Giriş Kayıt
Rodney Mitchell

Rodney Mitchell


Dublör, Oyuncu

Rodney Mitchell, dublör, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Rodney D. Mitchell
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

İntikam
2003 Suç Dublör 4.7 1,586

General'in Kızı
1999 Suç Oyuncu 6.3 45,320

Yaratık: Diriliş
1997 Aksiyon Oyuncu 6.2 190,703

Batman ve Robin
1997 Aksiyon Dublör 3.7 202,142

Ölümcül Dövüş
1995 Aksiyon Dublör 5.8 86,904
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017