Giriş Kayıt
Rodney Mitchell

Rodney Mitchell


Dublör, Oyuncu

Rodney Mitchell, dublör, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Rodney D. Mitchell
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

İntikam
2003 Suç Dublör 4.7 1,586

General'in Kızı
1999 Suç Oyuncu 6.3 46,658

Yaratık: Diriliş
1997 Aksiyon Oyuncu 6.2 197,684

Batman ve Robin
1997 Aksiyon Dublör 3.7 207,531

Ölümcül Dövüş
1995 Aksiyon Dublör 5.8 89,303
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,143) Den of Thieves (2,782) Maze Runner: The Death Cure (2,501) Hostiles (1,921) Winchester (1,717) A martfüi rém (1,560) Bleeding Steel (1,519) 12 Strong (1,359) The Commuter (1,253) Submergence (632)
Dizi Altyazıları
Westworld (10,832) La casa de papel (7,326) The Big Bang Theory (3,428) Gotham (2,969) Supernatural (2,922) The Terror (2,686) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,649) Arrow (2,051) The Flash (1,369) Vikings (1,345)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018