Giriş Kayıt
Sasha Mitchell

Sasha Mitchell (49)


Oyuncu

Sasha Mitchell, 27 Temmuz 1967 Los Angeles, California, ABD doğumlu oyuncu. Kickboxer 2: The Road Back (1991), Kickboxer 3: The Art of War (1992), Class of 1999 II: The Substitute (1994), Beş Savaşçı (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 27 Temmuz 1967
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Takma İsmi: Sash
Burcu: Aslan
Boyu: 1.91 m
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 49 Aksiyon Oyuncu 4.2 97
2016 49 Komedi Oyuncu    
2013 46 Aksiyon Oyuncu    

Beş Savaşçı
2010 43 Aksiyon Oyuncu 3.2 1,345
2003 36 Komedi Oyuncu 5.6 11,938

Acil Servis
1994 Dram Oyuncu 7.7 40,831
1994 27 Aksiyon Oyuncu 4.2 985
1992 25 Aksiyon Oyuncu 3.9 2,340
1991 24 Aksiyon Oyuncu 4.5 4,398
1989 22 Aile Oyuncu 5.7 421
1988 21 Komedi Oyuncu 6.0 314

Dallas 1
1978 Dram Oyuncu 7.0 8,855
Film Altyazıları
Assassin's Creed (9,151) Doctor Strange (7,282) Allied (6,747) John Wick: Chapter 2 (5,841) Moana (5,088) Lion (3,707) Arrival (3,455) Forushande (3,275) Hacksaw Ridge (2,457) Split (2,396)
Dizi Altyazıları
Taboo (10,992) Supernatural (4,893) Vikings (4,630) The Expanse (4,483) Suits (3,812) Sherlock (2,758) The Big Bang Theory (2,703) Blindspot (2,358) Arrow (2,182) Legion (2,105)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017