Giriş Kayıt
Rodney Mitchell

Rodney Mitchell


Dublör, Oyuncu

Rodney Mitchell, dublör, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Rodney D. Mitchell
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

İntikam
2003 Suç Dublör 4.7 1,586

General'in Kızı
1999 Suç Oyuncu 6.3 44,516

Yaratık: Diriliş
1997 Aksiyon Oyuncu 6.3 184,348

Batman ve Robin
1997 Aksiyon Dublör 3.7 198,407

Ölümcül Dövüş
1995 Aksiyon Dublör 5.8 85,452
Dizi Altyazıları
The Flash (6,950) Fargo (5,754) Arrow (4,807) The 100 (4,471) Better Call Saul (3,599) Lucifer (3,062) 12 Monkeys (2,473) Supernatural (2,402) American Gods (2,368) Game of Thrones (2,241)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017