Giriş Kayıt
Iain Mitchell

Iain Mitchell


Oyuncu

Iain Mitchell, oyuncu. Usta Suçlular (2001), (2011) Sherlock Holmes: Gölge Oyunları (2011), (2008) Boleyn Kızı (2008), (2014) Ayı Paddington (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ayı Paddington
2014 Komedi Oyuncu 7.2 63,392

Da Vinci'nin Şeytanları
2013 Macera Oyuncu 8.0 66,669

Sherlock Holmes: Gölge Oyunları
2011 Aksiyon Oyuncu 7.5 370,902

Genç Victoria
2009 Biyografi Oyuncu 7.3 50,306

Boleyn Kızı
2008 Biyografi Oyuncu 6.7 90,900

Tarih Öğrencileri
2006 Komedi Oyuncu 6.9 18,557
2006 Suç Oyuncu    
2002 Dram Oyuncu 7.9 784

Usta Suçlular
2001 Komedi Oyuncu 6.4 5,691

Vahşi Yaratıklar
1997 Komedi Oyuncu 6.4 19,645
1996 Suç Oyuncu    

Kral George'un Deliliği
1994 Biyografi Oyuncu 7.2 13,039
1982 Komedi Oyuncu 8.3 20,564
Film Altyazıları
Thor: Ragnarok (10,174) Blade Runner 2049 (4,428) Jigsaw (3,928) Last Flag Flying (3,883) The Man from Earth: Holocene (3,720) Geostorm (3,652) Dunkirk (1,487) The Open House (1,329) It (1,214) The Foreigner (1,178)
Dizi Altyazıları
Vikings (22,729) Black Mirror (6,958) Supernatural (4,708) The Big Bang Theory (4,309) Shameless (3,848) The Flash (3,641) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,700) The Blacklist (2,393) Knightfall (2,093) The X Files (1,981)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018