Giriş Kayıt
Donald O. Mitchell

Donald O. Mitchell


Sesler

Donald O. Mitchell, sesler. Pembe Panterin İntikamı (1978), Yıkılış (1976), The Paper Chase (1973), Fezada Çarpışanlar (1978) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Donald Mitchell | Don Mitchell
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Batman ve Robin
1997 Aksiyon Sesler 3.7 206,166
1997 Aksiyon Sesler 2.8 9,474

Mahkeme Ve Dava
1997 Komedi Sesler 5.7 5,352
1996 Komedi Sesler 6.9 101,535

Hayaletler Ve Karanlık
1996 Macera Sesler 6.8 49,798

Kurtlar Şehri
1996 Suç Sesler 6.2 13,812
1996 Komedi Sesler 4.9 3,547

Göze Göz
1996 Suç Sesler 6.1 10,773

Aşk Ve Yalanlar
1995 Komedi Sesler 5.7 11,023

Batman Daima
1995 Aksiyon Sesler 5.4 208,254

Tehdit
1995 Aksiyon Sesler 6.6 96,813

Sokak Dövüşçüsü
1994 Aksiyon Sesler 3.8 57,018

Zaman Polisi
1994 Aksiyon Sesler 5.8 48,841

Açık Tehlike
1994 Aksiyon Sesler 6.9 75,929
1994 Komedi Sesler 5.6 3,092

Hüküm Gecesi
1993 Aksiyon Sesler 6.6 12,391

Kaçak
1993 Aksiyon Sesler 7.8 231,585

Bu Çocuğun Hayatı
1993 Biyografi Sesler 7.3 39,559

Gökyüzünde Ateş
1993 Biyografi Sesler 6.5 17,868
1993 Dram Sesler 7.1 2,522

Kuşatma Altında
1992 Sesler 6.5 66,714

Şifreciler
1992 Komedi Sesler 7.1 46,777
1992 Dram Sesler 7.0 6,024

Hayal Dünyası
1992 Animasyon Sesler 4.8 18,126
1991 Komedi Sesler 6.3 4,216
1991 Aksiyon Sesler 4.3 8,016

Aldanış
1991 Gerilim Sesler 6.1 5,422

Katil Ruh
1991 Korku Sesler 5.5 3,215

Kırılma Noktası
1991 Aksiyon Sesler 7.2 127,193

Şüphe Ve Ceza
1991 Dram Sesler 6.5 6,208

Liseli Ajan
1991 Aksiyon Sesler 5.7 5,248

Joe Yanardağa Karşı
1990 Komedi Sesler 5.7 29,770

Gizli İlişkiler
1990 Suç Sesler 6.5 14,300

Yıldırım Günleri
1990 Aksiyon Sesler 5.9 66,749

Rakip Kardeşler
1990 Komedi Sesler 5.4 1,994

Fırlama Çöpçüler
1990 Aksiyon Sesler 5.9 19,335

Sineklerin Tanrısı
1990 Macera Sesler 6.4 24,474

Mavi Savaşçı
1989 Aksiyon Sesler 5.6 9,294

Düşler Tarlası
1989 Dram Sesler 7.5 93,971

Kara Yağmur
1989 Aksiyon Sesler 6.6 42,816

Kuru Beyaz Bir Mevsim
1989 Dram Sesler 7.0 3,646

Zafer
1989 Dram Sesler 7.9 108,793
1989 Komedi Sesler 6.3 3,648
1989 Dram Sesler    

Çocuk Oyunu
1988 Korku Sesler 6.6 70,175

Kızıl Ateş
1988 Aksiyon Sesler 6.1 54,976
1988 Dram Sesler 6.8 12,834
1988 Komedi Sesler 4.3 2,584
1988 Macera Sesler 4.9 7,522
1988 Dram Sesler 6.0 2,638
1987 Suç Sesler 6.5 3,506

Sosyete Polisi 2
1987 Aksiyon Sesler 6.5 92,751

Haberler
1987 Komedi Sesler 7.2 22,592
1987 Komedi Sesler 6.8 41,864

Koşan Adam
1987 Aksiyon Sesler 6.7 122,840
1987 Belgesel Sesler 7.8 986
1987 Komedi Sesler 4.7 8,166
1987 Biyografi Sesler 6.8 23,339
1987 Komedi Sesler 5.4 763
1987 Komedi Sesler 5.2 2,272
1986 Animasyon Sesler 7.2 37,419
1986 Aksiyon Sesler 6.9 242,439

Karımı Kaçırdılar
1986 Komedi Sesler 6.9 22,829
1986 Macera Sesler 5.6 11,536
1986 Dram Sesler 7.1 11,662
1985 Dram Sesler 6.1 7,561

Rambo İlk Kan 2
1985 Aksiyon Sesler 6.4 129,203
1985 Komedi Sesler 5.4 826
1985 Aksiyon Sesler 7.2 30,742

Gizli Aşık
1985 Komedi Sesler 6.5 5,224
1985 Komedi Sesler 4.6 950

Muhtesem ikili
1984 Aksiyon Sesler 6.7 14,201

Sosyete Polisi
1984 Aksiyon Sesler 7.3 139,378
1984 Komedi Sesler 3.6 4,701

Sevgi Sözcükleri
1983 Romantik Sesler 7.4 45,418
1983 Komedi Sesler 7.2 28,086

48 Saat
1982 Aksiyon Sesler 6.9 58,677

Rocky 3
1982 Dram Sesler 6.8 141,420
1982 Bilim-Kurgu Sesler 6.2 893

Rambo
1982 Aksiyon Sesler 7.7 189,358
1982 Aile Sesler 7.5 20,960
1982 Animasyon Sesler 7.6 30,606
1982 Suç Sesler 6.5 2,265
1982 Suç Sesler 5.5 965

İnsafsız
1981 Aksiyon Sesler 6.3 4,218

Ölüm Bataklığı
1981 Macera Sesler 7.2 12,847
1981 Suç Sesler 6.4 5,545

Yolun Sonu
1981 Aksiyon Sesler 6.2 28,293

Hayata dönüs
1980 Dram Sesler 7.5 1,114

Kızgın Boğa
1980 Biyografi Sesler 8.2 263,440

Smokey ve Bandit 2
1980 Aksiyon Sesler 5.2 12,339
1980 Fantastik Sesler 5.1 10,157

Ada
1980 Aksiyon Sesler 5.3 3,048

Orada Olmak
1979 Komedi Sesler 8.0 56,856

Rocky 2
1979 Dram Sesler 7.2 156,809
1979 Komedi Sesler 5.9 388

...Ve Herkes İçin Adalet
1979 Suç Sesler 7.4 24,679
1979 Western Sesler    
1979 Belgesel Sesler 8.2 2,879
1979 Komedi Sesler 5.5 828

Pembe Panterin İntikamı
1978 Komedi Sesler 6.7 16,429

Konvoy
1978 Komedi Sesler 6.3 12,609

Fezada Çarpışanlar
1978 Aksiyon Sesler 3.9 4,660

Yıkılış
1976 Aksiyon Sesler 6.9 15,415

Kırık Kalpler Geçidi
1975 Gizem Sesler 6.8 4,694
1975 Dram Sesler 7.4 795
1973 Komedi Sesler 7.2 6,119
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018