Giriş Kayıt
Iain Mitchell

Iain Mitchell


Oyuncu

Iain Mitchell, oyuncu. Usta Suçlular (2001), (2011) Sherlock Holmes: Gölge Oyunları (2011), (2008) Boleyn Kızı (2008), (2014) Ayı Paddington (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ayı Paddington
2014 Komedi Oyuncu 7.2 54,432

Da Vinci'nin Şeytanları
2013 Macera Oyuncu 8.1 64,156

Sherlock Holmes: Gölge Oyunları
2011 Aksiyon Oyuncu 7.5 355,583
2011 Dram Oyuncu    

Genç Victoria
2009 Biyografi Oyuncu 7.3 47,794

Boleyn Kızı
2008 Biyografi Oyuncu 6.7 87,933

Tarih Öğrencileri
2006 Komedi Oyuncu 6.9 18,193
2006 Suç Oyuncu    

Usta Suçlular
2001 Komedi Oyuncu 6.4 5,691

Vahşi Yaratıklar
1997 Komedi Oyuncu 6.4 19,645
1996 Suç Oyuncu    

Kral George'un Deliliği
1994 Biyografi Oyuncu 7.2 12,422
1982 Komedi Oyuncu 8.3 19,912
Film Altyazıları
Gold (3,992) Get Out (2,396) Logan (1,913) La La Land (1,232) The Age of Shadows (1,215) Split (1,215) Rings (1,162) Zashchitniki (1,081) The Great Wall (949) Sand Castle (807)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (3,984) The Blacklist (3,342) Into the Badlands (2,775) Fargo (2,598) The Last Kingdom (2,511) Doctor Who (2,112) The Expanse (1,543) Vikings (1,513) Game of Thrones (1,498) Supernatural (1,230)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017