Giriş Kayıt
Donald O. Mitchell

Donald O. Mitchell


Sesler

Donald O. Mitchell, sesler. Pembe Panterin İntikamı (1978), Yıkılış (1976), The Paper Chase (1973), Fezada Çarpışanlar (1978) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Donald Mitchell | Don Mitchell
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Batman ve Robin
1997 Aksiyon Sesler 3.7 208,132
1997 Aksiyon Sesler 2.8 9,495

Mahkeme Ve Dava
1997 Komedi Sesler 5.7 5,352
1996 Komedi Sesler 6.9 103,095

Hayaletler Ve Karanlık
1996 Macera Sesler 6.8 50,200

Kurtlar Şehri
1996 Suç Sesler 6.2 14,122
1996 Komedi Sesler 4.9 3,547

Göze Göz
1996 Suç Sesler 6.1 10,773

Aşk Ve Yalanlar
1995 Komedi Sesler 5.7 11,023

Batman Daima
1995 Aksiyon Sesler 5.4 210,450

Tehdit
1995 Aksiyon Sesler 6.6 97,542

Sokak Dövüşçüsü
1994 Aksiyon Sesler 3.8 57,548

Zaman Polisi
1994 Aksiyon Sesler 5.8 49,337

Açık Tehlike
1994 Aksiyon Sesler 6.9 76,705
1994 Komedi Sesler 5.6 3,092

Hüküm Gecesi
1993 Aksiyon Sesler 6.6 12,391

Kaçak
1993 Aksiyon Sesler 7.8 234,035

Bu Çocuğun Hayatı
1993 Biyografi Sesler 7.3 40,108

Gökyüzünde Ateş
1993 Biyografi Sesler 6.5 18,099
1993 Dram Sesler 7.1 2,522

Kuşatma Altında
1992 Sesler 6.5 67,529

Şifreciler
1992 Komedi Sesler 7.1 47,169
1992 Dram Sesler 7.0 6,024

Hayal Dünyası
1992 Animasyon Sesler 4.8 18,320
1991 Komedi Sesler 6.3 4,216
1991 Aksiyon Sesler 4.3 8,016

Aldanış
1991 Gerilim Sesler 6.1 5,422

Katil Ruh
1991 Korku Sesler 5.5 3,215

Kırılma Noktası
1991 Aksiyon Sesler 7.2 129,277

Şüphe Ve Ceza
1991 Dram Sesler 6.5 6,208

Liseli Ajan
1991 Aksiyon Sesler 5.7 5,248

Joe Yanardağa Karşı
1990 Komedi Sesler 5.7 29,770

Gizli İlişkiler
1990 Suç Sesler 6.5 14,746

Yıldırım Günleri
1990 Aksiyon Sesler 5.9 67,715

Rakip Kardeşler
1990 Komedi Sesler 5.4 1,994

Fırlama Çöpçüler
1990 Aksiyon Sesler 5.9 19,963

Sineklerin Tanrısı
1990 Macera Sesler 6.4 24,738

Mavi Savaşçı
1989 Aksiyon Sesler 5.6 9,294

Düşler Tarlası
1989 Dram Sesler 7.5 95,214

Kara Yağmur
1989 Aksiyon Sesler 6.6 43,370

Kuru Beyaz Bir Mevsim
1989 Dram Sesler 7.0 3,646

Zafer
1989 Dram Sesler 7.9 109,644
1989 Komedi Sesler 6.3 3,648
1989 Dram Sesler    

Çocuk Oyunu
1988 Korku Sesler 6.6 71,043

Kızıl Ateş
1988 Aksiyon Sesler 6.1 55,667
1988 Dram Sesler 6.8 12,834
1988 Komedi Sesler 4.3 2,584
1988 Macera Sesler 4.9 7,522
1988 Dram Sesler 6.0 2,638
1987 Suç Sesler 6.5 3,506

Sosyete Polisi 2
1987 Aksiyon Sesler 6.5 93,914

Haberler
1987 Komedi Sesler 7.2 23,367
1987 Komedi Sesler 6.8 43,059

Koşan Adam
1987 Aksiyon Sesler 6.7 124,200
1987 Belgesel Sesler 7.8 986
1987 Komedi Sesler 4.7 8,166
1987 Biyografi Sesler 6.8 23,667
1987 Komedi Sesler 5.4 763
1987 Komedi Sesler 5.2 2,272
1986 Animasyon Sesler 7.2 37,776
1986 Aksiyon Sesler 6.9 245,520

Karımı Kaçırdılar
1986 Komedi Sesler 6.9 23,125
1986 Macera Sesler 5.6 11,776
1986 Dram Sesler 7.1 11,845
1985 Dram Sesler 6.1 7,561

Rambo İlk Kan 2
1985 Aksiyon Sesler 6.4 130,640
1985 Komedi Sesler 5.4 826
1985 Aksiyon Sesler 7.2 31,215

Gizli Aşık
1985 Komedi Sesler 6.5 5,411
1985 Komedi Sesler 4.6 950

Muhtesem ikili
1984 Aksiyon Sesler 6.8 14,542

Sosyete Polisi
1984 Aksiyon Sesler 7.3 141,530
1984 Komedi Sesler 3.6 4,701

Sevgi Sözcükleri
1983 Romantik Sesler 7.4 46,320
1983 Komedi Sesler 7.2 28,423

48 Saat
1982 Aksiyon Sesler 6.9 59,518

Rocky 3
1982 Dram Sesler 6.8 143,623
1982 Bilim-Kurgu Sesler 6.2 893

Rambo
1982 Aksiyon Sesler 7.7 191,553
1982 Aile Sesler 7.5 21,201
1982 Animasyon Sesler 7.6 31,068
1982 Suç Sesler 6.5 2,265
1982 Suç Sesler 5.5 965

İnsafsız
1981 Aksiyon Sesler 6.3 4,218

Ölüm Bataklığı
1981 Macera Sesler 7.2 12,847
1981 Suç Sesler 6.4 5,545

Yolun Sonu
1981 Aksiyon Sesler 6.2 28,608

Hayata dönüs
1980 Dram Sesler 7.5 1,114

Kızgın Boğa
1980 Biyografi Sesler 8.2 270,988

Smokey ve Bandit 2
1980 Aksiyon Sesler 5.2 12,524
1980 Fantastik Sesler 5.1 10,276

Ada
1980 Aksiyon Sesler 5.3 3,048

Orada Olmak
1979 Komedi Sesler 8.0 57,572

Rocky 2
1979 Dram Sesler 7.2 159,155
1979 Komedi Sesler 5.9 388

...Ve Herkes İçin Adalet
1979 Suç Sesler 7.4 26,079
1979 Western Sesler    
1979 Belgesel Sesler 8.2 2,879
1979 Komedi Sesler 5.5 828

Pembe Panterin İntikamı
1978 Komedi Sesler 6.7 16,429

Konvoy
1978 Komedi Sesler 6.3 12,798

Fezada Çarpışanlar
1978 Aksiyon Sesler 3.9 4,776

Yıkılış
1976 Aksiyon Sesler 6.9 15,415

Kırık Kalpler Geçidi
1975 Gizem Sesler 6.8 5,309
1975 Dram Sesler 7.4 795
1973 Komedi Sesler 7.2 6,119
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018