Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Donald O. Mitchell

Donald O. Mitchell


Sesler

Donald O. Mitchell, sesler. Pembe Panterin İntikamı (1978), Yıkılış (1976), The Paper Chase (1973), Fezada Çarpışanlar (1978) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Donald Mitchell | Don Mitchell
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Batman ve Robin
1997 Aksiyon Sesler 3.7 194,606
1997 Aksiyon Sesler 2.8 8,796

Mahkeme Ve Dava
1997 Komedi Sesler 5.7 5,265
1996 Komedi Sesler 6.8 92,278

Hayaletler Ve Karanlık
1996 Macera Sesler 6.8 47,356

Kurtlar Şehri
1996 Suç Sesler 6.2 13,130
1996 Komedi Sesler 4.9 3,547

Göze Göz
1996 Suç Sesler 6.1 10,236

Aşk Ve Yalanlar
1995 Komedi Sesler 5.7 10,693

Batman Daima
1995 Aksiyon Sesler 5.4 196,110

Tehdit
1995 Aksiyon Sesler 6.6 92,726

Sokak Dövüşçüsü
1994 Aksiyon Sesler 3.8 54,310

Zaman Polisi
1994 Aksiyon Sesler 5.8 45,298

Açık Tehlike
1994 Aksiyon Sesler 6.9 71,475
1994 Komedi Sesler 5.6 3,092

Hüküm Gecesi
1993 Aksiyon Sesler 6.6 12,391

Kaçak
1993 Aksiyon Sesler 7.8 218,970

Bu Çocuğun Hayatı
1993 Biyografi Sesler 7.3 36,466

Gökyüzünde Ateş
1993 Biyografi Sesler 6.5 16,640
1993 Dram Sesler 7.1 2,458

Kuşatma Altında
1992 Sesler 6.4 62,717

Şifreciler
1992 Komedi Sesler 7.1 44,818
1992 Dram Sesler 7.0 5,761

Hayal Dünyası
1992 Animasyon Sesler 4.8 17,096
1991 Komedi Sesler 6.3 4,216

Aldanış
1991 Gerilim Sesler 6.1 4,972

Katil Ruh
1991 Korku Sesler 5.5 2,983

Kırılma Noktası
1991 Aksiyon Sesler 7.2 117,236
1991 Aksiyon Sesler 4.3 7,657

Şüphe Ve Ceza
1991 Dram Sesler 6.5 6,208

Liseli Ajan
1991 Aksiyon Sesler 5.7 5,248

Joe Yanardağa Karşı
1990 Komedi Sesler 5.7 28,669

Gizli İlişkiler
1990 Suç Sesler 6.5 13,482

Yıldırım Günleri
1990 Aksiyon Sesler 5.9 62,129

Rakip Kardeşler
1990 Komedi Sesler 5.4 1,994

Fırlama Çöpçüler
1990 Aksiyon Sesler 5.9 18,392

Sineklerin Tanrısı
1990 Macera Sesler 6.4 22,969

Mavi Savaşçı
1989 Aksiyon Sesler 5.6 9,294

Düşler Tarlası
1989 Dram Sesler 7.5 88,602

Kara Yağmur
1989 Aksiyon Sesler 6.6 40,343

Kuru Beyaz Bir Mevsim
1989 Dram Sesler 7.0 3,646

Zafer
1989 Dram Sesler 7.9 104,091
1989 Komedi Sesler 6.2 3,531
1989 Dram Sesler    

Çocuk Oyunu
1988 Korku Sesler 6.5 64,345

Kızıl Ateş
1988 Aksiyon Sesler 6.0 51,033
1988 Dram Sesler 6.8 12,420
1988 Komedi Sesler 4.3 2,584
1988 Macera Sesler 4.9 7,522
1988 Dram Sesler 6.0 2,444
1987 Suç Sesler 6.5 3,506

Sosyete Polisi 2
1987 Aksiyon Sesler 6.4 87,398

Haberler
1987 Komedi Sesler 7.2 21,497
1987 Komedi Sesler 6.8 38,055

Koşan Adam
1987 Aksiyon Sesler 6.6 115,574
1987 Belgesel Sesler 7.8 986
1987 Komedi Sesler 4.6 7,664
1987 Biyografi Sesler 6.8 21,913
1987 Komedi Sesler 5.2 2,272
1986 Animasyon Sesler 7.2 34,266
1986 Aksiyon Sesler 6.9 225,872

Karımı Kaçırdılar
1986 Komedi Sesler 6.9 21,833
1986 Macera Sesler 5.6 11,209
1986 Dram Sesler 7.1 10,841
1985 Dram Sesler 6.1 7,561

Rambo İlk Kan 2
1985 Aksiyon Sesler 6.4 121,136
1985 Komedi Sesler 5.4 826
1985 Aksiyon Sesler 7.2 29,036

Gizli Aşık
1985 Komedi Sesler 6.5 4,751
1985 Komedi Sesler 4.6 950

Muhtesem ikili
1984 Aksiyon Sesler 6.7 12,863

Sosyete Polisi
1984 Aksiyon Sesler 7.3 130,750
1984 Komedi Sesler 3.6 4,701

Sevgi Sözcükleri
1983 Romantik Sesler 7.4 41,672
1983 Komedi Sesler 7.2 26,356

48 Saat
1982 Aksiyon Sesler 6.9 54,777

Rocky 3
1982 Dram Sesler 6.7 129,164
1982 Bilim-Kurgu Sesler 6.2 893

Rambo
1982 Aksiyon Sesler 7.7 177,600
1982 Aile Sesler 7.5 19,694
1982 Animasyon Sesler 7.6 28,456
1982 Suç Sesler 6.5 2,265
1982 Suç Sesler 5.5 965

İnsafsız
1981 Aksiyon Sesler 6.3 3,974

Ölüm Bataklığı
1981 Macera Sesler 7.2 12,206
1981 Suç Sesler 6.4 5,545

Yolun Sonu
1981 Aksiyon Sesler 6.1 26,626

Hayata dönüs
1980 Dram Sesler 7.5 1,114

Kızgın Boğa
1980 Biyografi Sesler 8.2 243,526

Smokey ve Bandit 2
1980 Aksiyon Sesler 5.1 11,290
1980 Fantastik Sesler 5.1 9,524

Ada
1980 Aksiyon Sesler 5.2 2,918

Orada Olmak
1979 Komedi Sesler 8.0 53,058

Rocky 2
1979 Dram Sesler 7.2 143,750
1979 Komedi Sesler 5.9 388

...Ve Herkes İçin Adalet
1979 Suç Sesler 7.4 23,755
1979 Western Sesler    
1979 Belgesel Sesler 8.2 2,879
1979 Komedi Sesler 5.5 828

Pembe Panterin İntikamı
1978 Komedi Sesler 6.7 16,014

Konvoy
1978 Komedi Sesler 6.3 11,490

Fezada Çarpışanlar
1978 Aksiyon Sesler 4.1 3,542

Yıkılış
1976 Aksiyon Sesler 6.9 13,547

Kırık Kalpler Geçidi
1975 Gizem Sesler 6.8 4,501
1975 Dram Sesler 7.4 795
1973 Komedi Sesler 7.2 5,774
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017