Giriş Kayıt
Donald O. Mitchell

Donald O. Mitchell


Sesler

Donald O. Mitchell, sesler. Pembe Panterin İntikamı (1978), Yıkılış (1976), The Paper Chase (1973), Fezada Çarpışanlar (1978) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Donald Mitchell | Don Mitchell
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Batman ve Robin
1997 Aksiyon Sesler 3.7 201,994
1997 Aksiyon Sesler 2.8 8,796

Mahkeme Ve Dava
1997 Komedi Sesler 5.7 5,352
1996 Komedi Sesler 6.8 97,961

Hayaletler Ve Karanlık
1996 Macera Sesler 6.8 48,957

Kurtlar Şehri
1996 Suç Sesler 6.2 13,674
1996 Komedi Sesler 4.9 3,547

Göze Göz
1996 Suç Sesler 6.1 10,773

Aşk Ve Yalanlar
1995 Komedi Sesler 5.7 11,023

Batman Daima
1995 Aksiyon Sesler 5.4 203,589

Tehdit
1995 Aksiyon Sesler 6.6 95,426

Sokak Dövüşçüsü
1994 Aksiyon Sesler 3.8 55,963

Zaman Polisi
1994 Aksiyon Sesler 5.8 47,310

Açık Tehlike
1994 Aksiyon Sesler 6.9 74,147
1994 Komedi Sesler 5.6 3,092

Hüküm Gecesi
1993 Aksiyon Sesler 6.6 12,391

Kaçak
1993 Aksiyon Sesler 7.8 226,522

Bu Çocuğun Hayatı
1993 Biyografi Sesler 7.3 38,363

Gökyüzünde Ateş
1993 Biyografi Sesler 6.5 17,528
1993 Dram Sesler 7.1 2,522

Kuşatma Altında
1992 Sesler 6.5 65,274

Şifreciler
1992 Komedi Sesler 7.1 46,054
1992 Dram Sesler 7.0 5,761

Hayal Dünyası
1992 Animasyon Sesler 4.8 17,736
1991 Komedi Sesler 6.3 4,216
1991 Aksiyon Sesler 4.3 8,016

Aldanış
1991 Gerilim Sesler 6.1 5,250

Katil Ruh
1991 Korku Sesler 5.5 3,215

Kırılma Noktası
1991 Aksiyon Sesler 7.2 123,753

Şüphe Ve Ceza
1991 Dram Sesler 6.5 6,208

Liseli Ajan
1991 Aksiyon Sesler 5.7 5,248

Joe Yanardağa Karşı
1990 Komedi Sesler 5.7 29,397

Gizli İlişkiler
1990 Suç Sesler 6.5 14,145

Yıldırım Günleri
1990 Aksiyon Sesler 5.9 65,107

Rakip Kardeşler
1990 Komedi Sesler 5.4 1,994

Fırlama Çöpçüler
1990 Aksiyon Sesler 5.9 19,335

Sineklerin Tanrısı
1990 Macera Sesler 6.4 23,935

Mavi Savaşçı
1989 Aksiyon Sesler 5.6 9,294

Düşler Tarlası
1989 Dram Sesler 7.5 91,626

Kara Yağmur
1989 Aksiyon Sesler 6.6 41,944

Kuru Beyaz Bir Mevsim
1989 Dram Sesler 7.0 3,646

Zafer
1989 Dram Sesler 7.9 107,071
1989 Komedi Sesler 6.3 3,648
1989 Dram Sesler    

Çocuk Oyunu
1988 Korku Sesler 6.5 67,228

Kızıl Ateş
1988 Aksiyon Sesler 6.0 53,642
1988 Dram Sesler 6.8 12,834
1988 Komedi Sesler 4.3 2,584
1988 Macera Sesler 4.9 7,522
1988 Dram Sesler 6.0 2,444
1987 Suç Sesler 6.5 3,506

Sosyete Polisi 2
1987 Aksiyon Sesler 6.5 90,793

Haberler
1987 Komedi Sesler 7.2 22,592
1987 Komedi Sesler 6.8 40,344

Koşan Adam
1987 Aksiyon Sesler 6.6 120,085
1987 Belgesel Sesler 7.8 986
1987 Komedi Sesler 4.6 7,664
1987 Biyografi Sesler 6.8 22,778
1987 Komedi Sesler 5.4 763
1987 Komedi Sesler 5.2 2,272
1986 Animasyon Sesler 7.2 36,286
1986 Aksiyon Sesler 6.9 236,369

Karımı Kaçırdılar
1986 Komedi Sesler 6.9 22,272
1986 Macera Sesler 5.6 11,397
1986 Dram Sesler 7.1 11,394
1985 Dram Sesler 6.1 7,561

Rambo İlk Kan 2
1985 Aksiyon Sesler 6.4 126,275
1985 Komedi Sesler 5.4 826
1985 Aksiyon Sesler 7.2 30,119

Gizli Aşık
1985 Komedi Sesler 6.5 5,072
1985 Komedi Sesler 4.6 950

Muhtesem ikili
1984 Aksiyon Sesler 6.7 13,688

Sosyete Polisi
1984 Aksiyon Sesler 7.3 136,237
1984 Komedi Sesler 3.6 4,701

Sevgi Sözcükleri
1983 Romantik Sesler 7.4 43,988
1983 Komedi Sesler 7.2 27,349

48 Saat
1982 Aksiyon Sesler 6.9 57,257

Rocky 3
1982 Dram Sesler 6.8 137,024
1982 Bilim-Kurgu Sesler 6.2 893

Rambo
1982 Aksiyon Sesler 7.7 185,000
1982 Aile Sesler 7.5 20,440
1982 Animasyon Sesler 7.6 29,806
1982 Suç Sesler 6.5 2,265
1982 Suç Sesler 5.5 965

İnsafsız
1981 Aksiyon Sesler 6.3 3,974

Ölüm Bataklığı
1981 Macera Sesler 7.2 12,847
1981 Suç Sesler 6.4 5,545

Yolun Sonu
1981 Aksiyon Sesler 6.1 27,716

Hayata dönüs
1980 Dram Sesler 7.5 1,114

Kızgın Boğa
1980 Biyografi Sesler 8.2 256,163

Smokey ve Bandit 2
1980 Aksiyon Sesler 5.2 12,012
1980 Fantastik Sesler 5.1 9,868

Ada
1980 Aksiyon Sesler 5.3 3,048

Orada Olmak
1979 Komedi Sesler 8.0 55,294

Rocky 2
1979 Dram Sesler 7.2 152,112
1979 Komedi Sesler 5.9 388

...Ve Herkes İçin Adalet
1979 Suç Sesler 7.4 24,679
1979 Western Sesler    
1979 Belgesel Sesler 8.2 2,879
1979 Komedi Sesler 5.5 828

Pembe Panterin İntikamı
1978 Komedi Sesler 6.7 16,429

Konvoy
1978 Komedi Sesler 6.3 12,245

Fezada Çarpışanlar
1978 Aksiyon Sesler 3.9 4,410

Yıkılış
1976 Aksiyon Sesler 6.9 14,912

Kırık Kalpler Geçidi
1975 Gizem Sesler 6.8 4,694
1975 Dram Sesler 7.4 795
1973 Komedi Sesler 7.2 6,119
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017