Giriş Kayıt
Rodney Mitchell

Rodney Mitchell


Dublör, Oyuncu

Rodney Mitchell, dublör, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Rodney D. Mitchell
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

İntikam
2003 Suç Dublör 4.7 1,586

General'in Kızı
1999 Suç Oyuncu 6.3 43,981

Yaratık: Diriliş
1997 Aksiyon Oyuncu 6.3 177,986

Batman ve Robin
1997 Aksiyon Dublör 3.7 195,816

Ölümcül Dövüş
1995 Aksiyon Dublör 5.8 84,252
Film Altyazıları
Assassin's Creed (9,151) Doctor Strange (7,282) Allied (6,747) John Wick: Chapter 2 (5,841) Moana (5,088) Lion (3,707) Arrival (3,455) Forushande (3,275) Hacksaw Ridge (2,457) Split (2,396)
Dizi Altyazıları
Taboo (10,992) Supernatural (4,893) Vikings (4,630) The Expanse (4,483) Suits (3,812) Sherlock (2,758) The Big Bang Theory (2,703) Blindspot (2,358) Arrow (2,182) Legion (2,105)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017