Giriş Kayıt
Iain Mitchell

Iain Mitchell


Oyuncu

Iain Mitchell, oyuncu. Usta Suçlular (2001), (2011) Sherlock Holmes: Gölge Oyunları (2011), (2008) Boleyn Kızı (2008), (2014) Ayı Paddington (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ayı Paddington
2014 Komedi Oyuncu 7.2 53,972

Da Vinci'nin Şeytanları
2013 Macera Oyuncu 8.1 63,792

Sherlock Holmes: Gölge Oyunları
2011 Aksiyon Oyuncu 7.5 353,640
2011 Dram Oyuncu    

Genç Victoria
2009 Biyografi Oyuncu 7.3 47,494

Boleyn Kızı
2008 Biyografi Oyuncu 6.7 87,570

Tarih Öğrencileri
2006 Komedi Oyuncu 6.9 18,044
2006 Suç Oyuncu    

Usta Suçlular
2001 Komedi Oyuncu 6.4 5,691

Vahşi Yaratıklar
1997 Komedi Oyuncu 6.4 19,645
1996 Suç Oyuncu    

Kral George'un Deliliği
1994 Biyografi Oyuncu 7.2 12,422
1982 Komedi Oyuncu 8.3 19,837
Dizi Altyazıları
The Flash (6,956) Into the Badlands (3,375) Legion (2,658) Black Sails (2,395) Arrow (1,808) Vikings (1,793) Legends of Tomorrow (1,683) 24: Legacy (1,664) Iron Fist (1,598) Game of Thrones (1,432)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017