedi Oyuncu 4.5 393
2012 Suç Oyuncu    
2012 Aksiyon Oyuncu 5.5 655
2011 Komedi Oyuncu    

Red: Emekli ve Tehlikeli
2010 Aksiyon Oyuncu 7.1 255,055
2010 Müzikal Oyuncu 4.9 421
2010 Aksiyon Oyuncu 7.3 23,904

Mahşerin Dört Atlısı
2009 Suç Oyuncu 5.6 19,453

Murdoch Vakaları
2008 Suç Oyuncu 8.1 7,069
2004 Dram Oyuncu 8.0 2,788
2003 Belgesel Oyuncu 8.9 2,628

Çılgın Kampus
1994 Komedi Oyuncu 6.6 10,947
1993 Aksiyon Oyuncu 5.5 11,387
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017