Giriş Kayıt
Mark Mitchell

Mark Mitchell


Animasyon

Mark Mitchell, animasyon.

Diğer Bir İsmi: Mark Alan Mitchell
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Animasyon Animasyon 7.7 146,067

Zootropolis: Hayvanlar Şehri
2016 Animasyon Animasyon 8.1 311,066

6 Süper Kahraman
2014 Animasyon Animasyon 7.8 316,480

Oyunbozan Ralph
2012 Animasyon Animasyon 7.7 295,845

Karmakarışık
2010 Animasyon Animasyon 7.8 322,374
2009 Animasyon Animasyon    
2008 Animasyon Animasyon 6.9 157,357

Robinson Ailesi
2007 Animasyon Animasyon 6.9 72,204

Cesur Civciv
2005 Animasyon Animasyon 5.8 69,598

Kahraman İnekler
2004 Animasyon Animasyon 5.4 13,823

Define Gezegeni
2002 Animasyon Animasyon 7.1 78,837

Şaşkın İmparator
2000 Animasyon Animasyon 7.3 140,486
1999 Animasyon Animasyon 7.2 29,013
1999 Animasyon Animasyon 7.2 158,959
1998 Animasyon Animasyon 7.6 190,908

Herkül
1997 Animasyon Animasyon 7.2 157,857

Notre Dame'ın Kamburu
1996 Animasyon Animasyon 6.9 112,688
1994 Animasyon Animasyon 6.4 18,810
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017