Giriş Kayıt
Mark Mitchell

Mark Mitchell


Animasyon

Mark Mitchell, animasyon.

Diğer Bir İsmi: Mark Alan Mitchell
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Animasyon Animasyon 7.6 160,412

Zootropolis: Hayvanlar Şehri
2016 Animasyon Animasyon 8.0 319,439

6 Süper Kahraman
2014 Animasyon Animasyon 7.8 321,611

Oyunbozan Ralph
2012 Animasyon Animasyon 7.7 299,098

Karmakarışık
2010 Animasyon Animasyon 7.8 326,602
2009 Animasyon Animasyon    
2008 Animasyon Animasyon 6.9 159,027

Robinson Ailesi
2007 Animasyon Animasyon 6.9 73,030

Cesur Civciv
2005 Animasyon Animasyon 5.8 70,475

Kahraman İnekler
2004 Animasyon Animasyon 5.4 13,823

Define Gezegeni
2002 Animasyon Animasyon 7.1 79,953

Şaşkın İmparator
2000 Animasyon Animasyon 7.3 142,411
1999 Animasyon Animasyon 7.2 29,013
1999 Animasyon Animasyon 7.2 161,141
1998 Animasyon Animasyon 7.6 194,030

Herkül
1997 Animasyon Animasyon 7.2 160,265

Notre Dame'ın Kamburu
1996 Animasyon Animasyon 6.9 114,152
1994 Animasyon Animasyon 6.4 18,896
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017